selam kızlar size birşey sormak istiyorum aranızda uzun süre sözlü kalıp evlenenler varmı yada uzun süredir sözlü olan sözlenip üniversiteye giden zorlukları ne bana yardımcı olurmusunuz sevgilim söz takmak istiyor ailemde soğuk bakmıyor pek annem haricinde ama ben çok kararsızım ... eğer söz takarsam şimdi 4 yıl sonra olur evlilik hatta 5 işim olunca olacak yani düşüncelerinizi bekliyorum :*
1,5 yıl nişanlı kaldıktan sonra evlendim düğünü kendimiz yaptığımız için borçları hafifletmek istedik o yüzden
ama 5 yıl çok uzun bi süre sözlü bile olsan aileler işin içine girecek her iki aileden de bi sürü ses çıkacak
onlara gidip gelmen arayıp aramaman bile sorun olacak
sürekli düğün nişan konusu konuşulacak belli bi süre sonra bunalıcaksınız
o yüzden sözlenmeyin derim
Merhaba canım.
Biz ailelerimizi geçen yıl Temmuz ayında tanıştırdık.
Ben üniversite 2.sınıfı yeni bitirmiştim.
Babam,2 yıl sözlü kalmanın çok yıpratıcı olacağını söyledi.
Sağolsun,sevdicek ve ailesi de anlayışla karşıladı.
Sevdicek mezun olmuştu geçen yıl.
Eğer beraberlikleri devam ederse bugu_su 'nun da okulu bitince buyrun gelin ama önce okul dedi.
Söz illa yüzük takmak değildir,ben bunu söz sayarım dedi.
Sevdicek ve ailesi de öyle..
Yani böyle de olabilir.
Mutluluklar.
Bence de yıpratıcı olabilir. Hem aileler işin içine girince durum çok daha farklı oluyo. Sevgiliniz illa bi yüzük istiyosa kendi aranızda bi yüzük takın aileleri araya sokmadan :) En azından bikaç yıl bekleyin bence. :)
canım baban çok doğru söylemiş bende öyle düşünüyorum ama ben üniyi başka şehirde okuyacağım için illa parmağında yüzüğümüz olsun istiyorum diyor.
yoksa ben o yüzüğü yüreğime çoktan taktım ...
kendi aramızda takma olayını düşünüyorum yani yine ailemden saklamam hani denemişte oluruz birbirimizi yapabilrsek bende 2. sınıfta ailelerin işin içine girmesini düşünebilirm .
bz 2006da tanıştık 2008de sözlendik 2009da nişanlandık 2011de evlendik yani 5. yılımzda evlendik ama iyiki öyle olmuş çok mutluyuz
maşşllahh canım mutluluğunuzun devamını dilerim..
herkes uzun süre nişanlı kalmanın yıprattığını söylüyor :/ ama bizim birde 2 yıldır birlikteliğimiz var yani biz evlenince 6 yıl birlikte olmuş oluyoruz :)
maşşllahh canım mutluluğunuzun devamını dilerim..
herkes uzun süre nişanlı kalmanın yıprattığını söylüyor :/ ama bizim birde 2 yıldır birlikteliğimiz var yani biz evlenince 6 yıl birlikte olmuş oluyoruz :)
valla cnm bz hiç yıpranmadık aksine çok daha iyi oldu brbirimizi çok iyi tanıdığımz için evlilğmz sorunsuz ilerliyo 14 aylık evliyz yani toplamda 6 yılı devirdik ve ciddi anlamda kavgamz bile olmadı ben 1-2 senede tanışıp sözlenıp evlenilmesine karsıyım uzun yıllar flört edilmeli bnce ....
biz hiç bi dezavantajını görmedik aksine musmutlu bi aşk evliliği yaptık
birbirimizide çok iyi tanıdığımz için evliliğimz sorunsuz ilerliyo 15 ay olcak evleneli:))
buarada bzde üniversitede tanıştık birlikte okuduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?