Saç Kesim Şekilleri Uzun saclarını kısa kestiren var mı ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Yaklaşık 30 yıldır popoma kadar gelen kıvırcık ombreli saçlarımı 6 ay önce kulak hizasında kestirdim pişman değilim daha bakımlı duruyor :)
Heves ettim belki kendime yakıştırırım.
Peki jestlerinde sonradan tekrar uzaması problem oluyor mu.

Merhaba ,

Önceden de konu açmıştım. Saçlarım öok dökülüyor. Dr a gideceğim ama göğsümün Altın'da boyu acaba kestirsem mi diye düşünüyorum. Upuzun saçlarını kestiren var mı ?
Benim saçlarım da seninkilerin boyutundaydı, o kadar bakım yaptım dökülmesi durmadı. Ben de çareyi kestirmekte buldum, inan şuan çok rahatım. Dökülmelerim azaldı. Sen de kestirip bol bol bakım yapabilirsin :)

Canim benimde sacım popomdaydi bende ördürüp kestirdim 2 gün sonra alışıyorsun hem rahatlık varmış dedim :) kökü sende kestir gitsin amaaan :)

Ben popo hizasinda olan saclarimi (kivircik) küt kestirmistim.
simdi omuz hizasinda tutuyorum. asla pisman olmadim.

dökülen saca karsi isirganotu kürü yapabilirsin.
isirganotunu kaynatip (cay gibi) ilidiktan sonra sacina sür ve 1-2 saat beklet. sonra suyla durula.

Olmaz mi bende belime yakın olan saçımi ensede kestirdim başta çok sevdim ama omza gelince şekil almamaya başladı şu an uzatmak için yanıp tutusuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…