uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

Farkında olmadan sizin için iyi bir sey yaptıysam ne mutlu bana :)..
bu söz bence çok anlamlı aklımdan hiç çıkmıo kalbıme okadar kazındıki ona tekrar ve tekrar aşık oldum..
kendınızı sınırlandırmayın o an ıcınızden o mesajı atmak mı geldı atın haykırmak mı geldı sevgınızı haykırın
Aşkı sınırlamaya ne gerek varki Allah korusun ya yarın ölursek ..

sevdiğinize sımsıkı saırılın ALLAH ayırmasın hıcbırımızı

Farkında olmadan sizin için iyi bir sey yaptıysam ne mutlu bana :)..
bu söz bence çok anlamlı aklımdan hiç çıkmıo kalbıme okadar kazındıki ona tekrar ve tekrar aşık oldum..
kendınızı sınırlandırmayın o an ıcınızden o mesajı atmak mı geldı atın haykırmak mı geldı sevgınızı haykırın
Aşkı sınırlamaya ne gerek varki Allah korusun ya yarın ölursek ..

sevdiğinize sımsıkı saırılın ALLAH ayırmasın hıcbırımızı

maşallah ya:)
çok özendim ama dilimden de maşallah düşmüyo:)

bizde o yok ondan başka hayatım yok sanki benim
doğru söylüyorsun güzel bir konuya değinmişsin tatlım
ben bi kulağını çekeyim saol bu arada:)

Tatlım benım kı bı tavsıyeydı malesefkı ne kadar uygulamak ıstesemde olmuor

Hayatımın merkezi,anlamı,O
Bende onun hayatının ta kendısıyım

Aşkta kurallara uyulmuorr :)

benimde 4.5 yıldır ilişkim var anlatsam heralde roman olur :) çok şeyi aştık başardık yeri geldi saçma bişeyde tökezledik bazen ben bile şaşırıyorum bukadar şeyi aşmışken nasıl bu saçma şeyde tökezledik diye oluyo ama her ilişkide :) sana tavsiyem kaybetmekten korkma çünki neyden çok korkarsan evren yasasımıdır nedir başına geliyo.. akışına bırak bazen sinirlerine hakim ol üstüne gitme her dakika sorgulama. arada bi kaçan kovalanır yap :) muhakkakki kendi arkadaşlarında vakit geçir hayatından tavizler verme ben çok verdim şimdi toparlayama çalışıyorum şimdiki aklım olsa yapmam diyorum :) saygı saygı saygı sakın aptal dahi demeyin birbirinize saygınızı yitircek hiçç bi konuşa yapmayın kavga anında uzaklaşın ama ağır kelimelerden kaçının..ailesiyle çok içlidışlı olma iyi ol ama sakın resmiyete bişeyler dökülmeden içli dışlı olma canım bu ters tepiyo çünki alınganlıklar oluyo falan iş kötü boyuta gelebiliyo.
herşeyden öncede kendine güven bunu ona belli et kaybetme korkusunuda aşıla ona..ama taktikmiş frenlemeymiş bunu sürekli yapma içinden gelenide yap ama arada küçük aşkoyunları taktikleri işede yarıyo tartışmalarda kendni harap etme zaten düzeliyo :) unutma
sürprizlere bende katılıyorum değişik sürprizler yapabilirsin mesela ben kalpli kutuya bi sürü kalpşeklinde kağıtlar kesmiştim içine notlar yazmıştım rengarenk.. en üstede kutunun kapağını açar açmaz görebiliceği şekilde HOŞGELDİN ÖMRÜM yazmıştım bize gelmişti kahve yapıcam odamda masamın üstünde bişey var sevgilim onu açarmısın demiştim bende kapıdan izliorum tabi çok hoşuna gitmişti :) askerden izne geldiği zamandı. böyle işte canım herkes hemen hemen aynı şeyleri söylemiş zaten

aslında birde hediye üzerine konu açsam olabilir:)
ben böyle pek beceremiyorum ha bire gömlek alıyorum ya
üstelik modelleri ble aynı oluyor genelde kareli yine de bişey demez
sürpriz olayına benim de girmem gerek:)

aslında birde hediye üzerine konu açsam olabilir:)
ben böyle pek beceremiyorum ha bire gömlek alıyorum ya
üstelik modelleri ble aynı oluyor genelde kareli yine de bişey demez
sürpriz olayına benim de girmem gerek:)

:):) ama erkeğede hediye almak zor oluyo bee aa bak benim arkadaşım yaptı onu bende düşünüyorum mantar panolar varya sevgilisinin kendinin ikisinin birlikte fotoğraflarını çıkarttırmış asmış panoya küçük notlarda yazmış falan çok hoştuu

yahu bu forumda bi yerlerde okumuştum.. süper bir fikir şöyleki:

kalp şeklinde koca bir kutu çikolata ve her birinden bir ısırık alınmış.. ve üzerinde bir not: hepsini denedim senden daha tatlısını bulamadım....

evet kesin karar verdim yarın konu açcam
sonra bir bir alcam dediklerinizi yazık çocuk şaşırsın
gömlekten başka birşey de almayı biliyormuş diye

bunu bende okumuştum:):)

evet kesin karar verdim yarın konu açcam
sonra bir bir alcam dediklerinizi yazık çocuk şaşırsın
gömlekten başka birşey de almayı biliyormuş diye

:):) parfüm,saat,çerçeve resminiz kalem kendi tokatını veya çok sevdiğin bilekliğini ver ben askere giderken bilekliğimi vermiştim :):) bence kendi emeğinle yapcağın şey çok daha güzel olur canım
mesela erkek arkadaşım kaza yüzünden cezaevine girmişti görüşe gitmiştim,bana tesbihinin ucunu vermişti boynuma asmıştım manevi değeri fazlaydı çünki bana orda verebilceği hediye yoktu onu söküp vermişti maddi şeylerden daha önemli oluyo manevi şeyler

ben gömlekten farklı sadece 1 kere birşeyy aldım keşke almaz olaydım
hala dalgasını geçiyor:)bıraktım bende gömleğe devam ediyordum

Çok güzel bir fikirmiş, sevgilim olursa böyle bir şey yaparım ama yok ya o yapsın tatlı olan benim. Ben de size sevgilime degil ama çok sevdigim bir arkadaşıma yaptıgım hediyeyi paylaşayım.
Kapsüllü ilaçların içini boşalttım ve 1-2 kelimelik güzel sözler yazıp kapsülün içine koydum. Bir paketi yapmıstım ve ona ne zaman canın sıkılırsa bu sevgi ilacından alırsın demiştim ve hayatında aldıgı en güzel hediye oldugunu söylemişti. He tabi paketini süsleyip püslemiştim

Son düzenleme:
ne kadar yaratıcı fikir
tebrik ediyorum:)

ne kadar yaratıcı fikir
tebrik ediyorum:)

tesekkür ederim, ben böyle emek harcanmıs ve yaratıcılık katılmıs şeylerin daha degerli oldugunu düşünüyorum ve benim gibi düşünen arkadaşlarıma yapabiliyorum sadece:)

Peki cnm sen 13 yaşndayken o kaç yaşndaydııı ? Allah Ayırmasn Btanemm

Canım ilişkide şöyle mi yapsam? Bunu mu söylesem dedikçe kendin bile şaşırmaya başlarsın. Biraz olduğu gibi akışında yaşa, ama paylaşımlarınız arttıkça ufak tefek renklendirmeler yaparsın. İlişkinin başında da sonunda da kadınlığından kopma mesela, tepkin tavrın her konuda tutarlı olsun.Hep mutlu eden taraftan ziyade karşı tarafın da senin için aynı şeyi düşünmesini sağla. ''Ne yapsam da heyecanım sürse, sevgilimle birlikteliğim zora girmese?'' sorusunu o da sorabilir pekala. Çok fedakar olunca çok yıpranıyosun. Hayal kırıklığın da fazla oluyor.Dozunda bırak ve sadede içinden geldiği gibi davran. Bunları yaparken de gerçekten özel olduğunu unutma. Özgüvenin hep olsun.

onu kaybetme duygusunu ben çok derinden yaşıyorum :)
oda yaşadığını söylüyor ama bilemem :)
aslına keşke 5dk da olsa onun yerine geçebilsem ve
görebilsem ne düşündüğünü ne istediğini ne beklediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…