• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre misafirlik sonrası boşluk hissi

Herkesin geçmiş bayramını kutluyorum öncelikle.
1 aydan fazla süredir eşimle beraber abimde kalıyorduk, şehir dışında. Abim evli ve bir çocuğu var 🥺 çocuğu deyince bile kalbim sızlıyor.
Bayram tatili için beraber arabayla döndük bizim eve, 10 güne yakın da bizde kaldık. Yeğenim birer avuç yanağa sahip 4 yaşında bir kız çocuğu, hayatımda gördüğüm en bicirik canlı ve ben ona inanılmaz alıştım. Abime, abimin eşine (benim 12 senelik arkadaşım zaten, abimle de benim aracılığımla tanıştı) de öyle.

Dün sabah yeğenimin ağlamalarıyla beraber gittiler, akşam aradım “senle istediğim zaman konuşabilirim ama sarılamıyorum” diye telefonda ağladı bu sefer. Çoooook mutsuzum. Ben de eşim de inanılmaz boşlukta hissediyoruz. Ev değil de sanki izbe bir depo falan gibi geliyor ev. Hiç evde durmak istemiyorum. Bildiğiniz depresif bir moda girdim, kolum kalkmıyor resmen. Onunla arayıp konuşmak da istemiyorum aklı dağılmış, unutmuştur, ararsam hatırlayıp ağlar diye.

Verecek tavsiye falan da yok biliyorum, ne diyebilirsiniz ki. Sadece içimi dökmek ve hissettiğim yalnızlığı biraz hafifletmek istedim :KK43:
Ben de bayramdan yeni geldjm. Donusu cok zor oluyor. Insan her seye alisiyor ama. Zamanla alisirsin. Hayat mesgalesi filan derken

Birkaç gün içinde alışırsınız mutlaka, çok alışınca olabiliyor öyle şeyler.
Çok yoğun çalıştığınızı yazmışsınız, bir aydan fazla nasıl başka bir ilde kalabildiniz ben onu merak ettim. Konuyla ilgisi yok aslında ama cidden eşiniz de kalmış, evden falan mı çalışıyorsunuz?

Ben de sizin gibiyim, çok çok sevdiğim insanlar evimden gidince o ev, ev gibi gelmiyor bana bomboş geliyor her şey. Kalan olmaktan nefret ediyorum. Biraz drama queen olabiliriz :KK53: 1-2 güne normale dönüyor her şey, buna verilecek pek bi tavsiye yok maalesef.

Neden 1 ay onlarda kaldınız Zaruri bir durum muydu keyfi miydi

Birkaç gün içinde alışırsınız mutlaka, çok alışınca olabiliyor öyle şeyler.
Çok yoğun çalıştığınızı yazmışsınız, bir aydan fazla nasıl başka bir ilde kalabildiniz ben onu merak ettim. Konuyla ilgisi yok aslında ama cidden eşiniz de kalmış, evden falan mı çalışıyorsunuz?
Evet evden çalışıyorum, eşim işten çıkmıştı şehir dışındayken çalışmadı, dinlendi o sürede.
Zaruri değildi aslında ama itici bir sebep de vardı, küçük abimle sorunlardan ötürü uzaklaşmak için gittik ama erken döneriz derken çok güzel zaman geçirince beraber, abimlerin de ısrarıyla bayrama beraberce döndük

Ben de sizin gibiyim, çok çok sevdiğim insanlar evimden gidince o ev, ev gibi gelmiyor bana bomboş geliyor her şey. Kalan olmaktan nefret ediyorum. Biraz drama queen olabiliriz :KK53: 1-2 güne normale dönüyor her şey, buna verilecek pek bi tavsiye yok maalesef.
Bu her olayı aşırı duygusallaştırıp uçlarda yaşama hali mahvediyor beni. İşin kötüsü yeğenim de böyle :D dün “biraz eğlendim ama senle daha çok eğleniyordum” diyor. Dört yaşında suçluluk hissedecek kadar drama queen halası gibi :D

Durun yahu zaten ortalık karışık 😂 evliliğimden çok memnunum ancak bedensel ve ruhsal olarak hazır değilim açıkçası. Eşim de çok istiyor ama benim çok yoğun bir iş hayatım var, evden çalışıyor da olsam.. sigarayı bırak, kilo ver, çalışamamayı göze al, birikimi ayarla derken çocuk fikri dağ gibi gözümde. Cidden bu duyguları hissediyor olmam çocuk vakti geldiğinden mi yoksa yeğenimin bıdıklığından mı kafam karıştı şimdi 🤔
Hayırlısı ne zamanda ,doğru zamanda gelsin inşallah

Hayırlısı ne zamanda ,doğru zamanda gelsin inşallah
Çok istiyorum ama çok korkuyorum bebekten. Hayatımın yok olup gideceğini hissediyorum, daha doğrusu dönüşeceğini, o dönüşümü de istiyorum pekala ama yönetememekten korkuyorum, hem iş hem çocuk derken tükenirim gibi geliyor

Durun yahu zaten ortalık karışık 😂 evliliğimden çok memnunum ancak bedensel ve ruhsal olarak hazır değilim açıkçası. Eşim de çok istiyor ama benim çok yoğun bir iş hayatım var, evden çalışıyor da olsam.. sigarayı bırak, kilo ver, çalışamamayı göze al, birikimi ayarla derken çocuk fikri dağ gibi gözümde. Cidden bu duyguları hissediyor olmam çocuk vakti geldiğinden mi yoksa yeğenimin bıdıklığından mı kafam karıştı şimdi 🤔
Bence bundan dolayi. Benim de 4 yaşında bıcır bıcır kiz yeğenim var, değil on gün bir ay da beraber yaşasak bu hisleri beslemem yani.
Bence biyolojik saat çalışmaya baslamiş:)

Bence bundan dolayi. Benim de 4 yaşında bıcır bıcır kiz yeğenim var, değil on gün bir ay da beraber yaşasak bu hisleri beslemem yani.
Bence biyolojik saat çalışmaya baslamiş:)
Gerçekten istiyorum anne olmak ama ah cesaret edebilsem. Devasa bir proje gibi geliyor bana ve asla planlı değilim, daha aşamaları bile belirlememişim gibi, saçma sapan bir panik hali. Fobi mi oluştu nedir anlamıyorum kendimi de. Bu sıralar da yaptığım her muhabbet buraya geliyor bir de. Sürekli gündemde :(

Benim de aynı yaşta yeğenim var. 2 saat gördüm kaç gündür sayıklıyorum adını. Fotoğraflarına bakıyorum sürekli. Normalde çocuk düşkünlüğüm yok. O bir başka işte.. sizin kadar uzun süre beraber kalsam ayni olurdum

Evet evden çalışıyorum, eşim işten çıkmıştı şehir dışındayken çalışmadı, dinlendi o sürede.
Zaruri değildi aslında ama itici bir sebep de vardı, küçük abimle sorunlardan ötürü uzaklaşmak için gittik ama erken döneriz derken çok güzel zaman geçirince beraber, abimlerin de ısrarıyla bayrama beraberce döndük
Acaba yakınlarına taşınsanız mı? Hem güzel bir frekans yakalamışsınız sizinde çocuğunuz olsa onlarla beraber olursunuz daha iyi olur

Bu her olayı aşırı duygusallaştırıp uçlarda yaşama hali mahvediyor beni. İşin kötüsü yeğenim de böyle :KK70: dün “biraz eğlendim ama senle daha çok eğleniyordum” diyor. Dört yaşında suçluluk hissedecek kadar drama queen halası gibi :KK70:
Aynı aynıı benim yeğenim de böyle. Veda zamanı gelince çıkarıp bilekliğini, kolyesini veriyor “buna baktıkça aklına ben geleyim” diyor, zorla ağlatıyor insanı minicik çocuk:KK48:

Acaba yakınlarına taşınsanız mı? Hem güzel bir frekans yakalamışsınız sizinde çocuğunuz olsa onlarla beraber olursunuz daha iyi olur
İsterdim aslında ama arada 10 saat var, güneydoğuda bir il. Buraya bağlayan pek bir şey olmasa da alışkanlıklar.. hem oraya taşınsam eşimin memleketine 23 saat falan oluyor mesafe. :D

Yanlış anlamayın ama bir şey soracağım bir aydan fazla nasıl kaldınız abinizin evinde ? 🙈

Ben çatlardım yani , abim de olsa başkasının evinde asla rahat edemem.
Ev 6+1 falan çok büyük bir evdi. Abim eşi ve yeğenim sabah 7’de gidip akşam 7’de geliyorlardı. Ben de yemek vs yapıp onlara destek oldum, abim ve eşi beni işlerim için motive ettiler, hafta sonları gezdik, beraber zaman geçirdik eğlendik falan.. hep evde olsalardı sanırım ben de yapamazdım, çok yakın olsak da. Eşi zaten çok çok yakın arkadaşım, onlar evlenmeden önce beraber kalmışlığı olan insanlarız vs.
Sonuç olarak güzel geçti, 1 hafta sonra döneriz diye anlaşarak gitmiştik ama iki taraf da istemedi :)

Anne baba olma vaktiniz gelmiş
Allah tatlı bir evlat nasip etsin size

Ah kuzunun üzülmesini çok iyi anlıyorum. Bende azonce oğlumu teselli ediyordum tekrar gideceğiz diye.. Annemlerden donduk bugün, çok üzüldü anaannemi bırakmak istemiyorum diye😔 Ama yapacak bişey yok bir şekilde alışacak kuzucuklar. Bu birkaç gün çok fazla arama olmazsa biraz daha kolay gecebilir yegeniniz için. Hiç aramayın demiyorum tabi ama arama çok olursa alışması zor olabilir.

Annemler bize gelmisti, iste gittiler ugurladık. Ben annem ile babamın yastıgını koklayıp sarılarak uyumusum SKDJFKFÖFIFK

Back
X