Uzun süreli iliski

Sevgili ya da eşle , gün içinde kırk kez konuşmak , yapışık ikiz gibi dolaşmak , her attığı adımdan haberdar olmak vs ...

Eğer bunlar yerini günde 1-2 kez konuşmaya bıraktıysa , sıradanlaşmıyor normalleşiyor ilişkiniz

Tedirgin olma , ihmal ve sıkılmak başka bir şeydir ve aradaki farkı çabuk anlarsın

valla karşılıklı saygı sevgi yeternce oturmuşsa birşey olmuyor.. tabıkıde hiç bişey ılk gunku gbi olmuo mesajlar aramalar sevgı sözleri, ama zamanla karşılıklı olgunlaşıosun zaten bu konuda, karşılıklı degışıosun, artık kelımeler az ama daha daha anlamlı oluyor, artık konuşmadan bıle hissedıyorsun çogu şeyi, artk çiçek böcek görmek yerıne bambaşka şeyler görür oluyorsun derinlerde, yaşadıkça daha iyi anlayacaksın, bende cook takldım bunlara zamannda, nıe azalıo bazı şeyler dedim ama bende zamanla bazı şeyleri görmeye başladım, yüzeysellık bittiği an inan sessiz yaşanan şeylerin tadı doyumu huzurunuz oluyor,, sorunlar ise herzaman olyor,

ben 10. yılımda evlendım, (maşallah diimde)... hiçbirşeymz sıradanlaşmadı, arttı büyüdü ama herşey değişti, ilk günkü gbi değil hiçbirşey, ama inan daha güzel daha harika, daha doyumsuz ,, hakkında hayrlısı olsun, ama bu işler kısmet..

Masallah valla bende diyim :) Evet bende farkediyorum ikimizde olgunlasıyoruz öyle anlar oluyor ki artık tek bakısından anlıyorum onun duygularını insallah bizde sizin gibi mutlu bir evliligi paylasırız :)

4 yıllık bi ilişkim var yani kendisi çalışıyor hali ile her an her dakika boş olmuyor.Olduğu ilk fırsatta arıyor ya da mesaj atıyor
Ama bu günde 10 olur bazen 1
Her an her dakika konuşsak ne konuşacağız.Her gün her an bir olmaz

Son düzenleme:

Evet cok haklısın insallah bir an önce anlarımda dert etmem boyle seyleri bende :) normal bir iliskim var demekki olllley :)))

Dogru valla Allah hic birimizi sevdiginden ayırmasın, sevgililerimizi yanlıs yollara saptırmasın hepimiz mutlu olalım :))

ilk zamanlarki heves heyecan bişey kalmıyo malesef ben hiç istemezdim böyle bişey yaşamayı ama nasip böyleymiş hemen evlenenlere imreniyorum en azından evliliğe heyecaanları kalıyo

ilk zamanlarki heves heyecan bişey kalmıyo malesef ben hiç istemezdim böyle bişey yaşamayı ama nasip böyleymiş hemen evlenenlere imreniyorum en azından evliliğe heyecaanları kalıyo

Aaa Ama tabi ki her sey degisicek her sey ayni kalamaz. Ama belki zamanla tekrar atesi canlandırılır. Nasip olmayan sey icin üzülme kötü olan gitmese iyisi seni nasıl bulucak canım :)

Uzun süreli ilişkilerde ne kadar çaba sarfedersen sarfet bir süre sonra illaki monotonlaşıyor ilişki.. Sık sık telefon görüşmeleri , her dakika mesajlaşma bunlar rutine binince heyecanı kalmıyor arada bir özlemek ve özletmek lazım ki yenilensin

İnanın bazen aklımda neler kuruyorum neler :) ama bu isler kısmet tabi ne olursa olsun sonucta hayırlısı olucak. Hepimize monotonlasmayan güzel, tombis iliskiler diliyorummm

aksine her an görüşmek, mıç mıç bir arada olmak, kendi hayatını unutup onla birlikte herşeyi kurgulamak monotonlaştırıyor ilişkileri ilişkiler aslında 2 insanın bireysel hayatları ve ikisinin ortak hayatı olarak ayrılıyor.. böyle düşününce de monotonlaşmanın olacağını düşünmüyorum, inşaAllah :)

ahh canım ahh bulursan bana da söyleyiver

benim de 6 yıllık bir ilişkim var..
bizde ilk başlarda çok üzüldük hatta o zaman yapılan hataları şimdi ergen ergen hareketlerimiz deyip güleriz nys kendimi anlatmayım..
canım ama yaş ilerledikçe ve bazı şeyler oturmaya başladıkça böyle oluyor karşılıklı güvende olunca ister istemez ilişki kendi halinde gidiyor tabi..
ama yinede gün içinde arayıp seni haberdar etmesi seni düşündüğü anlamına gelir bence kafana fazla takma ayrıca seninkinin arayacak kontörü de var bizde o da yok bak senden daha vahim durumdayım
ama evlenince daha bi başka olur herşey o zamn 7/24 beraber olacagın için beraber vakit geçirmek vs daha hoş olur..

Selam canım benimde 5 senelik ilişkimvar ve 1 buçuk aydır da nisanliyiz. Ilk başladığımızda günde en az 5 saat konuşurduk mesaj da çabası sonraki yıllar gunde 2 saate düştü ve sadece geceleri konuşurduk isi ve isim dolayisiyla geçen sene bi tartıştık msj atmak için o gündür boş kaldığında msj atar. Ve nisanlandigimiz dan beri her saat basi arıyor seneler geçtikçe ınsan alışıyor monotonlasma demeyelim de alışma diyelim biz ona

yok yok bayada sıkıcılaşıyo adam 8 çocuklu ev babası gibi amaaan hala ne ilgisi ne sürprizi çocukmuyuz demeye başlıyo öküz bide size sürprizler yaparmı ne kadar zamanda bir buluşur buluşunca neler yaparsınız bizde anormallik var gibi

hahahaha tatlım benimm :)) bizimkide 3 cocuk babasi modunda adamin tipi bile degisti inanirmisiniz artik sadece yemek yiyoruz ama isin garibi yemek yerken o kadar egleniyoruz ki sonra kopeklerimiz var onlari gezdiririz ama benim ki sosyal biraz arada hadi gel sinemaya gidelim diyor kultur asilayalim bunyeye diyo kihkih simdi viaporta sirk kurulmus oraya gidelim diyoruz :)) siz neler yaparsinizzz

Ay canım benim ne guzel yazmissin :) bizimkiler bunlari gorse hödülemeye baslarlar hehehe. Arama pakedi yapti beyfendi hattimi onun icin degistirdim bedava arasin diye dusun :) ya her sey bir yanada sansliyiz valla oturmus iliskilerimiz var siz artik evlenin bence bizede yazarsin evliligin guzelliklerini :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…