- 23 Şubat 2011
- 1.897
- 3.380
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2yıllık sözlüyümAllah'ın izniyle de önümüzdeki yaz evleniyorum.Benim sözlüm de hiç bu söz işine girişmek istememişti.Çünkü ben "kendi aramızda" hikayesinden pek hoşlanmıyorum,haliyle istemeye geliriz ozaman da aile arasında nişan takılır demişti.Ama o yıl 2.sınıfa yeni geçtiğim için babam uzun süreli nişanlılığın sorun çıkarabileceğini,bizim aramızın iyi olmasına karşın konu komşudur-akrabalardır laf söz gelip bozulabileceğini,çünkü o süreçte nişan daha resmi bişey olduğundan ailecek de sürekli görüşmek zorunda kalacağımızı söylemişti.Haliyle kabul etmeyince,söze razı ettik.Ailesiyle gelip istediler,babam da karşı olmadıklarını ama önce okulumun önemli olduğunu söyledi.Bu süreçte de arada bir ailesini arayıp sordum,başka biryerde okuduğum için ist dönünce yanlarına uğradım ve normal sevgili gibi devam ettik ..Bu yıl mezun oluyorum zaten inşallah.
:129:
sevgilin sana güvenmiyor herhalde
parmağında yüzük olunca erkekler başı bağlı diye nasılsa asılmaz diye düşünüyor gibime geldi.
Başlıkta uzun süre yazınca 2-3 yıldan falan bahsediyorsunuz sandım ama 5 yıl gerçekten çok uzun
Bence de yıpratıcı olur
Tek istek yüzükse kendiniz takın
Yine de karar sizin:)
benim arkadaşlarım var birlikteliklerinin 8.-9. yılında evlenen.
ama yüzük işi ciddiyet demektir. bu yüzden sorumluluğu ağır.
yaşınız kaç? erkek arkadaşınızdan ve kendinizden emin misiniz?
bu da önemli. 5 yıl oldukça uzun çünkü.
ben 2yıllık sözlüyümAllah'ın izniyle de önümüzdeki yaz evleniyorum.Benim sözlüm de hiç bu söz işine girişmek istememişti.Çünkü ben "kendi aramızda" hikayesinden pek hoşlanmıyorum,haliyle istemeye geliriz ozaman da aile arasında nişan takılır demişti.Ama o yıl 2.sınıfa yeni geçtiğim için babam uzun süreli nişanlılığın sorun çıkarabileceğini,bizim aramızın iyi olmasına karşın konu komşudur-akrabalardır laf söz gelip bozulabileceğini,çünkü o süreçte nişan daha resmi bişey olduğundan ailecek de sürekli görüşmek zorunda kalacağımızı söylemişti.Haliyle kabul etmeyince,söze razı ettik.Ailesiyle gelip istediler,babam da karşı olmadıklarını ama önce okulumun önemli olduğunu söyledi.Bu süreçte de arada bir ailesini arayıp sordum,başka biryerde okuduğum için ist dönünce yanlarına uğradım ve normal sevgili gibi devam ettik ..Bu yıl mezun oluyorum zaten inşallah.
:129:
yani yüzük taksakta takmasakta 4 yıl bekliyeceğiz bu kesin okul bitmeden evlenmem ..
başka çaremiz yok bu arada oda okuyor 2 yıllık sonra askerliği var yani ben şuan evlenmek istesem bile olmaz o yüzden beklemek zorundayız benim hiç acelem yokta o beni biri gelip kaçırır diye korkuyorD
![]()
![]()
yani yüzük taksakta takmasakta 4 yıl bekliyeceğiz bu kesin okul bitmeden evlenmem ..
başka çaremiz yok bu arada oda okuyor 2 yıllık sonra askerliği var yani ben şuan evlenmek istesem bile olmaz o yüzden beklemek zorundayız benim hiç acelem yokta o beni biri gelip kaçırır diye korkuyorD
![]()
![]()
Ben şu yüzük olayına bir türlü anlam veremedim
Benim çevremde de çok var kendi aralarında yüzük takan
Ne oluyor ki yüzük takınca :44:
Siz birbirinizi sevmiş söz vermişsiniz zaten
İnsan sözünü yürekten vermedikten sonra o yüzük parmakta olsa ne olur olmasa ne
Bence kesinlikle bu işlere erkenden kalkışmamalısınız, senin düşünmen gereken bir okulun var ki bu senin geleceğin ve her şeyden daha önemli
İşler ciddiye binince sorunlarla uğraşmaktan kendinle ilgilenemezsin
aslında sevgiliniz düşüncesinde haklı sayılır ister istemez üniversitede değişeceksiniz kıyafetleriniz fikirleriniz... farklı şehirlerde ayrı 4 sene ve bu şehirler arasındaki mesafe fazlaysa Allah size yardım etsin.yeni şehre alıştıkça arkadaş çevreniz genişleyecek bu durum kıskançlıklar yaratacak.amacınız sadece diploma almak değil iş hayatına da atılmaksa türkiye de işszlik problemi olduğunu unutmamanızı bu yüzden okulunuzu hayatınızın merkezine koymanızı tavsiye ederim.hayatınızın en güzel 4 yıl dilediğiniz gibi geçer inşallah
Canım ben 3 senedir sözlüyüm..
Üniye gitmeden önce sözlendim.. Sonra 2 sene üni okudum(İstanbulda yaşıyoruz biz, üniyi de İstanbulda okudum başka şehire gitmedim).. Allah'a şükür bir sorun çıkmadı Sözden önce de 3 yıllık bir beraberliğimiz vardı.. Toplamda 6 senedir birlikteyiz...
Benim açımdan, onun açısından ve ya aileler açısından bir sorun teşkil etmedi..
Bu arada düğüne de var bi 3-4 sene.. 10.sene dolmadan evlenmem![]()
işte yan yana olsak biz söze bile gerek kalmyacak canım :)
6 sene maşşallah inşallah bizde görürüz o günleri ..
3 4 sene mi var daha yani 6 sene sözlü kalmış olacaksınız allah tamamına erdirsin
bakalım bizim nasıl olacak ben öyle çok bekletmem işte mezun olurum zaten kpss kazanamazsam özelde girecem direk kpss girmeye devam edicem tabi ki
Sağol canım sizinde Allah tamamını erdirsin
Biz liseden beri birlikteyiz bende 21 yaşındayımdiyorum ya 10 seneden önce evlenmem
Kpss içinde başarılar canım, hayırlısı olsun.. Bende eylülde gircem ama hiç çalışmadım :44:
Yıpratıcı bir dönem.Biz 5 senedir birlikteyiz 1 senedirde nişanlıyız ve daha 2 sene beklicez.Güzel yanlarıda var ama yıpratıcıda gerçekten bazen illallah ediyosun :)
aminnn :)
eylüldeki kpssde gireceğim fakat ben üniden sonraki kpss için demiştim bu sene üni gitmeye hazırlanıyorum :)
birşey olmaz şansımızı deniyoruzzz![]()
valla o illaallah şuan bile oluyor canım :)
evlenince sanki yıpranmıyormu insan yahu bu her dönemde oluyor diyebiliriz :/
gerçi aşkım beni 2 yıl pek yıpratmadı sağolsun bakalım üniversiteye gidince iyi bir perfonmans bekliyorum ama :/