hadi yaneden olarak ne belirtti peki??
Ben onu ilgisiz görünce anladım aklı başka yerlerde ne yapmaya çalışıyorsun hayatından tamamen çıkıp gitmemi mi istiyorsun dedim evet dedi.Bende tamam sen kazandın hayatından çekiliyorum dedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaneden olarak ne belirtti peki??
Ben onu ilgisiz görünce anladım aklı başka yerlerde ne yapmaya çalışıyorsun hayatından tamamen çıkıp gitmemi mi istiyorsun dedim evet dedi.Bende tamam sen kazandın hayatından çekiliyorum dedim.
Bu konu tam bana göre... Uzun uzun dökeyim içimi...
O kadar çok seviyordum ki bütün "seviyorum" diyenler yalan söylüyor gibi gelirdi bana... Farklı şehirlerde olduğumuz için sürekli şarkı tutar, beraber seyretmek için filmler, onunlayken giyeceğim kıyafetler alırdım sürekli... Bir gece onun iyiliği için dua etmeden yattığımı hatırlamam tabii kendim için de "Hayat boyu ayrılmayalım" diye...
Klasik durum yaşandı tabii, çok sevildiği için sevgisini göstermeye başladı ne de olsa ikimizin yerine seviyordum, uzun uzun görüşememeye başladık, kaprisler vs. O kadar ağladım ki... Gözyaşı şişeleri vardır ya ben onların kat kat büyüğünü hatta damacanaları doldurabilirdim=) ama ona hiç yansıtmadım, ona hep "peki" derdim bir gün bile üzüldüğümü, ağladığımı görmedi. O istemezse görüşmedim... Zaman içinde azalmaya başladı duygularım... Aslında kendi kendime yaşamıştım duygularımı ve o kadar derin yaşamıştım ki hiçbir er kişi beni, bu kadar yürekten seven birini hak ettiği kadar sevemezdi zaten sevmemeliydi, akla zarar bir durum bu =)
Bir sabah onu düşününce ağlayamadım... Her seferindeki küçük kavgalardandı aslında... Cidden uğraştım ama ağlayamadım, kendimi zorladım hayal kuramadım, inanamadım yapamadığıma... Ailem, arkadaşlarım el üstünde tutar beni, herkes kırmamaya özen gösterir, o farkında olmadan beni ağlattığı için sevilmeyi artık hak etmiyor diye düşündüm belki de... İlk kez ben görüşmek istemediğimi söyledim, laf olsun diye değil, soğumuştum... Sonucu tahmin edersiniz, bir buçuk senedir hatta bu akşam 17.00 civarında bile hala mesaj atıyor, görüşmek istiyor.
Benim kadar seven biri çok ciddi bir mesele geçmediği halde bu kadar soğuyabiliyorsa hakaretlere uğrayan, kötü sözler işiten kızlar unutamayacaklarını düşünüp boşuna dert etmesinler... Hayatta her şey geçiyor bitiyor. Üstelik gidenler de dönüyor ama kalbin dönüş bileti kesmediğini unutarak...
Bizde 2 yıl kadar bi ilişki yaşadık.. Daha önce 2 defa ayrılık oldu ve 2şer ay ayrı kaldık. 1 ay önce tekrar ayrıldık ama artık kesinlikle dönüşü yok.. Bir çok hakaret duydum, küçümsedi, aşağıladı, onun seviyesinde olmadığımı söyledi.. Seviyorum evet ama Rabbime şükrediyorum onun gibi birinden kurtulduğum için.. Çok daha iyilerine layık olduğumu düşünüyorum :) Yaşanan hiçbir şeyden pişman değilim. Hepsi birer tecrübe oldu. Kendini mahvetmenin bir anlamı yok. Bu yaptıklarını evlendikten sonrada yapabilirdi ki biz seneye söz nişan yapmayı düşünüyoduk (okulu bitince). Boşanmaktansa en başından ayrılmak daha iyi. Allahın sevdiği kuluymuşumki başından belli etti asıl yüzünü.. En azından ben böyle düşünüyorum..![]()
anladım.. kimseye güvenemicez sanırım artık..
yok canm geri dönüşü yok malesef.. aramızın bozuk olduğu bir zamanda başka kızlara mesaj atmış asılmış resmen.. ve "bekarlığı sevdim ben tatile gidicem ordada ilk karşıma çıkanla ...." demiş herkese anlamışsındır umarım..
Kızlar benden size tavsiye, her şey baştan belli aslında. Bir erkeğin de nasıl bi erkek olduğu daha başta belli oluyor. Benim de 3 senelik birlikteliğim oldu. Zaman geçip gidiyordu ama biz hep yerimizde sayıyorduk. Belliydi aslında olmayacağı. Hem değer veren gerçekten bırakmayacak olan, sahip çıkan erkek en başta belli ediyor kendini.
Bir erkek sizi ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırmıyor, evine davet edip anne-babasıyla aynı masada yemek yedirmiyor, size hayatının kapılarını sonuna kadar açıp kendini vermiyorsa değil 3 sene 13 sene de geçse hiç umutlanmayın..
Herkeste böyle olmayabilir ama tecrübe ettik be canım. Yaş geldi 28'e. Ancak şimdi görebildik sahiplenen erkekle, bizi kullanan erkeğin arasındaki farkı.
3 sene ne hayallerle geçmişti. Baktım olmuyor bıraktım gitti. Hiç de pişman olmadım. 3 yılıma üzüldüm ama kendi hatamdı. Tecrübesizlik işte. Şimdiki aklım olsa asla 3 sene flört etmezdim. Size de tavsiye etmem. Uzun süre çıkmak demek, sağlam bir ilişki yaşamak demek değil kızlar. Alakası bile yok.
Bişiler bitip gidiyor fark edemiyorsunuz. Aşkı boş verin de, zamanla sevgi bile bitebiliyor. Aslında sevgi sandığımız koskoca bir alışkanlıktan ibaret..
Lütfen eğer mantıken olmuyorsa sırf sevgi var diye ömrünüzü birine adamayın. Kızlar, anlaşmak ve uzlaşmak en az sevgi kadar önemli. İnsan sevmediği ama anlaştığı biriyle mutlu olur da anlaşamadığı ama sevdiği biriyle sevgiyi çok besleyemez.
peki canım üç yıl içinde hiç mi anlamadın böyle olduğunu ,ayrılınca mı anladın....belki de o senin kadar sevmedi ya da seninleyken kıymet bilemedi..kurtulmuşsun..
Canım yaa bazı şeyler tecrübe edilmeden bilinmiyor. Daha önce öyle bir şey yaşamamışsın, biri hayallerini alıp gitmemiş, hep bir gün olacak umudu ile bekliyorsun. İnsan tecrübesiz ve cahil olunca gerçekten gözü bir şey görmüyor. Şimdi ki aklım olsa..Bu sözü sık kullanırız. Şimdi ki aklım olsa değil 3 sene 3 ay beklemezdim ama o yıllar bekledim işte. Ne biliyim, isterim ki tecrübesiz arkadaşlar olmayacağını bile bile beklemesin. Olmayacağını bile bile bekliyor işte insan. Anlatamıyorum. Anca yaşayan anlar ne diyim![]()
o an mutlusun umutlusun yapılabilecek en ufak cümle erkekler tarafından verilebilecek en ufak bir söz bütün her şeyi senden alıp götürüyor.. Bence en basit örnek :)))
Diyelim telde konuşuyorsun annesi bıdısı cıcısı ne efteni püfteniyse artık yanında olaki o an sizin konuşmanızda bir şekilde şakalaşma bir muhabett döndü ..O an nasıl geliyor sanki nişanlandınız evlendiniz o evden biri oldunuz.... Çünkü hayalleriniz taptazedir bilemezsiniz o an yenidir bir çocuktur kalbi kırılmamıştır.. Seni anlıyorum yaş oldu 29 :)))) ya da erkekler evde kendi aileniz içerisinde bir tartışmanız oldu ve bir anlık gelecek kaygısı ne yapacağım ortada kaldım düşüncesi o anki ilişkinizle paylaştınız bunu sözüm ona erkek ya söz ağızdan çıkması ne kolaydır değil mi :))) ben varım ya ben seni kollarımm.. Bu cümle nasılda o an ihtiyacınız olan cümledir.. yine kafanızda nişanlandınız sözlendiniz ufacık tefecik eviniz oldu ohh mis laylom lay lomm.. Halbuki gerçekler daha nettir hiç istemesenizde acıtır vsss .... Aşk değil saygı duyarak özleyerek başlayacağınız birisi olsun yanınızda ...
Öyle insan artık bu devirde hiç güvenemiyor.Ben ona gerçekten güveniyordum bazı yanlışları olmuştu ama bu kadarını beklemiyordum.
Güvendiğimiz dağlarada kar yağabiliyormuş...
benimkinin hep hayatındaki sorunlar yüzünden ilgisiz olduğunu düşünürdüm o yüzden o ne derse oydu o görüşmek isterse görüşürdük, istemezse görüşelim demedim. onu üzen ailesi eski eşi gibi biri olmak istemedim. ona da dedim seni üzenlerden biri olmayacağım ben. ama anladım ki hepsi yalanmış :)) onu böyle davranmaya iten benim fedakar, onun üstüne titreyen, onu bir kez bile kırmayan hep seven gözünün içine bakan aşkımın bir anlamı yokmuş. ben onun sorunları için böyle yaparken o bunu beni her halimle seviyor diye şımarmış ilgisiz olmuş. değerim düşmüş. ona hayatımdaki tek anlamlı şey sen kaldın demiştim. freud'un dediği gibi "bir insana vazgeçilmez olduğunu hissettirdiğinizde ilk vazgeçeceği kişi siz olursunuz" bu sözü defalarca okusaydım keşke defalarca bunun hakkında nette söylenen şeyleri okusaydım insanların tecrübelerini. ama işte insan sevdiğinin çektikleri vs. diyip onun öyle olmadığını sanıyor. eh yanlışlar da başlıyor. adam beni bırakıp başkasına gitti. olmayacak bir işin peşine gitti. onu benim kadar seven biri bulamaz ki :)) gidip onu üzüp hırpalayacak insanların peşinden koşuyor tek derdi görünüş ve pohpohlanmak olan. ama farkında değil. yanıyorum yanıyorum o kadar çok sevmeme yanıyorum. ben de onu tek kişilik sevdim. her şeyi her özveriyi ben yaptım. bunun cezasını da kaybederek buldum :))
Kızlar benden size tavsiye, her şey baştan belli aslında. Bir erkeğin de nasıl bi erkek olduğu daha başta belli oluyor. Benim de 3 senelik birlikteliğim oldu. Zaman geçip gidiyordu ama biz hep yerimizde sayıyorduk. Belliydi aslında olmayacağı. Hem değer veren gerçekten bırakmayacak olan, sahip çıkan erkek en başta belli ediyor kendini.
Bir erkek sizi ailesi ve arkadaşlarıyla tanıştırmıyor, evine davet edip anne-babasıyla aynı masada yemek yedirmiyor, size hayatının kapılarını sonuna kadar açıp kendini vermiyorsa değil 3 sene 13 sene de geçse hiç umutlanmayın..
Herkeste böyle olmayabilir ama tecrübe ettik be canım. Yaş geldi 28'e. Ancak şimdi görebildik sahiplenen erkekle, bizi kullanan erkeğin arasındaki farkı.
3 sene ne hayallerle geçmişti. Baktım olmuyor bıraktım gitti. Hiç de pişman olmadım. 3 yılıma üzüldüm ama kendi hatamdı. Tecrübesizlik işte. Şimdiki aklım olsa asla 3 sene flört etmezdim. Size de tavsiye etmem. Uzun süre çıkmak demek, sağlam bir ilişki yaşamak demek değil kızlar. Alakası bile yok.
Bişiler bitip gidiyor fark edemiyorsunuz. Aşkı boş verin de, zamanla sevgi bile bitebiliyor. Aslında sevgi sandığımız koskoca bir alışkanlıktan ibaret..
Lütfen eğer mantıken olmuyorsa sırf sevgi var diye ömrünüzü birine adamayın. Kızlar, anlaşmak ve uzlaşmak en az sevgi kadar önemli. İnsan sevmediği ama anlaştığı biriyle mutlu olur da anlaşamadığı ama sevdiği biriyle sevgiyi çok besleyemez.
O zaman barışmamakta haklısın canım,üzülmeye de değmez..basitliğini sana ispatlamış bırak kendine uygun insanlar bulsun..
o an mutlusun umutlusun yapılabilecek en ufak cümle erkekler tarafından verilebilecek en ufak bir söz bütün her şeyi senden alıp götürüyor.. Bence en basit örnek :)))
Diyelim telde konuşuyorsun annesi bıdısı cıcısı ne efteni püfteniyse artık yanında olaki o an sizin konuşmanızda bir şekilde şakalaşma bir muhabett döndü ..O an nasıl geliyor sanki nişanlandınız evlendiniz o evden biri oldunuz.... Çünkü hayalleriniz taptazedir bilemezsiniz o an yenidir bir çocuktur kalbi kırılmamıştır.. Seni anlıyorum yaş oldu 29 :)))) ya da erkekler evde kendi aileniz içerisinde bir tartışmanız oldu ve bir anlık gelecek kaygısı ne yapacağım ortada kaldım düşüncesi o anki ilişkinizle paylaştınız bunu sözüm ona erkek ya söz ağızdan çıkması ne kolaydır değil mi :))) ben varım ya ben seni kollarımm.. Bu cümle nasılda o an ihtiyacınız olan cümledir.. yine kafanızda nişanlandınız sözlendiniz ufacık tefecik eviniz oldu ohh mis laylom lay lomm.. Halbuki gerçekler daha nettir hiç istemesenizde acıtır vsss .... Aşk değil saygı duyarak özleyerek başlayacağınız birisi olsun yanınızda ...