- Konu Sahibi legendary1
Bende siz gibi beklenti içinde olmasam benim de Zaten sorun edecek bir şeyim olmaz. Ama ben rutinden sıkılan biriyim. Herkes sıkılmayabilir, sizin beklentiniz huzurmuş mesela. Ben daha farklı şeylerin beklentisindeyim bana sadece huzurlu olmak yetmiyor, heyecanlanmak hayatımda gün içinde her gün olmasa bile farklılık katacak şeylerin olmasını istiyorum, benim annem de mesela rutin bir hayatı var, her gün aynı, ev işi, yemek yatış, ama bunu sorun ettiğini hiç görmedim, çünkü mutlu halinden, beklentisi yok, evde takılan huzurlu olan, başka bir şey aramayan biri, herkesin beklentisi farklı işte bu işlerden, benim yakın arkadaşıma göre de ben çok beklentiye sahip biriyim. Belki sorun budur zaten. Yoksa sevgilimle ruh ikizi gibiyiz, hayata bakışımız, yaşamak istediğimiz hayat tamamen aynı. Ama mesleği de ailevi ilişkiler de gerçekleştirmemize engel oluyor. Bakalım hayırlısı olsun. Duygusal olarak da dediğimiz gibi ben daha sıcakkanlı temas eden biriyim, onun sevgi stili daha farklı benim gibi sevmeyince ben Doyumsuz oluyorum sanırım ama sevgisini belli eden çok güzel davranış ve hareketleri de var.
Yok bence beklentiniz hiç yüksek değil hatta fazlaca dusuk. Sizin asıl sorununuz bu rutinlik falan değil. Aralarda yazmışsınız bir derdiniz olsa sevgilinize ulaşıncaya kadar geçmiş oluyor diye. Asla sizi incitmek ve kırmak için yazmıyorum ben sizi yorumlarınızdan tanırım ve severim ama eksik bir şeyler var ki konu açtınız ve dikkat ettim aksi bir yorum geldikçe hep savunmaya gecmişsiniz. Burada tartıştığımız şey bize yararı olacak ya da bizim iyiliğiniz için olan bir şey değil, tamamen sizin mutlu olmanızı istediğimiz için açtığınız konuya yaptığımız yorumlar. Çünkü bu hayat sadece sizin ve tekrarı yok o yüzden sizi mutlu edecek şekilde yaşamanız en doğrusu.
Hani annenizden örnek vermişsiniz ya benim anlattığım şeyle sizin anlattığınız şey apayrı. İşte o anlattığınız heyecan ve annenizin hayatındaki monotonluk ve benim bahsettiğim huzur çok farklı. Siz tabi kendi yaşadığınız ve kendi pencerenizden baktığınız için farklı yorumlamanizı da anlıyorum.
Ozetle sizi eleştirmek değil amacım sadece kendi doğrunuzu bulmanız dileği ile.