Uzun süreli iliski

Nisanlisin bir de hayirli olsun canim allah tamamini getirsin masallah :) en iyisi sevgililerimize ayar vermek azicik yoksa sapitiyorlar valla. Bir ara benimkiyle bir kavga etmistik bana dedi ki "cok merak ediyorum millet bir kavga ediyor 1 ay konusmuyor nasil oluyor acaba?" demisti bunu dedikten sonra hic yazmadim ona. ertesi gun oglen 12 de ariyor "napiyorsun nasilsin?" diyor boylede umarsiz bir adam benim ki :)

yok anam yok bi tek yemek yemekten zevk alıyo bide kırda bayırda oturmaktan piknik vs tam orman adamı yani kültür mültür hak getire ay yedi ömrümü. bizde napalım anacım işimiz varsa bişeyler bakıyoruz alışveriş merkezlerinde sonra acıkır yemek yeriz bi konu varsa birbirimizi yeriz saatlerce kendi konuşu konuşur ben konuşup haklı çıkıncada amaaan neyse uzatmayalım sıkıldım yaa der benimde oracıkta katil olasım gelir ah anacım kaç yıldır evlenme bile teklif etmedi tam ökz yaaa

slm naber

Uygun zamani bekliyordur canim ya ayy sizde tatlisiniz ama he :) olsun olsun yemek yemek hepizin ortak noktasi demek ki :)

canım bak ne güzel teselli de buldun kendine oturmuş ilişkimiz var ne gerek var ayağa kaldırmaya demi ama..
bizimkiler okusalar bile düzelecekleri muamma
ayy inş canım inş ağzından bal damlıyor..
evleneyim de evli olunca ki öküzlüklerini yazayım sizde önceden bilmiş olursunuz..

benim 7 yıllık bir birlikteliğim var.e tabiki her ilişki gibi arada durgunlaşıyoruz bizde ama tabki ilişkimizi canlandırıcak çok şey yaparız değişik şeyler genelde nişanlım yapar hep süprizleri çoktur hatta son yaptığı süprizi anlatan bi konu açtım bakabilirsin.Neyse benm fikrim monotonluktan çıkmak için en iyi yapılacak şey farklılıktır yoksa az msjlaşma durgunluk kavga ve sorun getirir

bızımde 4.yıl gun ıcınde msj atmayıp gece ısten gelınce mesaj atmaları baslamıstı. bagırıodu gunduz de at deynce . cok yogundu haklıydı ama gıt gıde koptuk . mesajlasmayınca ben yapamıom. ılk gunkı gıbı kalamadık.ayrıldık sonrada o 4.yılda

Vay be 7 yıll ! Allah tamamına erdirsin canım:) Süpriz yapıyor olması cok iyimis gercekten. Demek ki iliskiler isteyince sürekli canlı kalabiliyor valla masallah canım :)

zamanla öküz olmayan erkek var mı acaba benim karşıma bir tane çıktı ama tam öküzdü ya harbiden tam yani

insan cokta öküz olunca cekilmiyor valla benim ki mesela babasinin yaninda arkadaslarinin yaninda "alo napiyorsun,hi simdi bizde yemek yiyoruz" -ses tonu deli sert tek basinayken "askiiiimmmm nasilsinn napiyorsnn " oyunculukta oscar alir arkadas

Peki hala seviyormusunuz? barisma sansiniz yok mu ya? araya zaman girince ozlem duygusu olusmus olabilirr

Uygun zamani bekliyordur canim ya ayy sizde tatlisiniz ama he :) olsun olsun yemek yemek hepizin ortak noktasi demek ki :)

teşekkür ederim canım:)) o tatlı demiyoda bana deli diyo napim çekilcek çilem varmış buldum belayı diyo sankim kendi beyaz atlı prens erkek milleti işte boğazına düşkün. yok canım ne uygun zamanı kendini yormuyo evlenince edersin rahatolkasma kendini diyorum bende öyle düşünüyorum diyo yüzsüzün önde gideni

Dur bak o zaman sana şu tartışmamız i anlatayım bir gun telde konuşuyoruz benim sipa çok kıskanç olduğumu bilir ve çok takılır bana. bende ilkte saka yaptığını anlamam neyse yine aynı hareketlerinden birini yaptı. Bende inandim ve bana yalan söylemeyi bırakana kadar beni arama dedim ve suratına kapattım hemen aradı bende açtım sende şaka yaptığımı anlayana kadar arama ben aramicam dedi :-( neyse ben akşama kadar aramadim bi baktınız saat 8 de benim sipa arıyor. Askim bebeğim napiyomus benim dediben tabi şok baktım tartışmayı unutmuş boZuntuya vermedim sonrada sen bugün niye aramadın beni askim dedi bende biz bugün tartıştık ya arama dedin ya dedim ana doğru dedi ben unuttum ya dedi bu huyunu çok seviyorum h hiç kin tutmuyor en fazla 1gun kus kalırız

Vay be 7 yıll ! Allah tamamına erdirsin canım:) Süpriz yapıyor olması cok iyimis gercekten. Demek ki iliskiler isteyince sürekli canlı kalabiliyor valla masallah canım :)
sağol canım elbette zor anlar oluyo ama ben çözümü ikimizde buldum. çok problemler yaşadık ama ikimiz arasında değil hep çevreden gelen saçma sözler yüzünden.11 aydırda nişanlıyız babam aşırı derece zorlukla verdi ben halada arada zorluk çekiyoruz ama şimdilik sabredip şükrediyoruz.sonuçta kapımızı kapatınca ileride kalpler bir olup huzur olucak o yüzden .Allah a çok şükür kopmadık canlı kaldık tavsiyem farklılık :)

Son düzenleme:
Biz en başından beri öyleyiz
Hatta şu anda daha ilgiliyiz zamanla da daha ilgili anlayışlı olduk fakat, böyle hiçbir zaman yapışık ikiz gibi olmadık.
Bende olmadım, o da.
Öyle bir beklentim de yok zaten.
Ben ilişkimin hayatımın orta yerine oturmasını istemiyorum.
İlişkim hayatım ile birlikte bana eşlik etsin yeter.
Arıza çıkmasın huzur versin kafi yani bence bunlar çok mühim şeyler o heyecanlardan daha kıymetli bu güven.

Senin ki kesin boğa erkeği
Nerden anladın deme o orman yavrusundan bi tane de bende var
geçen engilish home den bi sepet alim dedim "aşkım bi gelsene" dedim bi parladı "nevresim mi alcaz ya çeyizci de ne işimiz var" diye.
Çıkınca dedim ki "ne çeyizcisi ya saçmalama burası çeyizci mi ayrıca eşek gibi de gireceksin çeyizciye ilerde" dedim
diyo ki "ben karışmam anamla bakarsınız çeyizcilerde ne işimiz var erkek halimizle" diyo
ormana gidelim desem "ayımıyım ne işim var ormanda" demez ama

selam co
aynı benim ki.
Milletin yanında sert erkek baş başa mıy mıy
Hatta gitmiş faceye yazmış ki "insan azıcık anlayışlı olur bu kadar da üstüne gelinmez ki" yazmış.
Bende onu görmedim konuşuyoruz bir görsen süt dökmüş kedi gibi dinlio sessiz sesi bile çıkmıo
Sonra dedim ki "oraya öyle yazıosun burada sesin çıkmıyor hayırdır""
Diyo ki "orası er meydanı burası ser meydanı burda çemkiremem"

Bizimkine göre ben tam bir çirkefim
Bana çiçek yollamış beyaz atlı prensin diye
bak allasen kendi beyaz atlı prens ben çirkef

ay evet yaaa bende sevgilimin o huyunu çok seviyorum.
Hiç kin tutmuyor zerre kadar iğnelemez,takmaz.
Adam ya benimsin, ya karatoprağın modunda resmen naparsan yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…