olmaz mı aynı ben de sen gibiyimmeraba öncelikle öğrenciyim bir üniversitede
kader mi kısmet mi desek erkeklerin saçma sapan davranışları mı desek yoksa bizim ince eleyip sık dokuduğumuzdan mı desek bir ilişkiye hazır olup ama karşısına çıkan kişilerden dolayı bir şekilde yarım kalmışlıkları olanlar yada aday adayı olmayanlar bu başlıkta sizleri bekliyorum.
3 senedir hayatıma birini alamıyorum. tabiki ilgilenenler oldu ama ben ilgilenmedim
benim ilgilendiklerim de oldu ama ya sevgilileri vardı yada çok karakterli insanlar değildi sadece beni üzdüler.:KK63:
bazen hiç evlenemeyecek miyim ? başka kimse hayatıma girmeyecek mi artık diyorum.
eski sevgililerime bakıyorum hepsi mutlu boy boy fotoğrafları var.
kıskanıyor muyum evet ama kişileri değil. ilişkilerinin varlığını. onlar hayat kurmuşlar yeni kişilere şans vermişler ama ben hala yerimde sayıyorum..
hep böyle mi gidecek bu ? olmayacak gibi geliyor hiç kimse . benim gibi hissedenler var mı yoksa numunelik şahıs takıntılı kişi ben miyim sizleri de dinlemek istiyorum
peki sence sorun ne ? yada biz de birilerini alabilecek miyiz hayatımıza ?olmaz mı aynı ben de sen gibiyim
bazenpeki sence sorun ne ? yada biz de birilerini alabilecek miyiz hayatımıza ?
bazen
hiç umudum kalmıo
birde benim yaşım 24
bütün erkekler aynı zannediyorum
karşıma çıkan yanlış kişilerden dolayı
efendi
biri denk gelir mi ki
bende aynıyımBende anlattığın gibiyim sorunun kaynağı ne bilmiyorum
Çözümü hakkında da bir fikrim yok açıkcası
Ama senin kader ümitsiz değilim bir gün bir yerlerden iyi bir insan çıkacak diye inanıyorum.
Bazen bu inancım yerle bir olsada tekrar inanmaya devam ediyorum
selamlar bayanlar
ben de varım
müzmin yalnızım
galiba beceremiyorum ikili ilişkileri
Banada öyle geliyor. Bende mi bı skıntı var diye düşünüyorum ama şansta vermiyorum kimseye
Verdiklerim de adam çıkmıyor ne olacaksa böyle.
ben bayağı bildiğin beceriksizim
yani nasıl davranmalıyım falan hiç bilmem
bir arkadaşım bir kadının her zaman taktikleri olmalı demişti
o ne ya ben doğal davranırım taktik bilmem demiştim
ama sanırım haklı
bende varım kadrolu bekarım ya öyle hissediyorum kendimi
Bende anlattığın gibiyim sorunun kaynağı ne bilmiyorum
Çözümü hakkında da bir fikrim yok açıkcası
Ama senin kader ümitsiz değilim bir gün bir yerlerden iyi bir insan çıkacak diye inanıyorum.
Bazen bu inancım yerle bir olsada tekrar inanmaya devam ediyorum
ben.. ayrılalı 2 seneyi geçti. hayatıma kimseleri alamadım. şimdi almak istiyorum bu sefer de kimse yok :) öyle garip kalakaldım :))
Bende varim canim...kimle tanissam benden sonra kismetleri aciliyor evleniyorlar..hayir kiskanmak degilde senin yazdigin gibi kisileri degil iliskilerinin varligini...neden diyorum benim olmuyorda onlarin oluyor..
selamlar bayanlar
ben de varım
müzmin yalnızım
galiba beceremiyorum ikili ilişkileri
hoşgeldin ben de kadroluyum bayağıdır
hoşbuldum :) bende beceriksizim ya taktik dedikleri doğru bende doğal davrandım sonuç sıfır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?