Uzun süre ayrılık sonrası eşiyle barışan var mı???

benim arkadaşımın abiside 2-3kez ayrılığın eşiğine gelmiş eşiyle. Sonra 4.mü 5.mi artık bilemiyorum büyük kavgalarında ikiside inada bindirmiş. Kız ailesinin yanına gitmiş abisi inadına yapıyor diye almaya gitmemiş. Kız almaya gitmedi diye dava açıp hakime tek celsede bitir diye konuşmuş. Adam kız böyle yaptı diye hiç zorluk çıkarmayıp ilk celsede kabul etmiş boşanmışlar. Hemde ne boşanma kız eve eşyalarını almaya geldiğinde elektrik prizlerine musluklara kadar söküp götürmüş, arkadaşın abisinin eşyalarını-kıyafetlerini de nakliyeci firmada çalışanlara vermiş. Yani sırf adam zorluk çeksin diye her tarafı boşaltmış gitmiş:) derkeeeen aradan 1buçuk yıl geçtikten sonra öğrendikki barışmışlar. Birde çocukları vardı garibim bikaç ayda bi, yollarda sürünüodu bi annesine bi babasına derken. Öğrendiğimize göre boşandıktan 6-7ay sonra zaten pişmanlıkları başlamış. Ama tabi barışmak kolay değil pişmanlık sürecinin 1yıl sürmesi gerekti demek onların barışması için:1:

benimkininde kafasına dank edecek mi bir gün acaba? 10 ayı geçti. arada sesi çıktı ama pıs diye söndü. adam gibi adam kalmamış be kızlar. ben erkeğin pısırık olmasını kadın başıma kaldıramıyoruum valla. erkek dediğin kaya gibi sert duracak, hiç bir darbede yıkılmayacak. bzimkiler darbeyi bırak rüzgarda devriliyorlar.

ya süpersin tatlım ya ,ne güzel yazmıssın.Ben de ayrılık sürecine girdim ihayırlısıyla kurtulsam tatamdır.Daha önce de bosanmadan dondum eşime bir şans daha verdım 2 ay ayrı kaldık çok pişman oldugunu söledi,sözler verdi benı ınandırdı ama gecici oldu bu dedikleri ,baktım ki aynı acıları bana yasattı.şimdi çok pişmanım 3 yıl önce neden ayrılmadım dıye.Olmayan birşeyı zorlamanın alemı yok .

Ben eşimden 3 aydır ayrıyım ve 4.5 aylık hamileyim.. Ne kendisi ne ailesi birkez aramadılar.. Hatta eşim bebeğe babalık yapmayacağım bile dedi.. Ortada açılmış bir dava yok.. Sanırım nafaka vermemek için davayı benim açmamı bekliyorlar.. Ben de annesinin evinde evli bir kadınım işte..
Zerre kadar umudum yok bize dair.. Allah herkesin gönlüne göre versin

öyle insanlar gördümki yıllarca ayrı yaşayıp tekrar birleşen...
bizler eşlerimizden bir gece ayrı kalsak hemen panik yapıyoruz işte bitti sonuna geldik ben şimdi ne yapıcam diyoruz
aslında her iki tarafın matıklı bi karara varabilmesi için en azından 3 ay geçmeli bence o 3 ay insana öyle çok şey öğretirki deli gibi sevdiğin halde bi anlık öfkeyle paramparça edilen yuvanın kıymetini anlar insan

evet çoook mutlu oluyorlar...

onların bir araya gelmemesini isteyenler ise hasetinden çatır çatır çatlıyor...

ayırmaya çalışanların içi içini yiyor,

acaba mutlular mı diye?

İşte onlarda Allaha havale...

veee e çünkü ilahi adalet var değil mi?

acaba mutlular mı diye?

aynı mesajı yazmışım

acaba mutlular mı diye?

Son düzenleme:

acaba mutlular mı diye?

Öyleyse denemey değer o zaman

Lakin sen kendi mutluluğundan daha çok başkalarının mutsuzluğu üzerine kurmuşsun hayatının tadını tuzunu dikkat et.
Yazın sahilde kumdan kale yapan çocukların kalelerinin bir dalgada sahilden silindiğini görmüştüm.
Özel mesajına cevap yazamamıştım verdiğin fırsat için teşekkürler:47:

kimin mutsuzluğu üzerine benim mutluluğum kurulabilir çoook enteresan...

çoook hemde çook enteresan..

Lakin sen kendi mutluluğundan daha çok başkalarının mutsuzluğu üzerine kurmuşsun hayatının tadını tuzunu dikkat et.

kimin mutsuzluğu üzerine benim mutluluğum kurulabilir çoook enteresan...

çoook hemde çook enteresan..

arkadaş sanırım seni başka biriyle karıştırdı canım.
bunun başka bir açıklaması olamaz çünkü....

ayrıca başkalarının acısı derken,

benim evliliğimin bitmesini isteyen görümcemle kayınvalidemin biraraya geldiğimizi duyduğunda ve gördüğünde hissettiği acıyı kasdediyorsun sanırım,

yoksa sen de mi aynı acıyı hissediyorsun,

yoksa beni tanımayan birinin böyle bir cümle kullanması imkansız...

sanırım bu da site yöneticilerini ilgilendiren bir konu

Back
X