olmaz mı keşke öyle biri olsa
erkekler maalesef taktikten anlıyor
düz söylediğin zaman ya da ima ettiğin zaman bi halt anlamıyorlar
kendilerini yönetecek kadın arıyor bir çoğu
onu da ben yapamıyorum işte
ben karışmam, çok sıkmam karşımdakini
sıkmayınca da ellerinin arasından kayıp gidiyorlar
ne yapacağımı bilemiyorum valla
1 buçuk yıldan fazla oldu ve o zamandan beri karşıma şans verebilecek kadar beğeneceğim biri çıkmadı
zamanı var heralde diyorum
olacak bir gün ama ne zaman
ben de aynen fallara fena sardım bir ara insan bir umut arıyor
ama hiçbiri çıkmadı
ruh eşi kavramına çok inanırım oturdum saf saf ruh eşimi bekliyorum bakalım
bende varım kadrolu bekarım ya öyle hissediyorum kendimi
Kesinlikle bir zamanı vardır bu işlerin . Yoksa ne kadar istersen iste olmuyor.
Artık çok irdelemiyorum ben örneğin esmer erkeklerden çok hoşlanırım ama en son bir şeyler olur mu diye şans verdiğim insan sarışındı.
Artık tip falan önemli değil diyorum insan olsun adam olsun.
Ama adam sandıklarında seni yanıltınca öylece kala kalıyorsun.
Bence çok sıkmam mesaj atmam üstüne gitmem bunaltmamak için bu sefer soğuk kalıyorsun.
Biraz ilgi göstersen karşı tarafın totosu tavan yapıyor.
Galiba bütün bunlar o doğru insan gelmedi diye oluyor bilemiyorum
ben de fiziksel olarak kısıtlamıyorum ama başka kısıtlamalar yapıyorum meslek tarzı filan
çünkü benim annem kafamı beynimi yiyor resmen aman kızım şöyle olsun böyle olsun
bir de baktım ben bu şeylere önem vermeye başlamışım nasıl oldu anlamadım ama oldu işte
bu erkeklerin düşünceleri basit aslında biz çok ayrıntı düşünüyoruz bu ayrıntılar da bizi gerekten uzaklaştırıyor olabilir
peki ya doğru insanı kaçırdıysak
sıkıyorum çok sıktı yaaee bu kız der diye çekiniyorum.. sen kimsin derse öylece kalırım (yeni tanıştığım kşilerde )
sıkmıyorum bu sefer soğuk nevale olarak tanımlanıyorum
mesaj taktiği yapıp tam yola getiriyorum ki ya bir kız çıkıyor altından yada yine kaçıp gidecek bir yolunu buluyorlar.
zamane kızları mı sorun zamane erkekleri mi bak bunu da çok düşünüyorum. ağırdan satmalara nazlanmalara gelmiyorlar.
e kolay kız olunca da biliyorsun lafı yapıştırıyorlar.
ortası nedir.. nasıl kızlar etkiler erkekleri.
makyaj yapsak çok süslü yapmasak çok bakımsız
dönüp bakarlar ama baktıkları halde konuşmazlar
beklersin beklersin e yine bir sevgili olayı çıkar.
anlatsam roman olur yani
tilki gibi olacaksın aslında. parasını da yiyeceksin o zaman değerli oluyorsun
değeri öyle ölçüyorlar ben buna bunları yaptım bak gördün mü değer vermişim ki diyorlar bu da bir ayrı bakış açısı işte
sürekli kişisel gelişime dair şeyler okuyorum. şu kişisel gelişimimi bir tamamlayamadım gitti
erkeklerin ruh eşini çok aradıklarına inanmamaya başladım
benim mi içim çok kötü bilmiyorum ama tüm çevremdeki insanlar ayrıldı sevgililerinden.
erkeklerin bu basit oyunlarını gördükçe soğuyorum da ama bi yanım biri de beni sevse diyorum çelişiyorum hep kendimle :)
Kesinlikle bir zamanı vardır bu işlerin . Yoksa ne kadar istersen iste olmuyor.
Artık çok irdelemiyorum ben örneğin esmer erkeklerden çok hoşlanırım ama en son bir şeyler olur mu diye şans verdiğim insan sarışındı.
Artık tip falan önemli değil diyorum insan olsun adam olsun.
Ama adam sandıklarında seni yanıltınca öylece kala kalıyorsun.
Bence çok sıkmam mesaj atmam üstüne gitmem bunaltmamak için bu sefer soğuk kalıyorsun.
Biraz ilgi göstersen karşı tarafın totosu tavan yapıyor.
Galiba bütün bunlar o doğru insan gelmedi diye oluyor bilemiyorum
Kizlar taktik falan islemiyit bence..he tek biseyvar kaca kovalaniyor bu bi gercek...ama onum disinda kismetse gelir yemenden kismet degikse ne gelir elden diyirum...ama yalnizliktan bunaldim artik..malum yasta var...cevrende bekarda kalmayinca cat diye catlamak uzereyim anliyacaginiz...ama yok iste olmayinca olmuyormus..vardir elbet allahin bi bildigi diyip oturup bekliyorum...ama soyle bi malkocoglu olsa hic fena olmaz hani
En son olmazi oldurmaya calisir bi haldeydim yalnizliktan ama yok mantik evliligi herkesin yapicagi bisey degilmis..sevgi ask olmadan biseyler hissetmeden bi yola girmek cok zormus..bekliyorum bakalim o buyuk gun yakindir insallah....
Bak bu hiç aklıma gelmemişti kaçmış olabilir mi ki gerçekten gelmediğine göre
Zamane erkeklerin bir çoğu kişiliksiz üzülerek söylüyorum
etraftaki aynı torna tezgahından çıkmış gibi giyinen makyaj yapan saç boyatan hatun bolluğundan olsa gerek
birini elde etseler akılları ötekinde kalıyor
özellikle de böyle 6 7 yıl birliktelik yaşamış
birlikte büyümüş insanlar var ilişkilerine gıpta ettiğim onlar bile ayrılıyor ya yuh diyorum ya inanamıyorum
umarım dediğin gibidir ve umarım o doğru insan biz 30'lu yaşlara dayanmadan çıkar gelir
çoook eski bir konu benim için asla açmak istemiyorum ama
adamlığına kişiliğine hayran olduğum
o asla yapmaz dediğim adam beni öyle bir vurdu ki sırtımdan
artık güven duygusu kalmadı bende taze bitti
kaçtıysa bilemem geçmişe yapacak bir şey yok ama gelecek elimizde
bir de ummadığın anda olurmuş derler ya umduğum an da çok oldu ummadığım da
hatta hiç istemediğim dönemlerde de biri çıkmadı bana uygun.
benden İsmail yk nın sözleri var ya size gelsin
beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de beni beğenmez diye
birleşip evrene olumlama mı göndersek ne yapsak
haklısın canım yere bakan yürek yakan cinsleri de var bunların
bir de artık herşey çok rahat kızlar erkeklere karşı çok rahat aynı şekilde erkekler de öyle
sanırım uğraşmak istemiyorlar ama sıra evlenmeye gelince fellik fellik kız arıyorlar
al şimdi bu adama güven nasıl güveneeksen..
zaten biz de böyle normal insanları sevmeyiz nerde absürt insanlar var mesela ben hep onları çekerim
bir de uzun süredir iki taraflı hissi tek bana yıkıp gidenler oldu
kişi kadarı. görüşmek istiyor sözler alıyor benden ben önce hayır diyorum sonra tamam diyorum güne anlaşıyoruz sonrasında işi çıkıyor ve bir daha konuşmuyoruz bir de bakıyorum hooop eski sevgiliyle el ele
e canım madem birleşecektin neydi bana o ısrar ..
neden öyle alıcı gibi baktın ki madem sevgilini geri koluna takacaksın
hızlı dünyada yaşıyoruz. ilişkileri de fast food tarzı hemen ayak üstü yiyip bitiriyoruz ağzımızı silip kalkıyoruz sanırım.
kaçtıysa bilemem geçmişe yapacak bir şey yok ama gelecek elimizde
bir de ummadığın anda olurmuş derler ya umduğum an da çok oldu ummadığım da
hatta hiç istemediğim dönemlerde de biri çıkmadı bana uygun.
benden İsmail yk nın sözleri var ya size gelsin
beni beğeneni ben beğenmem benim beğendiğim de beni beğenmez diye
birleşip evrene olumlama mı göndersek ne yapsak
haklısın canım yere bakan yürek yakan cinsleri de var bunların
bir de artık herşey çok rahat kızlar erkeklere karşı çok rahat aynı şekilde erkekler de öyle
sanırım uğraşmak istemiyorlar ama sıra evlenmeye gelince fellik fellik kız arıyorlar
al şimdi bu adama güven nasıl güveneeksen..
zaten biz de böyle normal insanları sevmeyiz nerde absürt insanlar var mesela ben hep onları çekerim
bir de uzun süredir iki taraflı hissi tek bana yıkıp gidenler oldu
kişi kadarı. görüşmek istiyor sözler alıyor benden ben önce hayır diyorum sonra tamam diyorum güne anlaşıyoruz sonrasında işi çıkıyor ve bir daha konuşmuyoruz bir de bakıyorum hooop eski sevgiliyle el ele
e canım madem birleşecektin neydi bana o ısrar ..
neden öyle alıcı gibi baktın ki madem sevgilini geri koluna takacaksın
hızlı dünyada yaşıyoruz. ilişkileri de fast food tarzı hemen ayak üstü yiyip bitiriyoruz ağzımızı silip kalkıyoruz sanırım.
Kizlar taktik falan islemiyit bence..he tek biseyvar kaca kovalaniyor bu bi gercek...ama onum disinda kismetse gelir yemenden kismet degikse ne gelir elden diyirum...ama yalnizliktan bunaldim artik..malum yasta var...cevrende bekarda kalmayinca cat diye catlamak uzereyim anliyacaginiz...ama yok iste olmayinca olmuyormus..vardir elbet allahin bi bildigi diyip oturup bekliyorum...ama soyle bi malkocoglu olsa hic fena olmaz hani
En son olmazi oldurmaya calisir bi haldeydim yalnizliktan ama yok mantik evliligi herkesin yapicagi bisey degilmis..sevgi ask olmadan biseyler hissetmeden bi yola girmek cok zormus..bekliyorum bakalim o buyuk gun yakindir insallah....
dünya hızlı ama onun aksine ben çok yavaşım ne olacak böyle bilmem
evet herkes çok rahat olduğundan devir rahat bir devir olduğundan erkeklerin istekleri artmaya başladı
bir çoğumuzun evlilikten önce uygun görmediği ilişkiyi istiyorlar artık ve sen olmaz deyince de kıyamet kopuyor
ve her ne hikmetse bu istekli arkadaşlar evlenirken fellik fellik bakire kız arıyorlar
adaletin bu mu dünya diyesim geliyor bazen
İstemiyorum modunda gezdiğim zamanlarda çok oldu.
Ama bu seferde korkmaya başladım ben böyle geziyorum yalnızlık iyi güzel diye ama hepten yalnız kalırsam korkusu sardı.
Evrene olumlama gönderme nasıl etkili olur mu bilmiyorum ama denemekten zarar gelmez sanırım .:)))
aynen öyle . dışarıdan bu kız beni aşar diye bakıyorlar istemiyorlar
bir ilişkiyi tensel uyuma indirgemeleri inancımı azaltan en büyük etkenlerden birisi
ben de herşeyi yavaştan almaya çalışıyorum ama işte artık dünya hızlı olduğundan bir uğrayı geçiyorlar ben de öylece arkalarından bakıyorum
yani evet olumlama derken bazı arkadaşlar yanlış anlamasın duayı kastediyorum Allahtan dileyebiliriz bunu diye bir açıklama getireyim ama bizim de pozitif olmamız gerek .
bir de bende soğuk nevalelik var ortamda oyle muhabbet eden birisi değilim genelde konuşmam dinlerim kısa kısa fikrim varsa söylerim.
her ortama da alışamıyorum yeni insanlar beni geriyor. bunu aşabilsem belki biraz daha farklı olur herşey.
beni bir şekilde yanlış anlamalarından çekinmelerim var mesela
çekiniyorum yani. ama arkadaşlarım öyle değiller konuşkanlar içinden birkaç tanesi de herkesle iyi muhabbet kurar herkesle ilgilenir net değildir ama ben net olduğumdn kaybettiğimi düşünüyorum. bana bir yanlışı olmuşsa o arkadaşın bitmiştir meraba meraba yani. ama insanlar kanka ayağı diye bir şey var ya işte o çok doğru. öyleler kolay buluyor herkesle kanka olanlar
Bende aynen senin gibiyim çekingen bir kızım.
Birde bizim ailelerde görücü üsülü evlilik halen devam ediyor.
Yani seni bir yerde görseler beğenseler hemen oğlullarına istiyorlar böyle durumlar çok yaşıyorum ama daha görmeden reddediyorum .
Benim reddettiğim adam 2 ay sonra nişan yapıyor.
Bana sahte geliyor diyorum ki kabul etseydim ben evleniyor olacaktım adamın amacı o zaten evlilik
Ama ben istiyorum ki seveyim kendim seçeyim evleneceğim kişiyi yanlış mı düşünüyorum bu konuda bilmiyorum.
Güven çok önemli aslında ilk planda benim için .
Bu arada tespitinde son derece haklısın herkesle kolayca kanka olabilen her ortamda girişken olan kuzenim . Aynen de dediğin gibi bir hayatı oldu şuan evli hatta ama öyle olmak benim içimden gelmiyor
bizden de hata var tamam bu erkekler az değil de
onu istmiyorum bunu istemiyorum derken herkesi bir anda elemiş bulunuyoruz
bence öyle kişilerle tanış görücü usulü diye bakma belki etkileneceksin
o yüzden flört ettikten sonra evleneceksiniz sonuçta
bence çevreden söylenen kişileri elinin tersiyle itme. değerlendir
bak aslında kendimizle çelişiyoruz hem ciddi insan istiyoruz hem de evlenmek isteyen bir kişiyle görüşmeyi kabul etmiyoruz
belki ruh eşin hayatının geri kalanı o kişilerden biri
Çekingen olduğumuz için zaten böyle durumlar
sessiz kalıyoruz kendimizi ifade edemiyoruz
söylemek istediklerimizi söyleyemiyoruz
ben öyleyim en azından
o herkesle kanka ayağı yapanlardan ben hiç hoşlanmıyorum olamam da öyle
bir arkadaşım başka bir arkadaşımızı kötüledi bana neler anlattı hakkında eşim artık onunla görüşmemi istemiyor dedi
çok değil 10 dk sonra sosyal paylaşım sitesinde
kötülediği arkadaşa bebeğim çok özledim ya niye gelmiyorsun bana diye mesaj yazdı
ben şok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?