kızlar benim saçım 67 cm uzunluğunda düz
çok kalın telli değil ince telli
saçımı salınca aşırı dökülüyor her dokundugumda kökten kopuyor bir sürü tel tel elime geliyor çok üzülüyorum
Bende örüyor ve topuz yapıyorum evin içinde yalnızca dışarı çıkarken salıyorum
saçlarım çok uzadığı için topuzum ağırlık veriyor saç diplerimi gerdiriyor çok canım yanıyor
nasıl toplama şekili önerirsiniz
sizinde salıkken dökülüyormu?
önerilerinizi bekliyorum
canım benim saçlarım belimden 2-3 parmak yukarıda uzundur bayağı. benim de çok dökülüyor annem hep kızar saçların açık gezme yerler batıyor diye.ama migrenim olduğu için sık sık toplayamıyorum saçlarımı. hem geriliyor canım yanıyor hem başım ağrıyor hemen. ben de genelde dışarıda salarım saçlarımı. açık bırakacaksan iki yandan örüp arkada birleştir hafif gevşek şekilde çok tatlı duruyor. belki mevsimliktir zaman zaman mı dökülme var yoksa hep ona dikkat ettin mi hiç? şampuanla alakalı da olabilir. sitede saç dökülmesine karşı formüller çarpmıştı gözüme bir araştır derim. ama sürekli olan bir şeyse bir doktora görünmelisin bence. :)
benim saclarımda popomda ön ve arkası aynı uzunlukda ince telli yağlı değil
yıllardır saclarımıdışarda salar evde toplarım sık topuz yapma lastik kullan
yada ör ben öyle yapıyorum
dökülmeside dönem dönem benim dökülenlerin yerine yenisi cıkıyor
saclarım dümdüz çok seviyorum saclarımı herkes sorar özelbişey yapıyomusun nasıl bakıyosun diye
yapmıyorum
herkeste aynı sorun inanbenim de benim de şu 2 haftadır saçlarım aşırı dökülüyo kızlar. mevsimsel midir gerçekten ama mevsimsel saç bu kadar dökülür mü
dökülen saçlarımın yerine yeniden çıkacağını bilsem üzülmem ama o da garanti değil ki
Kızlar benim saçım 67 cm uzunluğunda düz
çok kalın telli değil ince telli
saçımı salınca aşırı dökülüyor her dokundugumda kökten kopuyor bir sürü tel tel elime geliyor çok üzülüyorum
bende örüyor ve topuz yapıyorum evin içinde yalnızca dışarı çıkarken salıyorum
saçlarım çok uzadığı için topuzum ağırlık veriyor saç diplerimi gerdiriyor çok canım yanıyor
nasıl toplama şekili önerirsiniz
sizinde salıkken dökülüyormu?
önerilerinizi bekliyorum
Benim saçalrımda aynı snein ki gibi biri dokununca kopuyor ve 92 cm,sakın topuz yapma saçını topuz yaptığın için dökülüyor ben yıllardır topuz yapmıyorum hep seçın uçlarını inceltirhem döker
92 cmmaşalahhhh
peki sen nasıl topluyorsun canım bana da yöntem söylesen :) bide bnım saçımda röfle vardı cok üst üste işlem gordu salınca karışıyor hep salamıyorum o yüzden
küçük kablo tokalar varya tak onu saçına saçına onu al geçir hiç 2ci kes dolatma hep iyi tutuyo düsmüyoda saçında kopmu oh miss
saol canım yorumun için:) son 2 aydır çok dökülüyor minik minik cıkmaya basladı ama özenle uzattıgım saclarım kökten kopuyor yaaayerıne yenısıde çıksa uzunlar gidiyor...
saç diplerimde kaşıntı var mevsımsel diye düşünuyorum sanki saç derim kuru gibi:)
demekki sende de salınca dökülme şikayeti var annenin dert yanmasına göreeeuzun olduğundan olsa gerek aynıyızzz bu konuda
1 ayda bir şampuan değiştiriyorum cunku ılk zaman iyi gelen şampuan bı sure sonra keçe gibi yapıyor değiştiriom bende:)
şöyle bir durum 3 günde bir yıkıyorum 3 gün boyunca topuz olduğu için hiç dökülmüyor banyo sonrası gunluk 100 tel dökulmesı gereken 300 tel birden dökuluyor benımde gozume cok gelıoo:) ama mevsımsel dökulme yogunlugu bır gercek
Canım bişeyi merak ettim 67 santimi nasıl ölçtün saç telini koparıp mı ölçtün yoksa baştan asağı mı ölçtün..
Açıkcası canım benim saçlarda döküüyordu doktora gittim medikal şampuan verdi iyi geldi hiç dökülmemesi imkansız en aza indirmen lazım,ya doktora git ya da bioxin şampuanda çok iidir şimdi bayanlara özeli de çıkmış eczaneden alabilirsin
bendede kasıntı oluyodu sacıma ıyı gelmeyen sampuan kullanıyomusum meger uygun sampuanı bulunca kasıntı gectı sureklı sampuan degıstırme sacına uygun sampuanı bul ve sureklı onu kullan o kece gıbı olmasıda sampuanın sana uygun olmadıgını gosterır benımde oyleydı bı ara 4yıldlır aynı sampuanı kullanıyorum ve saclarım kasınmıyor ve yumusacık oluyor bazen sampuanım bıttıyo esımın sampuanıyla yıkıyorum kasıntıdan ölüyorum sen sen ol sureklı sampuan degıstırme bu sacı mafedıyo suan saclarım belıme kadar duz ama katlı kesım oldugu ıcın aynı uzunlukta degıl benımde saclarım cok dokuluyo bence mevsımsel 2 aydır falan dokuluyor yakın zamanda dokulmelerım azalıcak
ısırgan otlu tresan ben kullandım canım başta keçe gıbı yaptı sonrakı yıkamalarda cok ıyı gelmıstısık sık şampuan değiştiriyormuşsun bu da saç dökülmesine en büyük sebeplerden biri mesela. ben su ısırgan otlu var ya onu kullanıyorum yağlılar için iyi geliyor denmişti ama sanki bi tuhaf yaptı saçımı. iki kez yıkarım her duşta. birinde ondan birinde normal şampuan kullanıyorum belki de bu yüzden bir etkisini göremedim. 2 günde 1 yıkamayı dene sık sık şampuan değiştirme mesela. ve saçlarını germemeye çalış topluyorsan da. çok sık gerilmeler de kopma yapabilir. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?