Uzun süredir..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Çok uzun süredir hayatınızda birisi yoksa ne yaparsınız? Fikirlerinizi almak istiyorum.. Daha çok bekarlar için.

bend bir şey yapmazdım ama özgüvenim sarsılırdı kendimi güzelleştirmeye çalışır veya nedenleri üzerinde düşünürdüm.

Hayatımda hiç kimsenin olmamasını umursamazdım ve beni beğensinler diye de kendimi hiiiç sıkıntıya girdirmezdim.
Biri varsa zaten kaderinde,er ya da geç buluyor seni ..

Upuzuuun süredir hayatımda kimse yok, çok mutluyum kendim için yapmadığım şey kalmadı okuyorum kurslara gidiyorum çevrem genişledi.
Özellikle 20 li yaşlardan sonra bu erkeklere katlanması çok zor böyle free çok daha güzel hayat çok daha mutluyum.

Her zaman hayatımızda biri olmak zorunda değil ki...

Günaydın...
Uzuuuuun bir süre yalnızdım.
O dönem yaptıklarım;
-Bol bol kuaföre gitmek
-Sıcacık uyumak
-Şükür namazı kılmak,dua etmek
-KK'daki her konuya hakim olmak
-Nadiren de olsa kızlarla kahve içmeye çıkmak.

hiç uzunnnn süre yalnız kalmadım ama kalsam felaket kafa dinlerim çok doluyum da :mad:

Sosyalleşirim görüşmediğim insanlarla görüşürüm hobiler edinirim kitap okurum kültürümü geliştiririm,

Boşver hem hayatında biri olunca çok mu mutlu olunuyo kii (mutlu olanlar lafın meclisten dışarı ama onlar bile sorun yaşıyor)

uzunnnnnnnnnnnnnnnn zamandır yalnızım (2008'den beri)
evlilik amaçlı görüşmelerim oluyor ama ilişki, flört sevgili durumları yok.
hiçbir şey yapmıyorum. para kazanıp yiyorum sadece.

mutlaka biri olmalı diye bir düşüncem yok. olacaksa düzgün biri olmalı diye düşünüyorum.
öyle internetten gördüm, kafede kesiştik olayları da bana uzak zaten yaşım ilerledi.
nasipse olur ötesi yok.

Çok uzun süredir hayatınızda birisi yoksa ne yaparsınız? Fikirlerinizi almak istiyorum.. Daha çok bekarlar için.

Valla herkesin kendisine şıppadanak sevgili bulduğu üniversite ortamında sadece 6 ay erkek arkadaşım oldu. Onun dışında millet sevgilisiyle gezer tozar ben arkalarından bön bön bakardım. Hele son 2 yılım bir hoşlanma bile olmadan geçti. Özgüveni paralıyor bu durum ama evlenince anlıyorsun ki o günlerin tadı çok başkaymış :D

karşıma çıkana kadar beklerim. o kadar da zor değil sevgilisiz olmak. ben bekledi ve karşma çok iyi bir adam çıktı :)

Kendime yatırım yapardım katılmak istediğim etkinlkler varsa onlara giderdim hobiler edinirdim spor salonuna giderdm vücudumu sekillendrrdm ki zaten yapıyrm yapmaktan mutlu oldugn ne varsa onu yap

Sevdiginiz seyleri yapin.
Her sey erkek arkadas degil ki..
Normal arkadaslarinizla vakit gecirin, kitap okuyun, film izleyin,alisveris yapin.
Keske benimde bos zamanim olsa...

Back
X