uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

ayyy ne güzel ya :)kafa dengi olacak evleneceğin adam

senin ilişkin ne kadarlık yeni galiba???canımm,,ben nişanlıyım,,bi sene kadar çıktık,,ama nişanlım beni zor tavladıı,,biraz zorlu bi kızdımm,,nese 2 senedirde nişanlıyım,,ve bi ay sora düğünüm olcakk,,,) şimdii,,palanlı bişe diğildirr,,aşk,ilişkiler,,ne bilimm birbirinizi tanıyarakk öğreniosun,,davranışlarını,,tepkileriniii,öğrendikçee,daha kolay oluorr her şeyy,,mesela benimm yeni öğrendiğim huyları bile oluorr sevdiği sevmediği şelerr oluorr,,yeni bişeler öğreniosunn,,ve diyorumm demekkii daha tamm tanımamaışım diee,,ama en önemlisii,,nişanlımla benn,,çıktığımızdan berii,,aramızdakii bağğ hepp güçlüü olduu,,birbirimze,,herşeyimizi heber verirdikk,,ne onunn arkadas ortamı ne benimm arkadas ortamım oldu en azından mesefa olduu,,ikimizde dışarı hayaıtı yoktuu,,çıkacaksak bile beraber çıkardıkk,,birbirimizee danışarakk bişeler yapardıkk,,tabiki tartışmalarımızda olurduu,ama uzatamayız,,ama nişnlılık en zor kısmıı çünkü aileler giriolarr ondann,en önemlisii 3.şahsiyetii araya sokmamakk...

şuan için ne ondan ne de kendimden şüphem yok
ama insan korkuyor yine de ya giderde ya sıkılırsa
acaba hata mı yapıyorum şuana gibi
sizlerle konusarak bir kısım hatalarımın bile vardım ne güzel:)
inşallah bunlarıda halledip sağlam adımlarla ilerleyeğiz:)
sizde inşallah bir gün hayatınız tamamen bir olur:)
sevgiyle kalın

Son düzenleme:

Ben anneme direk söyledim gerçi biz 8 kişi gittik ondan izin verdi sen habersiz yapma derim, herneyse...
şunu da belirteyim bu herkesin kendi seçimidir ama nişanlımın orda o kadar çok fırsatı oldu ki (anlarsın ya) üzüleceğimi bildiği için ve üzmemek için dokunmadı bile(belirtmek istedim) işte buda benim kıstaslarımdan biri oldu

ayyy ne güzel ya :)kafa dengi olacak evleneceğin adam

Öyle tabi, arkadaş olunca bıkmaz insan kolay kolay. Birde hoşumuza gitmeyen beğenmediğimiz ne varsa hemen söyleriz, sonraya bırakıp köklenip yerleşmesini beklemeyiz. Bu nokta da önemli.

aslında en güzeli evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim
ama ben inşallah evlendikten sonra yaşayacağım öyle şeyleri:)

çok haklısın tatlım tanıdıkça öğreniyorsun insanın huyunu suyunu
bizde herşeyi haber vermeye özen gösteririrz
3. şahsiyet aman aman allah korusun:)

evlilik olmadı bende :) ekimde 2 yılımıza girdik ve belkide iki hafta sonra nikahımız olacak yıldırım .düşünme planmalama asamasındayım evlilik güzel bir sey belki iki yıl önce bu platformda olmuş olsaydım saka gibi gelridi bu sözleri söyleyeceğim ama doru insan çıkınca karşısınıza uzatmanın hiç anlamı yok diye düşünyoırum şimdilerde bence :) aklıma geldikçe teknikleri yazarımmm

çok karışık olmuş benim dediklerim senin sorulara girmiş söle yapalım :)

firmus kullanıcısından alıntı
kızlar benimde bir ilişkim var
sizlere bazı sorularım olacak ilişkimi daha sağlam temeller üzerine oturtmak
için tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum?
cevaplar :)
sıkılma soğuma olmaması için neler yapıyorsunuz bakımlı olmaya dikkat et :)

ilk gün neler yaptıysan ilişkin sürerkende uygula makyajından sacına kıyafetine

ilişkideki heyecanı bitirmemek için neler yapıyorsunuz ?

heyecanın bitmemesi için süprizler yap ondan bekleme bu çok büyük selerden çok senin emeğinle ilgili seyler güzel kutu dolusu onu öven ilişkinizle ilgli sözler yada güzel bir ask pastası aranızda olan diyaloglarınız kendinizin algıladıgı sevimli sözcükler türetin film cienama fotograf çekmek ortak sevdiğiniz bunlara benzerr hobileriniz olsu

sevdiğiniz insanın doğru dürüst biri olduğunu nasıl anlıyorsunuz ?

onu çok sıkma örneğin surdayım diyorsa ordadır erkekler sıkıntıya gelemz düzenli arıyorsa seni o insan dürüsttür yalanlarını yakalayamıorsan dedikleri her zmn tutarlı ise dürsttür.biz bile gelemiyoruz asırı kıskanma sogumaya neden olur samimi ol sıcak davran gerektiğinde annesi gibi ol gerekiyorsa kankası abisi vb

ilişkide ki mesafeyi nasıl ayarlıyorsunuz ?

mesafeden algıladıgın resmiyet olmasın hiçbir zaman saygıdır benim anladıgım hakaret etmemeye çalışın kavgada biri bagırırken biri susmalı gurur kırıcı sözler söyleme içine attıgın onda begenmediğin seleri o an o esnada söleme sakinleşmesini bekle her<zmn :)
nilpery <3

aklına geldikçe teknikleri bekliyorm:):)

nilpery gerçekten bayıldım ilişki uzmanı gibisin hobi bulmalıyız bunu anlamış oldum dediklerini not edicem
teşekkür ederim yorumun için sevgiyle kal:):)

kocaman bi aşkımız olduğu için 3 yıldır birlikteyiz uzun ilişkilerin en önemli sırrı güven sadakat ve aşk

yazılanların hepsini okumadım ancak direk cevap veriyim..
planla veya taktikle olacak birşey değil, eğer karşındaki gerçekten adamsa ve seni seviyorsa soğuma fln olmaz, heyecan falan çok gerek yok.. akışına bırakıcaksın zaten yaşanması gerekenler yaşanır..
5 yıllık ilişkim var, ben böyle yaşadım..
cnm umarım karşındaki doğru insandır ve çok çok mutlu olursun

harika tavsiyelerr :):) harikasınn

ufff benim konuma geç kalmışım on sayfa olmuş... çok da yorgunum okuyamam sanırım
artık sabaha...

amaaaaa o uzun ilişki içersinde bulunanlar listesinde olmalıyım o yüzden bir giriş yapayım dedim..

resmen adamın donunun rengine varana kadar bilmek olsa gerek.. (((( yani hani tarzı zevki anlamında )))

çok şey paylaşılıyor.... hayatı birlikte şekillendiriyorsun.. birlikte çok şeye adım atıyorsun...
iyidir uzun ilişki yaa.. ilişkime de aşık oldum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…