Uzun süre ayrılık sonrası eşiyle barışan var mı???

valla ayrılma rekoru görümcemde olabilir her seferinde en az 6 ay olmak üzere 4 kere ayrıldı son üç seferinde boşanma davası açtı en son geçen ağustosta birleştiler iyiler galiba ben ikinciden sonra ilgilenmeyi bıraktım ama en azından ilk dördünde değişmediğini biliyorum eşinin şimdi değiştiyse ne ala

valla ayrılma rekoru görümcemde olabilir her seferinde en az 6 ay olmak üzere 4 kere ayrıldı son üç seferinde boşanma davası açtı en son geçen ağustosta birleştiler iyiler galiba ben ikinciden sonra ilgilenmeyi bıraktım ama en azından ilk dördünde değişmediğini biliyorum eşinin şimdi değiştiyse ne ala

Evet evet rekor kırmıs...İnsallah bir daha olmaz...
Ama bazı evlilikler de böyle oturuyor..

bende tam böyle bi konu açmaya hazırlanırken bi de baktım ki açılmış...hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olsun canlar...

benim bir arkadaşım 7-8 ay ayrı kaldılar hatta boşandılar.7-8 ay sonra tekrar bir araya geldiler, 3 yıla yakın nikahsız yaşayıp tekrar evlendiler.şimdi bir oğulları var ama bu süre boyunca karısını hep aldatttı.karısına da sorsan uğruna öldüğünü düşünür.çünkü yanında ağzının içine düşüyor.Allah böylesinden korusun.

kuzenim 12 yıllık evliliklerini bozdular boşandılar. 1 çocukları vardı. çocuğu tatile götürdüler geldiklerinde barışmışlardı. sonra yine ne olduysa küstüler eniştem hastalandı vefat etti derken. vefatından sonra yine barıştılar bir süre nikah yapmadan oturdular. 10 ay önce nikah yaptılar tekrar ve karısı hamile 6 aylık inş. sonları iyi olur.

bende eşimle 2 haftalık bir ayrılık yaşadım
eşim düzeldimiş açıkcası pek düzelmesi
hep benim değişmemi bekledi malesef
şimdi bir kzımız var iyi o gelmişde evimin huzuru evliliğim mutluluğu oldu

bizde eşimle çok kavga ettik ama hepside ailesi yüzündendi. ben defalarca dayanamıyorum artık tmm bırak beni ayrılalım yeter artık diye haykırdığım çok oldu. ama eşim asla bırakmam seni dedi. hiçbirindede ailemin evine dönmedim. sevgiliyken ayrılmıştık ama ailesi yüzünden yine barıştıktan sonra bana çok düşleşmişti. erkeklerin akıllarının başına gelmesi için bazı şeyler gerekiyor galiba.

Canlarım beni sormussunuz,bende eşimle 9 aylık bir ayrılık süreci gecirdim ama malesef hiçbirsey düzelmedi..Benim merak ettiğim bizim gibi böyle aylar süren bir ayrılık sonrası diğer evliler ne yasıyor,nasıl yasıyor bu süreci ve sonrasını onu merak etmiştim..

şimdi bu eşten eşe göre değişiyo,kimisinin kafası dank ediyo iş ciddileşince daha bi kıymet biliniyo kimisininse çok umursamaz oluyo hiç çaba sarfetmiyo yeniden kazanmak için o yüzden bu işler pek belli olmaz sen eşini daha iyi tanırsın.

benimkininde kafasına dank edecek mi bir gün acaba? 10 ayı geçti. arada sesi çıktı ama pıs diye söndü. adam gibi adam kalmamış be kızlar. ben erkeğin pısırık olmasını kadın başıma kaldıramıyoruum valla. erkek dediğin kaya gibi sert duracak, hiç bir darbede yıkılmayacak. bzimkiler darbeyi bırak rüzgarda devriliyorlar.

keşke bizde barışsak ve bende buraya yazabilsem...çok üzgünüm...

hayirlisi neyse o olsun canim..bazen cok istemekle de olmuyor.kendi adima neyi cok istediysem bi sekilde yaramadi.ayriliklar bazen ilac gibidir.tekrar baslayinca eskiden cok daha guzel olur yada biter.
insallah hakkinizda hayirlisi neyse o olur..Allah gonlunuze gore versin.

hayirlisi neyse o olsun canim..bazen cok istemekle de olmuyor.kendi adima neyi cok istediysem bi sekilde yaramadi.ayriliklar bazen ilac gibidir.tekrar baslayinca eskiden cok daha guzel olur yada biter.
insallah hakkinizda hayirlisi neyse o olur..Allah gonlunuze gore versin.

ay canım benim ilgine çok teşekkürler...evet bende aynen öle diyorum hayırlısı ne ise o olsun diyorum.ancak kalbime laf geçiremiyorum...biliyosun ki mantıkla kalpler farklı işler..amin güzelim amin...

Back
X