Uzun süre ayrılık sonrası eşiyle barışan var mı???

yengem birbucuk sene ayrı kalmıs onun için zor olan kızının babasını sormasıymıs sürekli daha sonra barıştılar simdi aralarından su sızmıyor maş. Allah bozmasın

etrafımda var. mutluluklarını bilmiyorum
zaten kabul etmek gerekir ki toplumumuzda barışmak demek erkeğin hata yapıp kadının affetmesi anlamına geliyor.
affeden kadın da kendi için değil, boşanmayı düşmanlarına karşı bir yenilgi olarak gördüğü için affediyor.

Son düzenleme:
ayrıca başkalarının acısı derken,

benim evliliğimin bitmesini isteyen görümcemle kayınvalidemin biraraya geldiğimizi duyduğunda ve gördüğünde hissettiği acıyı kasdediyorsun sanırım,

yoksa sen de mi aynı acıyı hissediyorsun,

yoksa beni tanımayan birinin böyle bir cümle kullanması imkansız...

sanırım bu da site yöneticilerini ilgilendiren bir konu

kate ben seni tanımıyorum biraz ironi oldu
güven bana
ben eşinle senin mutluluğunu sordum evlilik giyor mu

Arkadaşlar sorum eşiyle boşanma noktasına gelen arkadaşlara??
Eşinizle boşanma noktasına gelip,davanın acıldığı ve aylarca ayrı kaldığınız ve bu sonunda tekrar birleştiğiniz oldu mu?
Yani evlilik de böyle birşey yasayan varsa,nasıl olduğunu neler yasadığını paylasabilir mi??

ben daha 2 aylık evlıyım bana yardım edın esımı evlenmeden boyle degıldı bana kufurler ıftıralar devamlı haftada karakola gıttım 2 defa en son 3 defa bana saldırdı polıscagırdım sımdı eımın aılesı canına mınnet onların esımle olan evın anahtarını dahı degıstırtecekmıs de benı eve almayacakmıs teyzesı dıyor yatak odamıza bıle gelıyor teyzesı esım bakıyor sadece daha once babası ben banyoda ıken evımıze daldı gırdı esımın benden baska dunyası yok amam aılesı teyzelerı kandırmaya musaıt ben ne yapacagım ayrılmayı denedım esım kestı kendını gunya sevıyor amsa ısı gucu fıtnelık aılenın bana yardım edın ne olur esımın evıne gıdp teyzesıne ınat buyur ayır goreyım dıyesım var ne yapacagım bana acıl cvb

1 ay icinde ayrildik resmen bosandik aninda pismanliklar yalniz kalma aliskanlik derken yeniden nikah..cokta seviyordum gozum kapali yeniden nikaha tamam dedim ne sozler ne laflar ne dil dokmeler..sonuc olarak sunu anladim insanlar degismezler sadece totolari sıkısınca degistim derler yok yapmam etmem uzmem canimsin askimsin derler sonra 1 ay bilemedin 3 ay hersey duzelmis gibi gider fakat birden gercek benlikleri ortaya cikar kimse birden bambaska biri olmaz olmuyor benim gordugum ancak cocuk 1 ken 2 oluyor olan onlara oluyor

ben daha 2 aylık evlıyım bana yardım edın esımı evlenmeden boyle degıldı bana kufurler ıftıralar devamlı haftada karakola gıttım 2 defa en son 3 defa bana saldırdı polıscagırdım sımdı eımın aılesı canına mınnet onların esımle olan evın anahtarını dahı degıstırtecekmıs de benı eve almayacakmıs teyzesı dıyor yatak odamıza bıle gelıyor teyzesı esım bakıyor sadece daha once babası ben banyoda ıken evımıze daldı gırdı esımın benden baska dunyası yok amam aılesı teyzelerı kandırmaya musaıt ben ne yapacagım ayrılmayı denedım esım kestı kendını gunya sevıyor amsa ısı gucu fıtnelık aılenın bana yardım edın ne olur esımın evıne gıdp teyzesıne ınat buyur ayır goreyım dıyesım var ne yapacagım bana acıl cvb
Canim yeni konu ac burada kimse gormez yazdigini

Back
X