- 25 Ekim 2017
- 6.138
- 8.278
- 198
- 30
- Konu Sahibi tavamvarhavamvar
-
Bende çok fazla akıntı yapmıyor. Onunla ilgili bir şikayetim yok. Olması gerektiği gibi her şeyAkin geliyormu send3n bnden bayaga bi akimti geldi ama
zaten duzensizlik vardi sogan suyu yaptigim da duzeldi kist eridi parca parca geldi sonraki ay hamile kaldimKistiniz erirken adetinizde duzensizlik oldu mu
arkadaşlar siz veya çevrenizde,soğan suyu kullanıp hamile kalan var mı?bide zarar faydayla ilgili ne düşünüyorsunuz
Bana da ameliyat demişlerdi soğan suyuyla kurtuldum daha bebeğim olmadı ama kistlerden kurtuldum inşallah sende kurtulup en kısa zamanda hamile kalırsınBendede çikolata kisti var biri 5 cm diğeri biraz küçükmüş hamilelige engelmis araştırma hastanesine gittim aşılama dediler ve orası daha yeni başlamış aşılama işlemine. Özel hastaneye ve devlet hastanesine gittim ameliyat dediler. Bende araştırmalarım sonucunda sogan suyuna basladim bugün 14. Günüm yarın bitiyor inşallah peşinede civanpercemiyle hayit tohumunu kaynatıp icicem. Benim gibi çikolata kisti olup bunları kullanıp hamile kalan varmı? 5 aydır çocuk düşünüyoruz inşallah ameliyata gerek kalmaz
Adetten sonra 3 cü Gun başlaniyormus ıbrahim saracoğlu öyle soyuluyoKizlar ben bu ay sogan kurune baslamak istiyorum.
Sogan kurune adetle birlikte baslanir mi ?
Yoksa adetten kac gun sonra baslanmali ?
Adetten birkac gun sonra baslanirsa eger yumurtlamaya denk gelirse bebek olusumunu engeller mi ? yada yumurtlama erken olup bebegin yerlesme zamanina denk gelirse bebegi dusurur mu ?
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki kaç santimdi senin kist bide sogan suyu içerken belirtiler oldumu akıntı falanBana da ameliyat demişlerdi soğan suyuyla kurtuldum daha bebeğim olmadı ama kistlerden kurtuldum inşallah sende kurtulup en kısa zamanda hamile kalırsın
4,5 cm di evet akıntı oldu ama çok değil kisti adetle attım adetimi biraz geciktirdi ama çok sancılı geçmişti o ay adet diğer ay gittim doktor hiçbirşey yok dediAdetten sonra 3 cü Gun başlaniyormus ıbrahim saracoğlu öyle soyuluyo
Inşallah canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Peki kaç santimdi senin kist bide sogan suyu içerken belirtiler oldumu akıntı falan
Hadi inşallah kurtulurum bende Allahın izniyle ve hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz4,5 cm di evet akıntı oldu ama çok değil kisti adetle attım adetimi biraz geciktirdi ama çok sancılı geçmişti o ay adet diğer ay gittim doktor hiçbirşey yok dedi
İnşallah canım düzenli yap aksatmadanHadi inşallah kurtulurum bende Allahın izniyle ve hayırlısıyla bebeklerimize kavusuruz
Adetten sonra başla ben adetin son günü başlamıştım on beş gün sabah akşam içtim bir su bardağı tadı garip ama alışıyorsun ben umutsuzca yapmıştım ne kaybederim diyerek sonuçta işe yaramıştı bu ay hamile kalmazsam yine yapıcamİnşallah canım düzenli yap aksatmadan
Merhaba peki aklıma bir soru takılıyor. Oluşan bir hamilelik varsa düşüğe sebep olur mu içmeye devam edince?Adetten sonra başla ben adetin son günü başlamıştım on beş gün sabah akşam içtim bir su bardağı tadı garip ama alışıyorsun ben umutsuzca yapmıştım ne kaybederim diyerek sonuçta işe yaramıştı bu ay hamile kalmazsam yine yapıcam
Anne olmanızda idrar yolu enfeksiyonun bı alakası yok.Herkese merhaba bende yeni üye oldum bir şey sormak istiyorum üç aylık evliyim on sekiz yaşındayım bende idrar yolu enfeksiyon vardı doktora gitim ilaç verdi ama bir yararı olmadı soğan kürü içtim ağrılarım kesildi acaba enfeksiyon um bitmiş mıdır bu arda bir şey sormak istiyorum soğan kürünü bir hafta sadece aç karınla sabah tek içiyordum iyi geldi sonra hasta oldum bıraktım tekrar devam ettim bu başladım bende çocukları çok seviyorum anne olmak istiyorum acaba olurmuyum ne kadar süre içinde olurum sizden cevap bekliyorum
Anne olmanızda idrar yolu enfeksiyonun bı alakası yok.
Yada ne sormak istediğiniz tam anlaşılamıyor☺
[/QUOTE nasıl yani
Benim idrar yolu enfeksiyonum vardı. Soğanlı kuru içtim ağrısı dindi peki soğanlı kürü hamilelik için olurmu nasıl yapicamAnne olmanızda idrar yolu enfeksiyonun bı alakası yok.
Peki tm olarak ne ben hamile kalmak istiyorum sadece sabahları bir kere aç karınla içtim enfeksiyonum giti gibi hamilelik için nasıl icmeliyim ben adet olunca çok sancım oluyor ve bu sancimi kesmek için de soğanlı kürü içiyorum ikisi içinde etkisi nedirAnne olmanızda idrar yolu enfeksiyonun bı alakası yok.
neden cikmak istiyorsun canim? bak yasin cok genc.. cok guzel bilgiler alabilirsin buradan bilinclenebilirsin. cok yardimci insanlar var.. enfeksiyona illaki faydasi olmustur cunku sogan ve sarimsakta antibiyotik var. gebelik icin sabak aksam 15 gun ic. adet bitiminden 2 gun sonra basla. birak bir sonraki donem tekrar yap gebe kalana kadar.. yasin da genc acele etme esinin is durumu vs iyi mi? anlasiyor musunuz hemen cocuk yapma..Üyelikten çıkmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?