Uzun süre küs kalan kocama nasıl davranmalıyım?

kocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Aldatmadığına emin misiniz?

kocamla 1 yıllık evliyiz çoğu zaman mutluyuz ama eşim en ufak tartışmada 2 3 gün küsüyor ve asla konuşmuyor. Son zamanlarda sürekli iş arkadaşlarıyla buluşmaya başladı ben sürekli evde tekim buna rağmen bu duruma bi süre ses çıkarmadım ama dün iyice sinirlendim ve dışarı çıkmasına surat asıyorum diye küstü gel konuşalım diyorum suratıma bakmıyor git başımdan falan diyo. Ben nasıl davranmalıyım ya canım çok sıkkın bunaldım artık.
Konuyu daha kaç kere açacaksınız ?

Nefret ederim küsen erkekten.
Gerçekten hiç çekilmez
Kulaklarından tutup tavana asmak lazım bunları
Nasıl akıllanırlar bilmem 😏

Gerçekten seven, değer veren insan nasıl sevdiğiyle küs kalabilir? Küsse de en fazla 1-2 saat. Kesinlikle normal değil.
Acaba siz üstüne çok düştüğünüz için bu kadar uzatıyor olabilir mi? Hiç denediniz mi küstüğünde uzak kalmayı?

kocanızın burcu ne?

Şu evlilik ne garip birşey aslına bakarsak. İki yabancı insanı aynı eve koyuyorlar, birbirlerinin hareketlerini inceliyorlar filan. Ay çok sıkıcı. Yine vazgeçtim evlenmekten.
Konuya gelecek olursam ben öyle kimsenin tribini çekmem. Ne yaparsa yapsın. Ben hayatımı yaşamaya devam ederim. Bu kadar basit.

İlk zamanlarda kafayı yerdim eşim böyle yapınca. Bir baktım artık umrumda bile değil. Ben bile şaşırdım geldiğim bu noktaya. Canınızı sıkmayın nasılsa zamanla siz de duyarsızlaşacaksınız.

Gerçekten seven, değer veren insan nasıl sevdiğiyle küs kalabilir? Küsse de en fazla 1-2 saat. Kesinlikle normal değil.
Acaba siz üstüne çok düştüğünüz için bu kadar uzatıyor olabilir mi? Hiç denediniz mi küstüğünde uzak kalmayı?
Yok hep üsteliyorum konuşalım diye

Koyun kapının önüne 🤷🏻‍♀️

ciddi mi. gel de burçlara inanma :KK57:
adil yıldırımın küsen erkeklerle ilgili bir videosu vardı. orada da en çok küsen erkekle ilgili balık burcu ereklerinden insanlar şikayet ediyormuş. isterseniz o tarz videoları da bir izleyin derim

Büyük ihtimal hesap vermemek için küsme numarası yapıyo ve işine geliyo.
Ayrıca bilerek bunu yapıyor kı ezilin karşısında.
Şuan olduğunuz yerde aileniz ve arkadaşınız yok ama o devamlı arkadaşlarıyla bu size haksızlık değil mi?
O evdeyken giyinin hazırlanın dışarı çıkın sorarsa cevap vermeyin. Büyük ihtimalle sormaz zaten inattan.
İlla arkadaşa gerek yok bi kafede tek başına bir iki saat vakit geçirirsiniz.
Ya da kendinize dışarıda aktivite bulun spor olur herhangi bir kurs olur. Arkadaş bulmanıza da yardımcı olur.
Evde yokmuş gibi takılın açın bir film izleyin ne bileyim telefonda oyalanın sizi görmezden geleni umursamayın.
Tıpış tıpış konuşalım dıye gelir sonra

ciddi mi. gel de burçlara inanma :KK57:
adil yıldırımın küsen erkeklerle ilgili bir videosu vardı. orada da en çok küsen erkekle ilgili balık burcu ereklerinden insanlar şikayet ediyormuş. isterseniz o tarz videoları da bir izleyin derim
Ay inanmıyorum gerçekten mi😵 teşekkür ederim izleyeceğim🙃

Küs olduğumuz süre boyunca hep evde kalıyor dışarı çıkmıyor
O zaman epey tuhafmis. Genelde erkekler, disarda rahat vakit gecirmek icin darilirlar. Demek ki baska 1 amaci var. Istediklerini yapiyor musunuz bilmiyorum ama kendi egemenligini kurmaya calisiyordur belki..

Back
X