- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- Konu Sahibi sosyalbilimci
-
Kızlar birşey daha sormak istiyorum hepinizeee :)
sevgilinizi kontrol ediyor musunuz? Yani ne biliyim telefonunu karıstırıyormusunuz? Ya da face msn kontrol edyor msunuz? Kız arkadasları var mı? Bunu merak edıyorum
Aynen bizde bu şekildeyizKontrol etmek demyelim buna benim erkek arkadaşım benim faceime girer ya da telefonumu alıp bakabilir aynı şekilde bunu bende yapabilirim birbirimizden daha özel bir şeyimiz yok çünkü ve tabiki var kız arkadaşları olmayacak diye bir şey de mümkün değil bence ama mesafesini koruyor zaten güveniyorum ona
Kontrol etmek demyelim buna benim erkek arkadaşım benim faceime girer ya da telefonumu alıp bakabilir aynı şekilde bunu bende yapabilirim birbirimizden daha özel bir şeyimiz yok çünkü ve tabiki var kız arkadaşları olmayacak diye bir şey de mümkün değil bence ama mesafesini koruyor zaten güveniyorum ona
kızıcaksın ama onu şimdiden özledimmmm pzt siden berı görusmuyoruzz da :)
haftasonuna kadar nasıl beklıcemmm
hmm ögrencımısınız ıkınız de??
bız calısıyoruz malesef okul bıttı ama olursa yuksek lısans ıstıyoruz..
o yalnız yasıyor, ben aılemle...arada bı onunla kalıyorum, yalnız bırakmaya ıcım elvermıyo..cogunlukla dısardayız..ama bızım sorunumuz ıste onun cok yogun calısması benım sureklı ılgı beklemem, bırbırımızı yanlıs anlayıp tartısmamız..ınan cok tartıstık sokakta evde trafıkte cafede..zaman mekan fark etmıyo :)
kızıcaksın ama onu şimdiden özledimmmm pzt siden berı görusmuyoruzz da :)
haftasonuna kadar nasıl beklıcemmm
Kızlar birşey daha sormak istiyorum hepinizeee :)
sevgilinizi kontrol ediyor musunuz? Yani ne biliyim telefonunu karıstırıyormusunuz? Ya da face msn kontrol edyor msunuz? Kız arkadasları var mı? Bunu merak edıyorum
ben son sınıfım canım o da uzatmalarda ama diplomayı almadan işe girdi kendi bölümüyle ilgili...işte nişan filan yaparız çalışaım artık dedi... Bu sene verir inşallah....bende onunla kalıyorum arada... Bu sene çalışıyor hiç göremiorum yüzünü zaten akşam geliyoro bile zor geliyo bana...
Işe girince ilgi milgi beklememek gerekiyo çok yorgun oluo erkenden uyuyo beraber dışarda bi çay içebilioruz anca...sen ilgi diye üsteleme cnm... Işe girmeden önce çok üstüme düşerdi ama çalışma hayatı çok etkilio insanı.. Bende yazın geçici bir işte çalışıodum çok sinrli olurdum annemler benden bi şey isteseler tartışırdım... Direk uyurdum
o yüzden halini anlıorm... üsteleme sakın
7 sene olucak .. Naptın desen cevabım hiçbirşeyEn uzun ayrılığımız 15 ay oldu askerlikten dolayı onda da son 7 ay msn hariç hiç gidemedim. Bizim en fazla ayrılığımız 1 hafta bile olmadı (kavgalardan dolayı). öyle alışmıştım ki herşeyi onla paylaşmaya, yaşamaya o gittiğinde depresyona girmişim resmen şimdi fark ediyorum Hergün görürdüm az yada çok ama ayrıldığımız an özlerdik şimdi de hergün görüyorum ama gene de ayrıldıktan sonra hiç görmemiş gibi özlüyorum.. Formulü yok ama ben çok sık ayrılıp barışılırsa ilişkinin yıparanıcağını düşünenlerdenim. şimdi ki aklım olsa da onu bu kadar hayatımın merkezi yapmam kendi arkadaş çevremle de takılırdım. Sıkıldığımdan mı? Hayır. O yokken de yaşamamımı sürdürebileyim diye. Herşeyi onla yapınca gittiğinde sudan çıkmış balıkdan farksız oluyosun
hayır kontrol etmem kendime de ettirmem , kız arkadaşları okulda var sadece. Zamanla güvenmek gerekiyor, öyle bi anda güven olursa sonrasında kuşku yerini alıyor maalesef.
bi bakıma dogru canım cunku yapan ınsan her turlu yapar senın ruhun bıle duymaz..kontrol işe yarar bı yöntem degıl..ama bır de şu kısmı var..arada bır bakmak lazım bu adam ne yapıyor..mesela telefonunu almıstım mesaj görmustum..bunu bana söylemeyı unutmus..halbukı acıkca herseyımızı söyluyorduk, ama bunu unutmus..
nasıl bir mesaj ?
aynen canım, mesela o şuanda uyuyor..hatta 10 gibi uyudu..kıyamadım yorgundur uykusuzdur dıye ses cıkarmadım..konuscaklarım da yarım kaldı ama olsun :) ınsan bı garıp oluyo acıkcası, çalısıyo yogun dıye aksamı beklıyosun, aksam da uyuyakalıyo..napalım haftasonunu beklıcez artıkk :) bız her gun görusmuyoruz canım eskıden 2 gunde 1 bulusurduk..suan haftada 2 kez falan..o da benm evden cıkmam sorun oldugu ıcın..ama dedıgın dogru, iş güç bunlar araya gırdıgınde pek ılgılenemıyolar ve bize de üstelememek düşüyo :)
eski kız arkadaslarından biri..nasılsın dıyordu..telefonda gelen mesajın alt kısmında gıdenler de gözuktugu ıcın anladım kı bu cevap vermemıs..ama kızdım yıne de haklı olarak gerılmıstım...
Böyle yuzsuz kızların da olması ne tuhaf...ınsan aramıyo sormuyo faceınde engellıyosa hala nıye mesaj atarkı bı ınsan?? Kızın bırı de sevgılımın arkadası- facete ıkımızın fotosunu gormus, sonra demıs kı ayy sen ögretmen mı buldun atanamıyolar yazıkk nerden buldun falan..sacma sapan konusmus..sevgılım de agzının payını verıp silmıs onu..
benimde yaklaşık 1 ay sonra 3 senemiz bitecek ve 4. senemiz başlayacak İNŞALLAH :) ve biz hep dip dibeiz normal 4 senede değil bölümümüz aynı ikimizde inşaat mühendisliği okuyoruz birmiz bi dersten kalsa öbürümz geçse bile alıyoruz okuldan sonra bizim eve gelio gece 11 , 11buçuk gibi gidio sabahın 9undan itibaren gece 11e kadar bazen ailesi kızıyo çünkü onlara sadece 1 2 saat vakit ayırıo ama biz okadar bile ayrı kalamıyoruz valla sabah olsunda onu göreyim diye hmen yatıyorum :) bence en önemli şey kendin olmak , yalan söylememk güven vermek sadakat konusu öyle iki tarafta anlayşlı olacak,örneğin benm erkek arkadaşm çok kıskanç oyüzden bende erkeklere çok mesafeli davranıyorum ne dar giyiniyorum ne de kısa giyiniyorum ilişkimden önemli değil ya :) oda o konuda anlayışlı bende kıskanç olduğum için ne ona selam verilmeden birine selam verir nede öyle kafasını sağa sola döndürerek yürür ama bunlar kendiliğinden mi oldu hayr bende kartları açık oynadım istemediğim şeyleri söyledim bence açık olmak çok önemli,ve kızlar bence en önemli şey ona değerli olduğunu hissettrin erkekliğini hissetsin,evde ona süprizler yapın esas evde daha güzel giyinin ona yemekler yapın evde dışardakinden daha havalı olun,saçlarınızını yapın ve bunları sadece ona yaptığını belli edin gerçekten işe yarıyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?