sevgilini söylediği söz çok işime yaradı şmdi msjda yazdım ona gönderdim bana telle konuşurken şakadan konuşma falan dedi bnde teli kapattım. mesejda ne oldu falan yazdı dedim konuşma demedin mi sen konuşmuyorum işte oda sinirlendi tmm kapat dedi bu söz olaya ilac gibi tşk ederimde sizde yanlış mı davrandım acabaa ?bn mi msj atmalıydım yada bilmiyorum yaa.. off
sevgilini söylediği söz çok işime yaradı şmdi msjda yazdım ona gönderdim bana telle konuşurken şakadan konuşma falan dedi bnde teli kapattım. mesejda ne oldu falan yazdı dedim konuşma demedin mi sen konuşmuyorum işte oda sinirlendi tmm kapat dedi bu söz olaya ilac gibi tşk ederimde sizde yanlış mı davrandım acabaa ?bn mi msj atmalıydım yada bilmiyorum yaa.. off
bizimde 8 bçk yıl oldu.. geçen nisanda sözlendik ağustosta nişanımız var...
aşkımız ilk günkü gibi taze desem abartıyor olmam arkadaşlar... ben bunun nedenini kaybedilmeyen saygıya bağlıyorum. bazı çiftler görüyorum birbirlerinin yanında küfürler o ona gerizekalı diyo o ona bilmem ne... en kötü kavgalarımızda bile telafisi olmayan şeyler söylemeyiz... birimiz çok sinirliyse diğerimiz susar ve özür dilemesini bilir... biz kadınlar aşık olunca kolay kolay vazgeçmiyoruz zaten erkekler için bunu sağlamanın en güzl yolu da kadının kendine has, güçlü bir duruşunun olması bence...
bu arada biz hergün görüşürüz 8 yıldır kesintisiz...belki nadiren 2 günde bir olur...
yok cnm en iyisimi sen nişanlıykende konuşma sonra nişanlandık yelkenleri suya indirdi olur.. en özeli düğün gecesine kalsın
bizde o yok ondan başka hayatım yok sanki benimhiç kısa ilişkim olmadı :) hep uzun oldu ve dolayısıyle sadace 2 tane oldu .
Bak canım dısardan ilk önce ay sıkılırsın falan fılan derler sen ınanma akışına bırak.
sevgilimle hala ılk gunkı heycan hergun gorusmemıze ragmen her eve gttgmzde aynı özlem ..
bak aşktan sevgiden önce bı ılıskıde saygı varsa o ılıskı saglamdır . sevgılım bana hep der.
sana aşkların sevgılerın en buyugunu beslıorum . ama sana öyle bı saygı beslıorum kı ıcımde o herseyden daha buyuk
sana çok saygı duyuorum . işte olay burda canım kendın ol . akışına bırak sevgılını sıkma kendını sıktrma .
hee sunuda söyle ondan baska da bı hayatın oldugunu ona hıssttr yanı o olmasın hayatının merkezınde .
sevgını gostermektn cekınme kaçan kovalnır taktgı yanı .ben hıc cekınmem ne ıstıosam ona söylerim oda çok mutlu olur
ve tabıkı oda aynı sekılde :))
bizde o yok ondan başka hayatım yok sanki benim
doğru söylüyorsun güzel bir konuya değinmişsin tatlım
ben bi kulağını çekeyim saol bu arada:)
bizde o yok ondan başka hayatım yok sanki benim
doğru söylüyorsun güzel bir konuya değinmişsin tatlım
ben bi kulağını çekeyim saol bu arada:)
aslında birde hediye üzerine konu açsam olabilir:)benimde 4.5 yıldır ilişkim var anlatsam heralde roman olur :) çok şeyi aştık başardık yeri geldi saçma bişeyde tökezledik bazen ben bile şaşırıyorum bukadar şeyi aşmışken nasıl bu saçma şeyde tökezledik diye oluyo ama her ilişkide :) sana tavsiyem kaybetmekten korkma çünki neyden çok korkarsan evren yasasımıdır nedir başına geliyo.. akışına bırak bazen sinirlerine hakim ol üstüne gitme her dakika sorgulama. arada bi kaçan kovalanır yap :) muhakkakki kendi arkadaşlarında vakit geçir hayatından tavizler verme ben çok verdim şimdi toparlayama çalışıyorum şimdiki aklım olsa yapmam diyorum :) saygı saygı saygı sakın aptal dahi demeyin birbirinize saygınızı yitircek hiçç bi konuşa yapmayın kavga anında uzaklaşın ama ağır kelimelerden kaçının..ailesiyle çok içlidışlı olma iyi ol ama sakın resmiyete bişeyler dökülmeden içli dışlı olma canım bu ters tepiyo çünki alınganlıklar oluyo falan iş kötü boyuta gelebiliyo.
herşeyden öncede kendine güven bunu ona belli et kaybetme korkusunuda aşıla ona..ama taktikmiş frenlemeymiş bunu sürekli yapma içinden gelenide yap ama arada küçük aşkoyunları taktikleri işede yarıyo tartışmalarda kendni harap etme zaten düzeliyo :) unutma
sürprizlere bende katılıyorum değişik sürprizler yapabilirsin mesela ben kalpli kutuya bi sürü kalpşeklinde kağıtlar kesmiştim içine notlar yazmıştım rengarenk.. en üstede kutunun kapağını açar açmaz görebiliceği şekilde HOŞGELDİN ÖMRÜM yazmıştım bize gelmişti kahve yapıcam odamda masamın üstünde bişey var sevgilim onu açarmısın demiştim bende kapıdan izliorum tabi çok hoşuna gitmişti :) askerden izne geldiği zamandı. böyle işte canım herkes hemen hemen aynı şeyleri söylemiş zaten
aslında birde hediye üzerine konu açsam olabilir:)
ben böyle pek beceremiyorum ha bire gömlek alıyorum ya
üstelik modelleri ble aynı oluyor genelde kareli yine de bişey demez
sürpriz olayına benim de girmem gerek:)
yahu bu forumda bi yerlerde okumuştum.. süper bir fikir şöyleki:
kalp şeklinde koca bir kutu çikolata ve her birinden bir ısırık alınmış.. ve üzerinde bir not: hepsini denedim senden daha tatlısını bulamadım....
evet kesin karar verdim yarın konu açcam
sonra bir bir alcam dediklerinizi yazık çocuk şaşırsın
gömlekten başka birşey de almayı biliyormuş diye
ben gömlekten farklı sadece 1 kere birşeyy aldım keşke almaz olaydım:):) parfüm,saat,çerçeve resminiz kalem kendi tokatını veya çok sevdiğin bilekliğini ver ben askere giderken bilekliğimi vermiştim :):) bence kendi emeğinle yapcağın şey çok daha güzel olur canım
mesela erkek arkadaşım kaza yüzünden cezaevine girmişti görüşe gitmiştim,bana tesbihinin ucunu vermişti boynuma asmıştım manevi değeri fazlaydı çünki bana orda verebilceği hediye yoktu onu söküp vermişti maddi şeylerden daha önemli oluyo manevi şeyler
yahu bu forumda bi yerlerde okumuştum.. süper bir fikir şöyleki:
kalp şeklinde koca bir kutu çikolata ve her birinden bir ısırık alınmış.. ve üzerinde bir not: hepsini denedim senden daha tatlısını bulamadım....
ne kadar yaratıcı fikir
Çok güzel bir fikirmiş, sevgilim olursa böyle bir şey yaparım ama yok ya o yapsın tatlı olan benim.Ben de size sevgilime degil ama çok sevdigim bir arkadaşıma yaptıgım hediyeyi paylaşayım.
Kapsüllü ilaçların içini boşalttım ve 1-2 kelimelik güzel sözler yazıp kapsülün içine koydum. Bir paketi yapmıstım ve ona ne zaman canın sıkılırsa bu sevgi ilacından alırsın demiştim ve hayatında aldıgı en güzel hediye oldugunu söylemişti.He tabi paketini süsleyip püslemiştim
ne kadar yaratıcı fikir
tebrik ediyorum:)
mrb cnm bnmde 8 senelik bi birlikteliğim var.. aslında 8 bucuk da denebılır :)) ekim 1 de tam 9 sene olacak... 13 yaslarında tanıdık bırbırımızı.. ilk sevglm tek sevglm oldu :) bnde onun öyle tbı =))
şu anda askerliğini yapıo.. asker yolu beklıyoruz işte.. nasipse geldıgnde evlilik olacak..
bu ilişkının sırrı ne dersen eger.. aslında tek birşey cnm. sadece SAYGI.
ne olursa olsun seneler gecsede arada ki saygı bıtmeyınce sevgı de bıtmez.. birbirinize karsı, kişiliğinize karsı herzmn saygı çercevesi içinde olun.
8 sene dedgmde herkes şaşırıyor ve "hiç sogumadınmı" dıyorlar..
tüm samımıyetımle söyluyorum ki, her an biraz daha sevdım ben onu.. aynı şehirdeyiz beraber büyüdük. hergun görustuk ama hc bıkmadık.. inan ki o heyecanımız hiç btmedıAman nazar degmesın :))
onu kaybetme duygusunu ben çok derinden yaşıyorum :)Canım ilişkide şöyle mi yapsam? Bunu mu söylesem dedikçe kendin bile şaşırmaya başlarsın. Biraz olduğu gibi akışında yaşa, ama paylaşımlarınız arttıkça ufak tefek renklendirmeler yaparsın. İlişkinin başında da sonunda da kadınlığından kopma mesela, tepkin tavrın her konuda tutarlı olsun.Hep mutlu eden taraftan ziyade karşı tarafın da senin için aynı şeyi düşünmesini sağla. ''Ne yapsam da heyecanım sürse, sevgilimle birlikteliğim zora girmese?'' sorusunu o da sorabilir pekala. Çok fedakar olunca çok yıpranıyosun. Hayal kırıklığın da fazla oluyor.Dozunda bırak ve sadede içinden geldiği gibi davran. Bunları yaparken de gerçekten özel olduğunu unutma. Özgüvenin hep olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?