• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun süre misafirlik sonrası boşluk hissi

Dört yaş en zorlarından ya. İnat kendi bildiğini okuma. Tutturma
Genelde söz dinleyen bir çocuk olması çok dikkatimi çekti mesela. Aşırı zor bir çocuktu, annesi aylarca uykusuz yaşadı ama bu söz dinleme olayı daha doğrusu tehlikeye karşı tedbir hali çok etkiledi beni. Yemek yaparken yanımdaydı bir gün mesela, tahta kaşıkların olduğu yerde renkli silikon maşalar falan oluyor ya onlardan vardı. Onu istedi. "Bi de şu turuncuya bakıcam hala" dedi, çıkardım yerinden, ocak çakmağıydı, daha ben söylemeden "aa o beni yakar onu istemiyorum" dedi döndü gitti. Ben ilk defa bu kadar uzun zaman geçirdim onunla ve endişeliydim böyle durumlarda tutturursa falan diye. Hiç öyle olmadı neyse ki.
Elsa ve pjmaskeliler olmak üzere çocuk dünyasına ilişkin epey kültür de kastım bu arada :KK53:

Genelde söz dinleyen bir çocuk olması çok dikkatimi çekti mesela. Aşırı zor bir çocuktu, annesi aylarca uykusuz yaşadı ama bu söz dinleme olayı daha doğrusu tehlikeye karşı tedbir hali çok etkiledi beni. Yemek yaparken yanımdaydı bir gün mesela, tahta kaşıkların olduğu yerde renkli silikon maşalar falan oluyor ya onlardan vardı. Onu istedi. "Bi de şu turuncuya bakıcam hala" dedi, çıkardım yerinden, ocak çakmağıydı, daha ben söylemeden "aa o beni yakar onu istemiyorum" dedi döndü gitti. Ben ilk defa bu kadar uzun zaman geçirdim onunla ve endişeliydim böyle durumlarda tutturursa falan diye. Hiç öyle olmadı neyse ki.
Elsa ve pjmaskeliler olmak üzere çocuk dünyasına ilişkin epey kültür de kastım bu arada :KK53:
Kız çocuk farkı o😆
Bizimki uuuuu eli de yansa yine yapar yine yapar 😆

ben de normalde cocuklari pek sevmem yani oyle vakit falan geciremem. ama en son turkiyeye gittigimde kardesimle cok vakit gecirdim, o da 5 yasinda. sonra geri donerken ucakta 11 saat araliksiz aglayip eve gelince de neredeyse depresyona girmistim. 🙈 ama 1 haftada falan gecti ya simdi arada bir facetime yapiyoruz o kadar.

bi dusun 1 hafta icinde falan bu his gecmezse bence de cocuk yapma vakti gelmis galiba :KK53:

Curcuna sevmediğim için, misafir gidince oh çekenlerdenim :KK53:
Kardeş, yeğen falan farklı tabii, illa ki özlenir, alışkanlık olmuş bi de şimdi, bi kaç güne normale dönersiniz.

Curcuna sevmediğim için, misafir gidince oh çekenlerdenim :KK53:
Kardeş, yeğen falan farklı tabii, illa ki özlenir, alışkanlık olmuş bi de şimdi, bi kaç güne normale dönersiniz.
Bugün azıcık daha iyiyim ama kreşi instada video foto paylaşınca fenalaşıyorum :D

Öncelikle sıkıntı yoksa bebek yapmayı deneyin.
Ayrıca çok uzun bir süre yatılı misafirlik olmuş, şunu unutmayın can ciğer kankide olsanız kardeş bile olsanız fazla samimiyetten maraz doğar derler. Kendi evinizde bir düzen kurun, oyalanacak şeyler bulun. Ya da abinize yakın oturun. Ama bu kadar uzun süre yatılı misafirlik bir yerden sonra zor

Öncelikle sıkıntı yoksa bebek yapmayı deneyin.
Ayrıca çok uzun bir süre yatılı misafirlik olmuş, şunu unutmayın can ciğer kankide olsanız kardeş bile olsanız fazla samimiyetten maraz doğar derler. Kendi evinizde bir düzen kurun, oyalanacak şeyler bulun. Ya da abinize yakın oturun. Ama bu kadar uzun süre yatılı misafirlik bir yerden sonra zor
1 kez olmuş ve bir daha olması mümkün olmayan bir süreçti zaten, eşimin işten çıkmasına denk gelince kaldık uzun süre beraber ama yeniden olması istesek de mümkün değil

Az önce aradım yeğenimi, ağladı, çok mutsuzum şu an :(

Back
X