• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun soluklu ilişkiler

Biz de 7 yıl sevgililik döneminden sonra evlendik..bunun yaklaşık 3 senesi farklı yerlerde yaşamak zorunda kalarak geçti..Benim atanmam eşimin okulunun uzaması derken...ama hep atraksyonlu bi ilişkimiz oldu...resmen birlikte büyüdük...baktık daha da uzayacak bu iş evliliği oldu bittiye getirdik aileler ne olduğunu anlayamadı...eşim evlendikten 6 ay sonra askere gitti..ben şimdi onu bekliyorum...geldikten sonrası offff inşallah bir daha hiiiiç ayrılıklar yaşamıcaz uzun soluklu...

7 senelik beraberliğin sonunda evlendik eşimle.
8 aylık evliyiz, ve malesef görevim gereği ayrıyız şuan :(

okul yıllarında birlikteydik, aynı üniversitede aynı sınıftaydık hatta, unutulmaz günlerdi.

sende bu şansa sahipmişsin, bence tadını çıkar.

üniversite yılları zaten unutulmazdır, birde yanında sevdiğin oldumu tadından yenmez :17:

yıllar öyle çabuk geçiyorki, benim için gelinlik giyip onunla evlenmek ulaşılmaz birşeydi ogünler hiç gelmiycek diye düşünürdüm , ama birde baktımki nikahımızda evet evet evet die 3 kere bağırıyorum:12:

hayatınızın ve ilişkinizin tadını çıkarın, öyle yada böyle geçecek bu yıllar.

öyle güzel anlatmışsınız ki inşallah bizde o günleri görürüz :)

Biz de 7 yıl sevgililik döneminden sonra evlendik..bunun yaklaşık 3 senesi farklı yerlerde yaşamak zorunda kalarak geçti..Benim atanmam eşimin okulunun uzaması derken...ama hep atraksyonlu bi ilişkimiz oldu...resmen birlikte büyüdük...baktık daha da uzayacak bu iş evliliği oldu bittiye getirdik aileler ne olduğunu anlayamadı...eşim evlendikten 6 ay sonra askere gitti..ben şimdi onu bekliyorum...geldikten sonrası offff inşallah bir daha hiiiiç ayrılıklar yaşamıcaz uzun soluklu...

demek askerlikten önce evlendiniz Allah kavuştursun...

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
Allahım hepinizin mutluluğunu daim etsin...
Benim arkadaşlarımda lise1den beri sevgililerdi üniversite eğitimlerini tamamladılar...
askerlik derken damat bey mesleğine başladı...
9.senede evlendiler...bu yıl inşallah temmuz ayında 9.evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar...
toplam 18 sene olacak yani...yuvalarında gül gibi geçinip gidiyorlar...
öncelikle okul canım...üniversite eğitimleriniz bitsin gerisi gelir...biraz sabredin kavuşursunuz sevdiğinizle...

hiç korkmayın canım o kadar yıl nasıl geççek ya ayrılırsak falan diye al sana canlı örnek ben 3 sene arkadaşlık süremiz oldu biribirimize aşıktık ama açılamadık 2007 de sonunda açıldık ben liseye gidiyordum o arada askerliğini yaptı o sıralar düşünüyoduk 2012 de evleniriz artık ama oo daha çok var 5 sene nasıl geçicek diyoduk 2010 da nişanlandık ve al şuan üniversitede son sınıfım 2 hafta sonra mezunumm :16: ve 10 eylül de de evleniyoruzz :16: :16: yıllar çabuk geçiyor şunuda belirteyim canım bizde askerlik dönemi hariç hiç ayrılmadık hergün görüştük birbirimizle :34:

Allahım hepinizin mutluluğunu daim etsin...
Benim arkadaşlarımda lise1den beri sevgililerdi üniversite eğitimlerini tamamladılar...
askerlik derken damat bey mesleğine başladı...
9.senede evlendiler...bu yıl inşallah temmuz ayında 9.evlilik yıldönümlerini kutlayacaklar...
toplam 18 sene olacak yani...yuvalarında gül gibi geçinip gidiyorlar...
öncelikle okul canım...üniversite eğitimleriniz bitsin gerisi gelir...biraz sabredin kavuşursunuz sevdiğinizle...

ne güzel ,bencede önce eğitim tabiki :)

hiç korkmayın canım o kadar yıl nasıl geççek ya ayrılırsak falan diye al sana canlı örnek ben 3 sene arkadaşlık süremiz oldu biribirimize aşıktık ama açılamadık 2007 de sonunda açıldık ben liseye gidiyordum o arada askerliğini yaptı o sıralar düşünüyoduk 2012 de evleniriz artık ama oo daha çok var 5 sene nasıl geçicek diyoduk 2010 da nişanlandık ve al şuan üniversitede son sınıfım 2 hafta sonra mezunumm :16: ve 10 eylül de de evleniyoruzz :16: :16: yıllar çabuk geçiyor şunuda belirteyim canım bizde askerlik dönemi hariç hiç ayrılmadık hergün görüştük birbirimizle :34:

ne güzel canım Allah daim etsin,inşallah bizimde çabucak geçer bu yıllarımız :)

carpe diem.. anı yaşa tatlım ve bunları düşünerek boşu boşuna kafanı yorma, belkide yıllar sonra yapacağınız bir tartışmanın önüne şimdiden geçemezsinki:) Allah geçimler versin. ama şunuda unutma bu hayatta hiçbirşey vazgeçilmez değildir:)

ne güzel canım Allah daim etsin,inşallah bizimde çabucak geçer bu yıllarımız :)

teşekkür ederim canım amin inşallah , geçicek emin ol anlamıcaksın canım hele okurken çoook çabuk geçiyo vizeler finaller hadii bi koşuşturma her gün çabuk geçiyo hiç sıkma canını:34:

Back
X