- 26 Haziran 2010
- 108
- 20
- 298
- Konu Sahibi BladeCrown
-
Selam canım benimde 5 senelik ilişkimvar ve 1 buçuk aydır da nisanliyiz. Ilk başladığımızda günde en az 5 saat konuşurduk mesaj da çabasısonraki yıllar gunde 2 saate düştü ve sadece geceleri konuşurduk isi ve isim dolayisiyla geçen sene bi tartıştık msj atmak için o gündür boş kaldığında msj atar. Ve nisanlandigimiz dan beri her saat basi arıyor seneler geçtikçe ınsan alışıyor monotonlasma demeyelim de alışma diyelim biz ona
hahahaha tatlım benimm :)) bizimkide 3 cocuk babasi modunda adamin tipi bile degisti inanirmisiniz artik sadece yemek yiyoruz ama isin garibi yemek yerken o kadar egleniyoruz ki sonra kopeklerimiz var onlari gezdiririz ama benim ki sosyal biraz arada hadi gel sinemaya gidelim diyor kultur asilayalim bunyeye diyo kihkih simdi viaporta sirk kurulmus oraya gidelim diyoruz :)) siz neler yaparsinizzz
yok anam yok bi tek yemek yemekten zevk alıyo bide kırda bayırda oturmaktan piknik vs tam orman adamı yani kültür mültür hak getire ay yedi ömrümü. bizde napalım anacım işimiz varsa bişeyler bakıyoruz alışveriş merkezlerinde sonra acıkır yemek yeriz bi konu varsa birbirimizi yeriz saatlerce kendi konuşu konuşur ben konuşup haklı çıkıncada amaaan neyse uzatmayalım sıkıldım yaa der benimde oracıkta katil olasım gelirah anacım kaç yıldır evlenme bile teklif etmedi tam ökz yaaa
yok anam yok bi tek yemek yemekten zevk alıyo bide kırda bayırda oturmaktan piknik vs tam orman adamı yani kültür mültür hak getire ay yedi ömrümü. bizde napalım anacım işimiz varsa bişeyler bakıyoruz alışveriş merkezlerinde sonra acıkır yemek yeriz bi konu varsa birbirimizi yeriz saatlerce kendi konuşu konuşur ben konuşup haklı çıkıncada amaaan neyse uzatmayalım sıkıldım yaa der benimde oracıkta katil olasım gelirah anacım kaç yıldır evlenme bile teklif etmedi tam ökz yaaa
Ay canım benim ne guzel yazmissin :) bizimkiler bunlari gorse hödülemeye baslarlar hehehe. Arama pakedi yapti beyfendi hattimi onun icin degistirdim bedava arasin diye dusun :) ya her sey bir yanada sansliyiz valla oturmus iliskilerimiz var siz artik evlenin bence bizede yazarsin evliligin guzelliklerini :))
İyi pazarlar kızlar :) Şimdi sizlere bir sey sormak istiyorum benim 3 yıldır süren bir iliskim var, sevgilimle aynı zamanda en yakın arkadaş olmayıda becerdik tabi bu iliski 3 yıl olana kadar başlarda acılı sürecler yaşadık şimdi o anlara her ne kadar gülüyor olsakta hani üzücüydü. Benim gibi uzun iliski sürdüren ablalarım, arkadaslarım, kardeslerim sizinde iliskileriniz zaman gectikce iletisim sorununa takılıyor mu? Örneğin; artık fazla mesajlasma yok genelde günde 2 kere telefon konusması yapıyoruz ve gün aralarında kısa mesajlasmalar yasıyoruz. Ama hani güven sıkıntımız yok cünkü bildirim yapıyoruz birbirimize. Ama zamanla sıradanlasmaktan korkuyorum ben cünkü sevgilim cok seviyorum ilk gün ki gibi nasıl kalabiliriz ? Hepinizi sevgiyle öpüyorumm :))
benim 7 yıllık bir birlikteliğim var.e tabiki her ilişki gibi arada durgunlaşıyoruz bizde ama tabki ilişkimizi canlandırıcak çok şey yaparız değişik şeyler genelde nişanlım yapar hep süprizleri çoktur hatta son yaptığı süprizi anlatan bi konu açtım bakabilirsin.Neyse benm fikrim monotonluktan çıkmak için en iyi yapılacak şey farklılıktır yoksa az msjlaşma durgunluk kavga ve sorun getirir
zamanla öküz olmayan erkek var mı acaba benim karşıma bir tane çıktı ama tam öküzdü ya harbiden tam yani
bızımde 4.yıl gun ıcınde msj atmayıp gece ısten gelınce mesaj atmaları baslamıstı. bagırıodu gunduz de at deynce . cok yogundu haklıydı ama gıt gıde koptuk . mesajlasmayınca ben yapamıom. ılk gunkı gıbı kalamadık.ayrıldık sonrada o 4.yılda
Uygun zamani bekliyordur canim ya ayy sizde tatlisiniz ama he :) olsun olsun yemek yemek hepizin ortak noktasi demek ki :)
Nisanlisin bir de hayirli olsun canim allah tamamini getirsin masallah :) en iyisi sevgililerimize ayar vermek azicik yoksa sapitiyorlar valla. Bir ara benimkiyle bir kavga etmistik bana dedi ki "cok merak ediyorum millet bir kavga ediyor 1 ay konusmuyor nasil oluyor acaba?" demisti bunu dedikten sonra hic yazmadim ona. ertesi gun oglen 12 de ariyor "napiyorsun nasilsin?" diyor boylede umarsiz bir adam benim ki :)
sağol canım elbette zor anlar oluyo ama ben çözümü ikimizde buldum. çok problemler yaşadık ama ikimiz arasında değil hep çevreden gelen saçma sözler yüzünden.11 aydırda nişanlıyız babam aşırı derece zorlukla verdi ben halada arada zorluk çekiyoruz ama şimdilik sabredip şükrediyoruz.sonuçta kapımızı kapatınca ileride kalpler bir olup huzur olucak o yüzden .Allah a çok şükür kopmadık canlı kaldık tavsiyem farklılık :)Vay be 7 yıll ! Allah tamamına erdirsin canım:) Süpriz yapıyor olması cok iyimis gercekten. Demek ki iliskiler isteyince sürekli canlı kalabiliyor valla masallah canım :)
insan cokta öküz olunca cekilmiyor valla benim ki mesela babasinin yaninda arkadaslarinin yaninda "alo napiyorsun,hi simdi bizde yemek yiyoruz" -ses tonu deli sert tek basinayken "askiiiimmmm nasilsinn napiyorsnn " oyunculukta oscar alir arkadas
teşekkür ederim canım:)) o tatlı demiyoda bana deli diyo napim çekilcek çilem varmış buldum belayı diyo sankim kendi beyaz atlı prenserkek milleti işte boğazına düşkün. yok canım ne uygun zamanı kendini yormuyo evlenince edersin rahatolkasma kendini diyorum bende öyle düşünüyorum diyo yüzsüzün önde gideni
Dur bak o zaman sana şu tartışmamız i anlatayımbir gun telde konuşuyoruz benim sipa çok kıskanç olduğumu bilir ve çok takılır bana. bende ilkte saka yaptığını anlamam neyse yine aynı hareketlerinden birini yaptı. Bende inandim ve bana yalan söylemeyi bırakana kadar beni arama dedim ve suratına kapattım hemen aradı bende açtım sende şaka yaptığımı anlayana kadar arama ben aramicam dedi :-( neyse ben akşama kadar aramadim bi baktınız saat 8 de benim sipa arıyor. Askim bebeğim napiyomus benim dediben tabi şok baktım tartışmayı unutmuş boZuntuya vermedim sonrada sen bugün niye aramadın beni askim dedi bende biz bugün tartıştık ya arama dedin ya dedim ana doğru dedi ben unuttum ya dedi bu huyunu çok seviyorum h hiç kin tutmuyor en fazla 1gun kus kalırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?