Evet, çıkarken işyerinde akşama kadar msnde chat yapar, akşam gezer tozar, eve gidince de telefonla konuşurduk. Kendimden korktum bir ara ya bıkarsam diye. Ama hala (6 ay çıkma + 2 yıl nişanlılık + 3 yıl evlilik) gece uykumuz kaçıyor, başlıyoruz muhabbeteOlmadı pişpirik oynarız, beraber nette komik fotoğraflara bakarız, hamsterlarımızla dalga geçeriz... Öyle yani.
evet öyle yapmalıyım artık ve yapıcamda insallah sendende akıl alıcam hep cünkü bu konuda aklım yetmiyo artık :)
est. her zaman yardımcı olucaz burda sana,gençliğinin tadını çıkar,görüşmek üzere
ayyy ne güzel ya :)kafa dengi olacak evleneceğin adam
Bende monotonlaşmak soğumaktan vs çok korkardım ta ki sevdiceğimi bulana kadar. O korkuların varsa içinde ona karşı eksik olan bir şeyler vardır mutlaka. Bence onları belirle ilk önce böyle bir durum varsa. Ha yoksa korkmana gerek yok insan sevdiğinden sıkılmaz diye düşünüyorum. Tabi ki bazen sorunlar oluyo ama önemli olan ne ondan ödün vermesini beklemek ne kendinden büyük ödünler vermek ne de ilişkinizi laçkalaştırıp basitleştirmek. Her şeyin dengesini kurmak lazım. Biz yaz tatilleri hariç 7/24 birlikteyiz bazen nasıl dayanıyorum bilemiyorum ama hiç sıkılmıyorum 1 gün görmesem dayanamıyorum hep onunla olmak istiyorum keza oda öyle. Bazı arkadaşlar sevdiceklerini taa ilkokulda bulmuş ne kadar güzel maşallah hep böyle mutlu olsunlar. Ama ben onlara göre çok geç bulanlardanım aynı şehirde büyümüşüz aynı okullarda okumuşuz aynı yollardan geçmişiz ortak birsürü arkadaşımız var Aynı hayatın farklı bölümlerini yaşamışız ama hiç karşılaşmamışız ta ki üniversiteye gelene kadar. Biz üniversitede bulduk birbirimizi iyikide bulmuşuz :))) öyle çok uzun yıllar olmadı belki ama ben eminim ki birgün hayatımız tamamen bir olucak :) Önemli olanda hayatı bir yaşamak illa bu heyecan olsun şu heyecan olsun diye bakmak değil onun yanındayken nefes aldığını hissetmek..
tatil konusu bizim de gündemimizde aslında tam emin değilim gidip gitmeme konusunda korkuyor insan ya otobüs kaza geçirir de ailem öğrenirse ya da ondan soğur muyum vs vs
aslında benim hoşuma gitti tatile gitmen hemde çok biraz güven geldi bana:):):)
ayyy ne güzel ya :)kafa dengi olacak evleneceğin adam
Ben anneme direk söyledim gerçi biz 8 kişi gittik ondan izin verdi sen habersiz yapma derim, herneyse...
şunu da belirteyim bu herkesin kendi seçimidir ama nişanlımın orda o kadar çok fırsatı oldu ki (anlarsın ya) üzüleceğimi bildiği için ve üzmemek için dokunmadı bile(belirtmek istedim) işte buda benim kıstaslarımdan biri oldu
çok haklısın tatlım tanıdıkça öğreniyorsun insanın huyunu suyunusenin ilişkin ne kadarlık yeni galiba???canımm,,ben nişanlıyım,,bi sene kadar çıktık,,ama nişanlım beni zor tavladıı,,biraz zorlu bi kızdımm,,nese 2 senedirde nişanlıyım,,ve bi ay sora düğünüm olcakk,,,) şimdii,,palanlı bişe diğildirr,,aşk,ilişkiler,,ne bilimm birbirinizi tanıyarakk öğreniosun,,davranışlarını,,tepkileriniii,öğrendikçee,daha kolay oluorr her şeyy,,mesela benimm yeni öğrendiğim huyları bile oluorr sevdiği sevmediği şelerr oluorr,,yeni bişeler öğreniosunn,,ve diyorumm demekkii daha tamm tanımamaışım diee,,ama en önemlisii,,nişanlımla benn,,çıktığımızdan berii,,aramızdakii bağğ hepp güçlüü olduu,,birbirimze,,herşeyimizi heber verirdikk,,ne onunn arkadas ortamı ne benimm arkadas ortamım oldu en azından mesefa olduu,,ikimizde dışarı hayaıtı yoktuu,,çıkacaksak bile beraber çıkardıkk,,birbirimizee danışarakk bişeler yapardıkk,,tabiki tartışmalarımızda olurduu,ama uzatamayız,,ama nişnlılık en zor kısmıı çünkü aileler giriolarr ondann,en önemlisii 3.şahsiyetii araya sokmamakk...
evlilik olmadı bende :) ekimde 2 yılımıza girdik ve belkide iki hafta sonra nikahımız olacak yıldırım .düşünme planmalama asamasındayım evlilik güzel bir sey belki iki yıl önce bu platformda olmuş olsaydım saka gibi gelridi bu sözleri söyleyeceğim ama doru insan çıkınca karşısınıza uzatmanın hiç anlamı yok diye düşünyoırum şimdilerde bence :)kızlar benimde bir ilişkim var
sizlere bazı sorularım olacak ilişkimi daha sağlam temeller üzerine oturtmak
için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum
sıkılma soğuma olmaması için neler yapıyorsunuz bakımlı olmaya dikkat et :) ilk gün neler yaptıysan ilişkin sürerkende uygula makyajından sacına kıyafetine
ilişkideki heyecanı bitirmemek için neler yapıyorsunuz heyecanın bitmemesi için süprizler yap ondan bekleme bu çok büyük selerden çok senin emeğinle ilgili seyler güzel kutu dolusu onu öven ilişkinizle ilgli sözler yada güzel bir ask pastası aranızda olan diyaloglarınız kendinizin algıladıgı sevimli sözcükler türetin film cienama fotograf çekmek ortak sevdiğiniz bunlara benzerr hobileriniz olsu
sevdiğiniz insanın doğru dürüst biri olduğunu nasıl anlıyorsunuz onu çok sıkma örneğin surdayım diyorsa ordadır erkekler sıkıntıya gelemz düzenli arıyorsa seni o insan dürüsttür yalanlarını yakalayamıorsan dedikleri her zmn tutarlı ise dürsttür.biz bile gelemiyoruz asırı kıskanma sogumaya neden olur samimi ol sıcak davran gerektiğinde annesi gibi ol gerekiyorsa kankası abisi vb
onu her daim kendinize bağlamak için yaptığınız özel birşeyler var mı
ilişkide ki mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz mesafeden algıladıgın resmiyet olmasın hiçbir zaman saygıdır benim anladıgım hakaret etmemeye çalışın kavgada biri bagırırken biri susmalı gurur kırıcı sözler söyleme içine attıgın onda begenmediğin seleri o an o esnada söleme sakinleşmesini bekle her<zmn :)
ilişkiyi uzun yıllar sürdürüp evliliğe gidenlerimiz var mı aramızda
ilişkiyi ayakta tutma yöntemlerini konuşalım mı_????
evlilik olmadı bende :) ekimde 2 yılımıza girdik ve belkide iki hafta sonra nikahımız olacak yıldırım .düşünme planmalama asamasındayım evlilik güzel bir sey belki iki yıl önce bu platformda olmuş olsaydım saka gibi gelridi bu sözleri söyleyeceğim ama doru insan çıkınca karşısınıza uzatmanın hiç anlamı yok diye düşünyoırum şimdilerde bence :)aklıma geldikçe teknikleri yazarımmm
nilpery gerçekten bayıldım ilişki uzmanı gibisin hobi bulmalıyız bunu anlamış oldum dediklerini not edicemçok karışık olmuş benim dediklerim senin sorulara girmiş söle yapalım :)
firmus kullanıcısından alıntı
kızlar benimde bir ilişkim var
için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum?
cevaplar :)
sıkılma soğuma olmaması için neler yapıyorsunuz bakımlı olmaya dikkat et :)
ilk gün neler yaptıysan ilişkin sürerkende uygula makyajından sacına kıyafetine
ilişkideki heyecanı bitirmemek için neler yapıyorsunuz ?
heyecanın bitmemesi için süprizler yap ondan bekleme bu çok büyük selerden çok senin emeğinle ilgili seyler güzel kutu dolusu onu öven ilişkinizle ilgli sözler yada güzel bir ask pastası aranızda olan diyaloglarınız kendinizin algıladıgı sevimli sözcükler türetin film cienama fotograf çekmek ortak sevdiğiniz bunlara benzerr hobileriniz olsu
sevdiğiniz insanın doğru dürüst biri olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
onu çok sıkma örneğin surdayım diyorsa ordadır erkekler sıkıntıya gelemz düzenli arıyorsa seni o insan dürüsttür yalanlarını yakalayamıorsan dedikleri her zmn tutarlı ise dürsttür.biz bile gelemiyoruz asırı kıskanma sogumaya neden olur samimi ol sıcak davran gerektiğinde annesi gibi ol gerekiyorsa kankası abisi vb
ilişkide ki mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz ?
mesafeden algıladıgın resmiyet olmasın hiçbir zaman saygıdır benim anladıgım hakaret etmemeye çalışın kavgada biri bagırırken biri susmalı gurur kırıcı sözler söyleme içine attıgın onda begenmediğin seleri o an o esnada söleme sakinleşmesini bekle her<zmn :)
nilpery <3
laurana çok tatlısın bayıldım valla sana
çok karışık olmuş benim dediklerim senin sorulara girmiş söle yapalım :)
firmus kullanıcısından alıntı
kızlar benimde bir ilişkim var
için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum?
cevaplar :)
sıkılma soğuma olmaması için neler yapıyorsunuz bakımlı olmaya dikkat et :)
ilk gün neler yaptıysan ilişkin sürerkende uygula makyajından sacına kıyafetine
ilişkideki heyecanı bitirmemek için neler yapıyorsunuz ?
heyecanın bitmemesi için süprizler yap ondan bekleme bu çok büyük selerden çok senin emeğinle ilgili seyler güzel kutu dolusu onu öven ilişkinizle ilgli sözler yada güzel bir ask pastası aranızda olan diyaloglarınız kendinizin algıladıgı sevimli sözcükler türetin film cienama fotograf çekmek ortak sevdiğiniz bunlara benzerr hobileriniz olsu
sevdiğiniz insanın doğru dürüst biri olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?
onu çok sıkma örneğin surdayım diyorsa ordadır erkekler sıkıntıya gelemz düzenli arıyorsa seni o insan dürüsttür yalanlarını yakalayamıorsan dedikleri her zmn tutarlı ise dürsttür.biz bile gelemiyoruz asırı kıskanma sogumaya neden olur samimi ol sıcak davran gerektiğinde annesi gibi ol gerekiyorsa kankası abisi vb
ilişkide ki mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz ?
mesafeden algıladıgın resmiyet olmasın hiçbir zaman saygıdır benim anladıgım hakaret etmemeye çalışın kavgada biri bagırırken biri susmalı gurur kırıcı sözler söyleme içine attıgın onda begenmediğin seleri o an o esnada söleme sakinleşmesini bekle her<zmn :)
nilpery <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?