Bizim gibi insanlardan hoşlanan erkek yokmu vardır illaki .
Hiç kendimizi eleştirmeyelim bu konuda çünkü olması gerektiği gibiyiz .
öyle de canım kendi adıma ben hata yaptım bir yerlerde
tam da işte o çekingenlik duygularını ifade edememe ilerleyememe olduğum yerde sayma durumlarından
dilerim allah eskiyi aratmaz iyi ki olmamış hayırlısı böyleymiş deriz
buna inanmak istiyorum ben
Once aski sevgiyi arayalim mantigimiza uyarsada tamamdir zaten dimi kuzumama ben yonumu bulamaz haldeyim su ara kimle tanissam bi fikir ayriligi..sizin yadiklarinizi okudum..net olmak herzaman iyidir..bosverin herkesle vicik vicik olanlari..bence bu bi eksi degil artidir..yazimdan dolayida kusura bakmayin hala siteye alisamadim telden giriyorum hep yanlis yazmisim..insallahhhh bir an once bulucaz dogru adamimizi....bu arada zamaninda falcilara cok para dokmus biri olarak gitme bence ayda yilda bi olur ama herzaman parani harcama..arkadaslarimla yada netten bende hergun bakarim ama artik gitmiyorum..ama istnbldaysan taksimde var bi tane bana bu gume kadar dedigi tutan bi oydu...3kez gittim tutturdu gidersem yine ugramadan gelmem...
Umarım öyle olur. Benim eskide arayacağım pek bir şey yok zaten düzgün bir insan olsa bitmezdi
1 tane ilişkim oldu geçmişte 1.5 yıl sürdü bitti. Çok sevdim ilkti.
Ondan sonra benim cesaretim hepten kırıldı tamamen yalnız kalmak istedim.
Yıllar geçti üstünden senin ilişkin ne zaman bitti ?
geçen yıl
ilişki denebilir miydi bilmiyorum
bir küs bir barışık
akrabaydık bir de biz
biz iki inat kişilik biri aramazsa öteki de aramaz
3 yıl sürdü öyle
yine öyle bir boşluk oldu ara girdi
o aramadı ben aramadım
yine aynı şey sandım diğerleri gibi
birimizden biri mesaj atar tekrar barışırız sandım
öyle değilmiş
son görüşmemizden bir buçuk ay sonra nişanlanacağını öğrendim
eskiye göre daha iyiyim çok şükür çok kötü günler geçirdim
ailelerin arası çok iyi görüşürler sık sık ben nişanına düğününe gitmedim
hep bir bahaneyle sıyrıldım
ama ömür boyu görücem ben bu adamı
bu hafta bir düğün var hatta akrabanın orada görüşürüz artık gitmek zorundayım onun olduğu yere
öyle çok kaçtım ki
artık bahanem kalmadı
ama çok seveceğim biri karşıma çıkmadığı sürece maalesef tamamen atlatmak mümkün değil
bu durumda
Akraba olmak sürekli görüşmek zorunda olmak çok zor gerçekten
Umarım o yeni biri bir an evvel olur :/
sağ ol canım umarım
o evleneli 1 yılı geçmişken
benim hala yalnız olmam koyuyor zaten sabır bekliyorum
hayırlısı olsun hakkımızda
hatalarımın cezasını çektim ben hiç inkar etmedim
aklım başımda değilmiş bilinçli davranmamışım hiç bundan sonra öyle olmaz umarım
ben aslında isterdim ki eğer başkasına aşık olduysa anlatsın bana
inan ben sen bana bunu nasıl yaparsın deyip dünyayı başına yıkacak biri değilim anlayışla karşılardım dostça bitirirdik
birbirimizin yüzüne bakma şansımız olurdu
ama o sanki düşmanıymışım gibi saman altından su yürüttü resmen
amaaan çok şey var da işte boş ver onca zaman geçmiş deşmenin bir alemi yok biz önümüze bakalım
hayırlı mutlu günler bekliyordur inşallah hepimizi
Once aski sevgiyi arayalim mantigimiza uyarsada tamamdir zaten dimi kuzumama ben yonumu bulamaz haldeyim su ara kimle tanissam bi fikir ayriligi..sizin yadiklarinizi okudum..net olmak herzaman iyidir..bosverin herkesle vicik vicik olanlari..bence bu bi eksi degil artidir..yazimdan dolayida kusura bakmayin hala siteye alisamadim telden giriyorum hep yanlis yazmisim..insallahhhh bir an once bulucaz dogru adamimizi....bu arada zamaninda falcilara cok para dokmus biri olarak gitme bence ayda yilda bi olur ama herzaman parani harcama..arkadaslarimla yada netten bende hergun bakarim ama artik gitmiyorum..ama istnbldaysan taksimde var bi tane bana bu gume kadar dedigi tutan bi oydu...3kez gittim tutturdu gidersem yine ugramadan gelmem...
peki eski sevgilin gibi birini aradığın oluyor mu ? o da bir etken olabilir.
bu cümle beni benden aldı:)))))))) gece gece beni gülümsettin teşekkür ederim :)
yarabbim benden mümkünse bir kattrilyon ışık yılı uzakta olsun. ciğersiz yüreksiz mahluk. kendisi gibi birini arasam da bulamam. bu kadar kötü özelliğin birarada olduğu bir insan milyonda birdir. değer yargıları olmayan vicdansız merhametsiz sadece kendine aşık bencil sorumluluk duygusu olmayan duyarsız duygusuz sevgisiz mavi boncukçu dalkavuk ne ararsan.. ben bu adamı nasıl sevdim? sevdim işte. hep kötü adamlara aşık olmuyor muyuz? hayatımızın içine s..çan adamlara. ondan sonra da bıraktığı enkazı toplamakla uğraş. çok zor oldu anlatamam. acıdan geberdim ya. saçım kaşım kirpiğim döküldü üzüntüden. cildim bozuldu bi daha da düzelmedi. önce kilo verdim sonra iki katı geri aldım. ayrıldıktan sonra bi tane gözlerimin içi gülen resmim yok. resmen çöktüm. duyduğum her şarkıda ağladım, geçtiğimiz yollardan geçtim ağladım. aradı ağladım, aramadı ağladım. her önüme gelene anlattım içimdeki zehir bir türlü akmadı..
şimdilerde iyiyim. artık gerçekten bazı şeylerin içimde bittiğini hissediyorum. hep bu da geçer diyorlar ya, geçiyormuş evet. ama izi kalıyor..
Çekingen olduğumuz için zaten böyle durumlar
sessiz kalıyoruz kendimizi ifade edemiyoruz
söylemek istediklerimizi söyleyemiyoruz
ben öyleyim en azından
o herkesle kanka ayağı yapanlardan ben hiç hoşlanmıyorum olamam da öyle
bir arkadaşım başka bir arkadaşımızı kötüledi bana neler anlattı hakkında eşim artık onunla görüşmemi istemiyor dedi
çok değil 10 dk sonra sosyal paylaşım sitesinde
kötülediği arkadaşa bebeğim çok özledim ya niye gelmiyorsun bana diye mesaj yazdı
ben şok
Öylemi diyorsun aslında haklı olabilirsin ama ben direk burun kıvırıyorum bu tarz olaylara
Galiba artık sıcak bakmam lazım yoksa olmayacak
sağ ol canım umarım
o evleneli 1 yılı geçmişken
benim hala yalnız olmam koyuyor zaten sabır bekliyorum
hayırlısı olsun hakkımızda
hatalarımın cezasını çektim ben hiç inkar etmedim
aklım başımda değilmiş bilinçli davranmamışım hiç bundan sonra öyle olmaz umarım
ben aslında isterdim ki eğer başkasına aşık olduysa anlatsın bana
inan ben sen bana bunu nasıl yaparsın deyip dünyayı başına yıkacak biri değilim anlayışla karşılardım dostça bitirirdik
birbirimizin yüzüne bakma şansımız olurdu
ama o sanki düşmanıymışım gibi saman altından su yürüttü resmen
amaaan çok şey var da işte boş ver onca zaman geçmiş deşmenin bir alemi yok biz önümüze bakalım
hayırlı mutlu günler bekliyordur inşallah hepimizi
Yaraliyiz kuzum evet ama umutluyuzdapeki eski sevgilin gibi birini aradığın oluyor mu ? o da bir etken olabilir.
bu cümle beni benden aldı:)))))))) gece gece beni gülümsettin teşekkür ederim :)
yarabbim benden mümkünse bir kattrilyon ışık yılı uzakta olsun. ciğersiz yüreksiz mahluk. kendisi gibi birini arasam da bulamam. bu kadar kötü özelliğin birarada olduğu bir insan milyonda birdir. değer yargıları olmayan vicdansız merhametsiz sadece kendine aşık bencil sorumluluk duygusu olmayan duyarsız duygusuz sevgisiz mavi boncukçu dalkavuk ne ararsan.. ben bu adamı nasıl sevdim? sevdim işte. hep kötü adamlara aşık olmuyor muyuz? hayatımızın içine s..çan adamlara. ondan sonra da bıraktığı enkazı toplamakla uğraş. çok zor oldu anlatamam. acıdan geberdim ya. saçım kaşım kirpiğim döküldü üzüntüden. cildim bozuldu bi daha da düzelmedi. önce kilo verdim sonra iki katı geri aldım. ayrıldıktan sonra bi tane gözlerimin içi gülen resmim yok. resmen çöktüm. duyduğum her şarkıda ağladım, geçtiğimiz yollardan geçtim ağladım. aradı ağladım, aramadı ağladım. her önüme gelene anlattım içimdeki zehir bir türlü akmadı..
şimdilerde iyiyim. artık gerçekten bazı şeylerin içimde bittiğini hissediyorum. hep bu da geçer diyorlar ya, geçiyormuş evet. ama izi kalıyor..
Alinti yapamadim yaa offf alisamadim buraya....
Olcak insallah canim yeterki imudumuz olsun....dedigin gibi umut fakirin ekmegi
Bu yasta aski bulmam zor gibi ama omur boyu hayat arkadasi olacagina inandigin an tamamdir!!umarim yas gitmeden bulurum artik...hepimizde
Fal isinide bosverr...telden derya abla var ucretsizde..arada tutturdugu bile oluyor onu yukle hem moral versin hem falsiz kalmayalim dimi ama
Ay
Yaraliyiz kuzum evet ama umutluyuzdaayrilik belirtilerine bak hepimizde ayniii...cildim berbattt...bu yasima kadar bi leke sivilce bilmem simdi yarali bocuk gibiyim ;( ilac falanda fayda etmiyor cabasi....iyi olduguna cok sevindim :)
iyi olmana gerçekten sevindim. bu ayrılık sonrası kabullenme aşamasını geçmişsin atlatmışsın bu gerçekten çok iyi bir şey.
umarım yeni bir sayfa açar ve kendinin farkına varırsın . sen kendine lazımsın en dip görünmeden en yükseğe çıkamazmışsın hayat da sana acı bir tecrübe yaşattı sana bazı şeyleri acıtarak da olsa öğretti teşekkür edip devam edilmeli evet çok zor ama yapılabilecek artı bir şey yok bunu kendin için yapmak zorundasın. sağlık heresten herşeyden önce gelir.
ailemiz bizlere yeter allah onları başımızdan eksik etmesin.
değmiyor el oğlu için .. el oğlu o aşkından ölsen de bitsen de hep öyle.
bizi üzen erkeklerden hoşlandığımız peşinden koştuğumuz da doğrudur.
hatalar insanlar için asla yargılamamalıyız kendimizi
o zamanki yaşımız o zamanki düşüncelerimiz ve hayatın bize getirdikleri onu gösterdi onu yaşadık ve geçmişte kaldı
zor bir durum bu evlenmiş olması koyması çok normal benim de eski sevgililerimin kız arkadaşları var ikisi de mutlu
arkadaş kalmak istediler hayır demedim biriyle hiç konuşmuyoruz ama diğeri arada konuşuyor
hatta sevgilisi beni biliyormuş. yaz tatilinde görüşmek istediğini söyledi ben uygun olmayacağım dedim
uygundum ama nedir bu eski sevgiliden arkadaş. bu kadar genişledik mi. akraba bile değiliz biz.
geçmişimden kimsenin olmasını istemiyorum şuan bir hayat kuracaksam yeni biri olmalı
yeni biri olduğunda o eskilerle nasıl arkadaş kalabilirim bilmiyorum.
çünkü erkek yapınca sevgili oluyor ama kız yapınca karşıdaki rahat karşılamıyor sevgilisi olduğu halde.
ayy aman bu insanları anlamıyorum.
geçmişten kopmadım arkadaşız yani eski sevgiliden nasıl arkadaş oluyorsa öyle onu da anlamış değilim de
yeniden de beklentim var istiyorum ama korkuyorum üzülmekten.
umarım hayat bize güzel şeyler getirir. hakkediyoruz bee :)
yeter bu kadarıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?