Uzun suredir mutluyduk fazla geldi galiba

İstediğiniz kadar toz pembe bİ hayat yaşayın biri sizi darp etse suratınıza tükürse o insandan direkt soğumanız lazım.
Yani normal olan budur bana güller getirsin filan diye düşünülmez düşünen insan hastadır net.
Ayrıca hamileyken sizi döven adamla hala aynı hayatı paylaşmak gururunuza dokunmuyor da ailenize anlatmak mı dokunuyor anlamadım?
Tamam boşanmayın hazır değilseniz ama en aZından anlatın anne babanıza ne mal olduğunu bilsin aileniz.
Hiç olmazsa adam bi de haklı gibi ortalarda gezemez yani.

Evliliğe benzemez birşey . .
Kurtarın kendinizi bu işkenceden. .

Sanki 16 yasinda bir ergen yaziyo bunlari gibi
Ya sen bir bireysin bir kadinsin kendine o hakaretleri nasıl ettirip yuzune tukurtuyosun kiz midem bulandi vallabu adam bana botanikte alsa ciks iyyy kokuyomusta ogggg,gul alsa nolcakki?
Bakimliyim demissin adam kaka ciks gene nadi oturmadi
Kendini koruyamadin ,gucluyum diyosun nerde guc?

Cocuvunu nasıl koruycaksin?

Bence eşin kadar sen de hatalısın sen resmen kendın çanak tutmussun ilk konuyu ve sonrakı bıkac yorumunu okuduğumda sen kendını nasıl algılıyorsun nasıl adlandırıyorsun anlam veremedım bence bı psikologa gıt sende anlam karmaşası var doğrularla yanlışların karısmıs gıbı dayak yıyorsun karsısında dımdık durdum dıyorsun daha ne kadar eğilip bukulebılırdın kı bı yorumundada ben ona kanar karılık yaparım dıyosun sen sevısmelerını bıle ona karılık yapmak olarak adlandırmıssın senın duyguların ısteklerın nerde bu ilişkide sen nerdesın arkadasım şimdide kocamdan gectım cocugum için diyorsun sen once bı kendın ıcın varol bakalım o zaman cocugunu en guzel sekılde yerleştirirsin

Olmesin ama sürünsün istiyorum ayaklarımı öpsün birde tükürük yağmuruna tutalım hayali bile heyecanlandirdi beni ha
Tükürük yağmurunun kokulu olması çok önemli.

Napıyo şimdi peki bu kadar totosunu kaldırmayaydın keşke. Eve almasan sen bu herifi nolur?

Bu adamla nasil mutlu oldun
Erkek musvettesi sahis gercekten kendini bilmiyormus.Son kisma da takildim yakışıklılık hersey mi ? Bu laf olmamis cocugunuza yakismaz.
Senin kocan dunyanin yakışıklısi , milyoner biri olsaydida kadina karsi saygisiz...Allah yardim etsin .

bi psikologa gidin, adam hazır evden gitmiş evin kilidini değiştirin. Kv, kp ri arayın oğlunuzun bana etmediği hakaret küfür kalmadı, yüzüme tükürdü, dayak attı. ben artık onu bu evde istemiyorum , çocuğum büyüyene kadar bize maddi destek olun, ben 2-3 yaşına gelince çalışırım ama şimdilik onu bi yere bırakamam diyin. evinizden çıkmayın, zaten ayrılsanız o evin yarısı sizin olacak çocuğunuz için evi bıraksın size, mutfak masrafınız , faturalarınız ödensin, sizde evden yapıp harçlık kazanacağınız bişeyler bakın, çocukla zor biliyorum ama günlük 10-15 lira kazanacağınız bi iş olsa yeter. hiçbir şartta o adama katlanılmaz. Ayrıca filmlerde izlediğiniz şeylerin gerçek olmadığını anneniz babanızdan ve ya ablanızdan da mı görmediniz hala bişeylere inandırıyosunuz kendinizi

Canım aileme anlatamıyorum çünkü onunla evlenmemem için annem düğünümü zehir etmiş beni çok aglatmisti simdi hakliymissin anne diyemiyorum birde sonuçta bebeğinin babası ben bosanacagim elbette ama ilerde babası hakkında ileri geri konuşurlarsa yavrumun psikolojisi bozulur nefretle değil sevgiyle büyüsün istiyorum

İmkan olsa da 500 kere beğensem.

Öncelikle sabrına ve gücüne hayran kaldım..
Okuduğumda gerçekten üzüldüğümü bil isterim.
Madem bu kadar işveli cilveli ve güzel bir bayansın, pekala eşin senden ne istiyor daha fazla? "1 hafta mühret veriyorum, ya benim istediğim gibi" demesinin amacı nedir? Sizden ne olmanızı bekliyor ki..
Romantizmi bırakın bir kenara, ona onu kullanacağınızı söylemeyin, bu onu azdırır.
Zaten fazla ılımlı durmuşsunuz, bebeğiniz için..
Umarım eşinizin aklı en kısa zamanda yerine gelir..
Ailenizi kulakardı edin, hiç kimse sizi zorlamak durumunda değil. Dinlemeyin..

Yakışıklı zengini de ekleyelim o zaman saka bir yana yani karakterlerini de iyi diyolardi ama tabi bilinmez zaten bu saatten sonra boşanırsam evlenmeyi düşünmüyorum allah razi olsun

Sebep ne olursa olsun adam bana tükürdüğü anda aynen en fazlasından burnumdan çekerek tükürüğünü iade ederdim.
Bana vurduğunda dimdik durmaz elime bir sopa alır gücüm yettiğimce ona vurur ve polis çağırırdım.Darp raporu alır ve evden uzaklaştırma aldırırdım.
Annemi ailemi arayıp anlatmış olsa annem ve babam gelir beni hemen alır o adamın eline asla bırakmaz hatta annemde o adamın yüzüne tükürürdü.
Ailem arkamda olmasa da evden uzaklaştırma aldırmışken hemen çocuğumu alıp bir yakınımın yada sığınma evine giderdim. Sığınma evleri iş buluyor bebeğine bakıyor kendini toparladığın zaman oradan ayrılabiliyorsun.
Ve aldığım darp raporuyla boşanma davası açar maddi manevi tazminat vede nafaka alırdım o şeref..zi süründürür tam COOL yapardım.
Ama sen daha çok ergensni belli ki.
Allah yardımcın olsun akıl versin sana.

Hala filmleri gerçek olabileceğini düşünen aptal bir hayal dünyam var kv aradım ayni dediğini dedim bana dayak atıyor bu hakaretleri ediyor dedim dediği tek şey yuvanı dağıtma bebeğe yazık cevap verme kocana karşı kadın sadece bunları söyledi paraları var zenginler ama cimriler 100 lira bile çıkmaz onlardan ben evde derste verebilriim bebekte bakarim bira psikolojimi toparlayım öyle isler yapıp bebek büyüyene kadar para biriktiricem öyle inşallah

Yakışıklı zengini de ekleyelim o zaman saka bir yana yani karakterlerini de iyi diyolardi ama tabi bilinmez zaten bu saatten sonra boşanırsam evlenmeyi düşünmüyorum allah razi olsun

Kimse karekteri kotu demez ki . Evlenince herkes baskalasiyor.Eskiyi düşünmeyin beterjn beteride vardir.

Şöyle her gün evi temizleyip yemek yapıp ve suslendigim halde esim mesela kanepenin altında temizlenmeyen bir yer gördü yahut o gün zor bi gün geçirdik bebek hic durmadı 40 yılda bir ev dağınık oluyor iste o zaman etmediği hakaret kalmıyor demek istiyor ki bana 1 hafta veriyor ev her daim düzen intizam içinde olacak kıyafetleri yikanik ütülü olacak zaten koşturuyorum yapıyorum ama begenmiyor hep daha fazlasını istiyor bende yetişemiyorum

Ya sende onun suratina bskma pesinden gitme.su diziler varya tamamen hayal alemi yok boyle evlilikler.evlilik zor bir kurum sabir lazim hele cocuk olunca ikiye katliyor.umursama ve hayatins deva et cocuguna bak ye ic gez.kocani bir sure gormezden gel ise yariyor bence dene.aileni de karistirma kendi evine hayatina sonra basini agritirlar.dik dur gururlu ol koca merkezli yasama bence en guzeli...

Kimse karekteri kotu demez ki . Evlenince herkes baskalasiyor.Eskiyi düşünmeyin beterjn beteride vardir.
Doğru ama benim esime dediler sinirli anormal dediler ama iste aşk in gözü kör mutsuz olacaksam onunla olucam diye ağladım sonuç bu

Sen ayrılırsan yavrunun psıkolojısı mı bozulur evet gercekten o yavrucağı mutlu mesut yuvasından ayırmak gunah yanı
Sunu dusunmeye başladım açıkcası her bır cevabın bırbırıyle tutarlı ama bı anne 26 yasında bı kadının cevabı değil ya sankı ben daha ne kadar sacmalayabılırımde kızlar ne tepkı verır der gıbısın .olaylardan cok ben senın olayları yorumlamana sonrası cıkarımlarına takıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…