uzun süreli ilişki sahipleri içeriye:)

Hah bir tane daha benden varmış burda ben de taze ilişkisi olanlardanım ve aynen senin gibi bu sefer uzun sürsün istiyorum en azından inşallah ikimizin de kısmetinde vardır canım

ii yapmışın tatlım bu topic te tecrübelerimizi paylaşalım
en uzun ilişkiler bizlerin olsun:):)

Hah bir tane daha benden varmış burda ben de taze ilişkisi olanlardanım ve aynen senin gibi bu sefer uzun sürsün istiyorum en azından inşallah ikimizin de kısmetinde vardır canım

inşallah tatlım çok güzel öğütler var oku:):)

ii yapmışın tatlım bu topic te tecrübelerimizi paylaşalım
en uzun ilişkiler bizlerin olsun:):)

en uzun ilişkiler bizlerin olsun...
hem kadeh kaldırıp hem amin diyeceğim ( tövbe tövbeee)

evet kesinlikle, yararı mı zararı mı var bu uzun ilişkilerin bir bakalım...

hepinize tekrar tekrar defalarca teşekkür ederim
konuma cevap verdiğiniz ve beni yalnız bırakmadığınız
için:)söylediklerinizi satır satır tek tek okudum hatalarımı
eksiklerimi yanlışlarımı hayatınızdan örneklerle çok güzel
göstermiş oldunuz bana :)
(bununla sınırlı kalmayacak 10 kere
daha okurum ben:))
benim gibi ilişkisinde gelecek düşünen isteyen dileyen tüm
arkadaşlarımla beraber inşallah benim ilişkimde rayına oturur
hepinizi çok seviyorum kocaman öpüyorum:):):)

yok cnm bnce tavizden kasıt şu 3 o gelecek bir sen gideceksin.. ayrıca bu kişiden kişiye değişir.. kimileri war taviz verince şımarır oohh bu bnm oldu der kimileride hala kaybetmekten korkar ve bnce asla cinsellik konuşulmamalı bir ilişkide.. temeller aşk ve sevgi üstüne olmalı cinsellik üstüne değil..

hmm anladım tatlım şımartmamak gerekir
cinsellik konusunda da çok haklısın
erkeklerin aklı fikri cinsellikte konuşunca
yüz bulup konuyu çok farklı yere çekebiliyorlar
en iisi mi nişanlanınca konuşmak bu tarz konuları
yoksa zararlı çıkan yine biz kadınlar oluyoruz:)

bizde 8.yılımıza girdik çok şükür konuya gelecek olursak hiiiçç aklına öyle korkular getirip kafanı bulandırma,akşını bırak herşeyi.
yedi yılı devirmiş olmamıza rağmen hala yeni yeni farkettimiz güzel vakit geçireğimiz şeyler buluyoruz.inan hiç sıkılma soğuma olmuyo,kavgalar oluyomu tabiki oluyo bunlarıda ilişkiye zarar veriyo olarak düşünme tersine aslında birbirinizi tanıyosunuz nasıl davranman gerektiğini çözüyosunuz.birde karşılıklı saygı önemli en başta zaten.edilen hakaretler yada guru kırıcı sözler ilişkiyi asıl zedeleyen bunlar zaten..iki tarafta durması gerektiği yerde duracak.mesela normalde erkek arkadaşımın sinirli biyapısı var anında parlar gözü bişey görmez,ama hemen geçer.ilk tartışmalarda iki tarafta bilmiyo tabi zaman geçtikce anlıyosun.şuan mesela artık çok ii biliyoruz birbirimizi,onun morali bozuk olduğu zaman hiç sesi çıkmaz,ben hemen anlarım ama üstüne gitmem hiç noldu niye konulmuyosun niye aramıyosun vs hiç bunlara girmem,neye moralin bozuldu anlatmak istermisin derim,oan isterse anlatır dinlerim,çok sinirliyse bugün morlim çok bozuk seni kırmak üzmek istemem bugün dinlenmem için izin verirmisin bana der karşılık dahi vermem öylece beklerim sesimi çıkarmam.kendini toparladığı an hemen gelir konuşur.benim öyle bidurumum oldu zaman(ki bayan olarak anlatmadan içimizi dökmeden rahat edemeyiz,ona anlatır anlatır içimi dökerim oda bebek gibi avutmaya çalışır.(tartışma anındada böyle hangimiz sinirliysek bitaraf alttan alır.ayr,
hher kavgada ayrılma lafını dile getirme canım,enson diye diye artık birbirinizden soğutur sizi hiç farkında olmadan.yine kendimden anlatayım:) bu süreç içinde 2 büyük kavgamız oldu..hiç ayrılmayı ağzımıza almazken birden ondan geldi ayrılalım lafı.inanmamıştım bile ama yaşaması için sesimi çıkarmadım,senin kararın ayrılabilirsin dedim bikaçgün ayrı kaldık.ayrılalım dediği an sesimi çıkarmamamn sebebi iki tarafında birbirini anlaması,kıymetini anlıyosun değerini biliyosun.o ayrılık bizi uzaklaştırmadı aksine dahada bağladı.
bunların dışında haftada birkez görüşürüz özlemiş olarak koşa koşa giderizarada sürprizler yaparım,mektup yazarım.sonra bunlara ara veririm.zaman geçer bianda tekrr bsüpriz yapıp şaşırtırım böyle yani,ilişkiyi arada bitazeler budurumaynı şehirdeyiz buarada..bizimde lisede başlamıştı ilişkimiz üniv.dışarda okudu ozamanlr hiç sıkıntımız olmadı şükür tlde görüşürdük sürekli.askere gitti geldi yeni(askerdeyken sadece özlem oluyo zaten)geldi değişir dediler benden kopacak die korktum o zamanlar ama aksine gelince dahada olgunlaştı.yani demek istediğim zmaanla herşey rayına oturuyo,artık birbirni tanıımış oluyosunz ve ona göre hareket ediyosunz

biraz karışık oldu canım k.bakma.Allah herzaman mutlu etsin

ne güzel ya herşeyi anlayabilmek ona göre davranmak hareket etmek bayıldım valla:)
ilişkide bayanın rolü daha çok oluyor anladığım kadarıyla
allah inşallah her daim hepimizi mutlu etsin

ne güzel ya herşeyi anlayabilmek ona göre davranmak hareket etmek bayıldım valla:)
ilişkide bayanın rolü daha çok oluyor anladığım kadarıyla
allah inşallah her daim hepimizi mutlu etsin

ilişkiyi ayakta tutan,sevgi saygı anlayış,bazen roller değişebilir :)

bizimde 8 bçk yıl oldu.. geçen nisanda sözlendik ağustosta nişanımız var...

aşkımız ilk günkü gibi taze desem abartıyor olmam arkadaşlar... ben bunun nedenini kaybedilmeyen saygıya bağlıyorum. bazı çiftler görüyorum birbirlerinin yanında küfürler o ona gerizekalı diyo o ona bilmem ne... en kötü kavgalarımızda bile telafisi olmayan şeyler söylemeyiz... birimiz çok sinirliyse diğerimiz susar ve özür dilemesini bilir... biz kadınlar aşık olunca kolay kolay vazgeçmiyoruz zaten erkekler için bunu sağlamanın en güzl yolu da kadının kendine has, güçlü bir duruşunun olması bence...

bu arada biz hergün görüşürüz 8 yıldır kesintisiz... belki nadiren 2 günde bir olur...

Son düzenleme:

yok cnm en iyisimi sen nişanlıykende konuşma sonra nişanlandık yelkenleri suya indirdi olur.. en özeli düğün gecesine kalsın

hiç kısa ilişkim olmadı :) hep uzun oldu ve dolayısıyle sadace 2 tane oldu .

Bak canım dısardan ilk önce ay sıkılırsın falan fılan derler sen ınanma akışına bırak.
sevgilimle hala ılk gunkı heycan hergun gorusmemıze ragmen her eve gttgmzde aynı özlem ..
bak aşktan sevgiden önce bı ılıskıde saygı varsa o ılıskı saglamdır . sevgılım bana hep der.
sana aşkların sevgılerın en buyugunu beslıorum . ama sana öyle bı saygı beslıorum kı ıcımde o herseyden daha buyuk
sana çok saygı duyuorum . işte olay burda canım kendın ol . akışına bırak sevgılını sıkma kendını sıktrma .

hee sunuda söyle ondan baska da bı hayatın oldugunu ona hıssttr yanı o olmasın hayatının merkezınde .
sevgını gostermektn cekınme kaçan kovalnır taktgı yanı .ben hıc cekınmem ne ıstıosam ona söylerim oda çok mutlu olur
ve tabıkı oda aynı sekılde :))

bizde nisan 2004 te başlamıştık bu yola ve benziyoruz. (yalnız canm 8 yılınız doluyor bu sene 9 değil.) kesnlkle en önemli şey saygı... zaten dikkat ettim de uzun süreli ilişkisi olanların yazdıkları yorumların hemen hemen hepsinde bu belirtilmiş.

sevgilini söylediği söz çok işime yaradı şmdi msjda yazdım ona gönderdim bana telle konuşurken şakadan konuşma falan dedi bnde teli kapattım. mesejda ne oldu falan yazdı dedim konuşma demedin mi sen konuşmuyorum işte oda sinirlendi tmm kapat dedi bu söz olaya ilac gibi tşk ederimde sizde yanlış mı davrandım acabaa ? bn mi msj atmalıydım yada bilmiyorum yaa.. off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…