- Konu Sahibi buzprensesy
lütfen benim gibi uzun süreli ilişkisi olanlar kendi ilişkilerinden yola çıkarak bana cevap verin. ben sevgilimle 5 bucuk yıldır çıkıyorum. 4 yıl hep uzakta geçti. birbirimizi her ay veya ıkı ayda bir gördüğümüz oldu. son bir senedir de aynı şehirdeyiz. ancak okul tatili dönemlerinde ben ailemin yanına geldiğim için uzaktayız suanda. ama sanki onun eski ilgisi azalmış gibi. önceden sabahlara kadar msnden skypeden görüşürdük.şimdi acaba eskiden o kadar uzun ne konuşurduk diye düşünüp duruyorum.aynı şehirde olduğumuz zaman yapışık ikiz gibiydik ama son iki aydır sanki ilgisi azalmış gibi. zamanında o kadar cok mesaj attım ki artık mesaj yazmaktan nefret ediyorum diyor. uzun zamandır güzel bir söz duymadım ki duygusal konuşmaları cok sevdiğimi defalarca söyledim. eskiden parası olmadıgı zaman bi şekilde bi yerden bulur beni arardı sesimi duymak için.şimdiyse yaklaşık bir haftadır sesini duymadım hiç.
peki siz uzun ilişkiye sahip olan arkadaşlarım aradan uzun seneler geçtikten sonra görüşme sıklığının azalması normal mi yoksa bütün bunlar artık bana karşı ilgisiz olduğunu mu gösteriyo.aynı zamanda bir haftadır netten yazıştığımız zaman bana seneye nişan için ailemle konuştum sen de ailenle konuş diye baskı yapıyo ama arama ve mesaj atma sıklığı dediğim gibi çok az.
peki siz uzun ilişkiye sahip olan arkadaşlarım aradan uzun seneler geçtikten sonra görüşme sıklığının azalması normal mi yoksa bütün bunlar artık bana karşı ilgisiz olduğunu mu gösteriyo.aynı zamanda bir haftadır netten yazıştığımız zaman bana seneye nişan için ailemle konuştum sen de ailenle konuş diye baskı yapıyo ama arama ve mesaj atma sıklığı dediğim gibi çok az.