Uzun suredir mutluyduk fazla geldi galiba

Adam ne yapsa haktır.
Okurken utandim yazik sana.
Evet insan çok aşık olunca yüzüne tukurse acaba hapsirdimi diyorsun işte yakistiramiyorsun sonuçta senin hayallerindeki prens ..yıllardır beklediğin o güzel insan seni sevmeye bile kiyamacak olan adam senin her şeyin öyle bir şey yapmaz sana... birde harbiden sevmeye kıyamamış galiba

Hayalini kurdugunuz evlilikte hamileyken dövülmek var mıydı? sanmıyorum.
Hatası ilk degil, bu yasadıklarınızdan deneyimleyerek ogrendiniz ki son da olmayacak... O kel en az 1 yıl önceden parlıyormuş da siz görmek istememişsiniz.

O filmler ile avuntular dününüzü kurtarmadıgı gibi bugününüzü de kurtarmayacak.
Büyük konuşun, korkmayın, affetmem diyorsanız dediginize uygun davranın affetmeyin zaten.

Haklisin bak burayada yaziyorumm aslaa aslaa aslaa aslaa aslaa anlaşamasa affedemeyeceğim senin gibi karaktersizi bak edepsiz sana iki çift lafım var sen artik bir hiçsin anladinmi seni affedemeyeceğim asla kim ne derse desin umrumda değil sen beni hic sevmedinki zaten

Anneniz neden kabul etmiyor sizi? En azından Bebek kreş yaşına gelene kadar, sonra zaten çalışırsınız.

3 yanlis 1 dogruyu goturur. Adamin yaninda durma sebebin birtek bebek mi yani?? Bana seninde hala duygularin var gibi geliyor.Allah bana boyle intiham vermis diyip susucakmisin?? Bu imtihani atlatmak senin elinde. Eger o adami birakirsani hayatin bambaska olucak.bunu diyorum cunku bu tipler DUZELMEZZZ !!! Annende yanlis demis. Anneninde seni korumasi gerekirdi..

Sen şunu hayvan eğiiticileri varya onlara gönderde az eğitsinler şunu. Gerçi onlarda baş edemez böylesiyle

Kardeş böyle adamın ağzına mıçılır. Onun romantik sofrasınada romantik gülünede tükürürüm.

Annen neyin kafasında ya? Valla çok sinirlendim

Amaan canim sen de alt tarafi dovmus hakaret etmus ne var bunda.. Ye dayagini dinle hakaretlerini otur dizinin dibinde ne olacak.. Universite bitiren insansin karsindaki sana vurunca susuyorsun bunu da dimdik durmak zannediyorsun. Boyle adamlar (!) sikayet edilir kapinin onune konur sonra nafakasi catir catir yenir..
Biz de bi taraflarimizi yirtiyoruz kadin haklari diye..

Canım yaşın çok küçük değil ama üzgünüm davranışların biraz çocukca olmuş. Size onca şey yapmış siz romantik sofra kursun gül aldın diyosunuz hala. Birde açık açık seni kullanıcam diyosunuz. Siz iki güle fit olup barışırsınız zaten. Bana öyle geldi açıkcası. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu zamana kadar duygularım vardı evet ama bu saatten sonra ben o duygunun .... yani duygu boş artik bebek için ve şerefim için bir belimi dogrultayimda inşallah

Yok tatlım bu konuyu okuyup okuyup kendimi gaza getirecek bu adam musvettesi zaman geçince yumusayacagimi sanıyor şimdiye kadar öyle oldu ama yok öyle yağma artik güller getirmesini isterim ama karşım da eziklendigini görmek için sadece

Kadın hakları diye ancak biz yırtarız bir tarafimizi bu ülkede kadının hakları çokmu korunuyor ya ben zor gebelik geçirdiğim için isi bıraktım simdi issizim bebek emiyor calisamiyorim versin bana asgari maaş bende bu heri fi cekmeyim acayim dava .... ama yok iste sabredicem bebek sütten kesilene dek

Ya canım toplu olarak gelsenizde bu adamın ağzına micsak hep beraber ne güzel olurdu varya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…