uzun süre hamile kalamayıp soğan suyu uygulayıp hamile kalan var mı

Ya evet canım benimde pco var kaç yaşındasin ne kadardır olmuyodu tedavi Oldun dami oldu yoksa hiç tedavi gormedin mo çok sevindim adına canım

Bugun yaptim ama negatif malesef hic bir belirtimde yok ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi
Allah kalbine göre versin tez zamanda sıkma canını bazen vucüt kendini gebeliğe hazırladığı içinde adet gecıkmesi yasanabiliyormuş..
Burda cok gördüm önceki ay adetim gecikti hamile sandım kendimi bi daha ki ay hamile kaldım diyen..

Kizlar sogan kuru kullanip hala adet goremeyen var mi bn bu ay kullandim 35. Ci gundeyim hala adet olmadim
bende de pco var. 5 ekim son adet tarihim . doktorum letu diye bir ilaç verdi 5 gün kullandım . bir hafta sonra kontrole gittiğimde yumurta oluşmadığını söyledi doktor. bende soğan suyu içtim ama çok düzenli değil. şu anda hala adet olmadım. normalde 24 günde bir olurum. idrar test negatif? sizce neden adet olamadım. hiç gecikmezdi..

Cok sagol keske oyle olsa bilmiyorum ewliligimde hic yplunda gitmiyor bu ara b3lkide Allah omdan vermiyordur bilmiyorum hayrlisi olsun

bende 3 ay denedim olmadi 4. ay sogan suyuyla hamile kaldım simdi kızım 26 aylık. Kist vardi bende sogan suyuyla eridi. ikinci cocugu istiyorum yine 3 aydir olmuyor sogan suyuna basladim bakalim hayırlısı

Benim de bugün son günüm soğan suyunda. Göğüslerimde dolgunluk var ve damarlar belirgin biraz. Arada kasıklarimda ve göğüslerimde sızı oluyor. Inşallah hamileyimdir ya dua edin :)

Ben de soyan kürü yaptım. Myom vardı 4,5 cm den 2,5 cm ye düştü. Ama henüz gebelik yok
Ben evlenmeden önce de pico vardı. Soğan kurunu düzenli uyguladım adetim de düzelmişti o dönemler 4-5 cm lik kıstım de tamamen yok olmuştu. Inşallah faydasını görürsünüz ve hepimiz hamile kalırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…