• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzun süreli ilişkisi olup bir sürü hayaller kuran ama sonunda ayrılanlar..

en temizi boşvermek oluyor arkadaşım yani bence..
yoksa kafada kura kura sadece kendimizi hasta ediyoruz dediğin acabaları diyoruz oda benim gibi midir diyoruz ama erkekler o kadar hisli değiller karşı tarafın dönüşü olmadığını anlayınca belirli bir süre şanslarını deniyorlar affedilmek için o sürede geri dönmezsekte aman benden kıymetli değil ya diyip hayatlarına devam ediyorlar..
seni bile suçlamıştır belki yüzüne söylemesede sen beni yalnız bıraktın sen ayrılık lafı ettin senin yüzünden kafam karıştı diye..
hiç bi şeyden emin olamıyoruz acaba yeniden aşık olur muyum yeniden birine güvenebilir miyim ama emin olduğumuz tek şey o kişiyle artık olamicadır sevsekte aşkımızdan sürünsekte eski büyünün bozulduğunu anladığımız an dünya başımıza yıkılır.. çünkü geri dönüşün olmicanı bu noktada anlarız...
geçmiş olsun bu arada benzer şeyler yaşamışız bana sadaka ver diyenler oldu vericem hala aklımda :1:
ve ben bir rüya gördüm bu olaylar yaşandığında o rüyanın anlamını araştırdığımda yanlış evlilikten dönmeyle ilgili birşey çıktı.. Allah hakkımızda hayırlılarını nasip etsin gerçi özlemişim bekarlığı da :1:

tam benlik konu !!
dün gece 2 senelik ilişkimi bitirdim.üzerine titrediğim en zor anlarında yanında olduğum, gözyaşına dayanamadığım adamı tamamen sildim.neler atlatmıştık.güzel bi kavga ettikten sonra ayrılma kararı verdik ve ayrılığımız 1 gün sürdü herşeyi konuştuk ve daha dikkatli olacağımıza karar verdik.ertesi gün buluşmak için evde ne giysem diye bakıyordum.şeytan dürttü f..k' tan kendi hesabına bi gireyim dedim.3 sene önceki yabancı sevgilisi bize takık sürekli beni ve erkek arkadaşımı rahatsız ediyor erkek arkadaşımda o mesaj attığında bana söylemiyor çünkü her defasında ağlıyorum peşimizi bırakmadı diye.mesajlara girdiğimde kuzenyle yazışmalarını gördüm.1 hafta önce ruzgarla ayrıldım diyip gülmüş,(yalan 1 gün sürdü ayrılığımız) ve kuzeninden ona arkadaşını ayarlamasını istemiş, kuzenide arkadaşının sevgilisi olduğunu söyleyince, başka bi kızın adını söylemiş onunda sevgilisi varmış diye üzülmüş..beynimden aşağıya kaynar sular indi sanki kıpkırmızı oldum gözyaşlarım o kadar birikmişki gözlerim buğulandı.o an bitti.yalvardı ağladı aradı açmadım.gece saat 3te kapıma geldi beni affet diye yine ağladı.. o ağladı ben ağladımm.
en çok üzen bu kadar şeye göğüs gerdikten sonra bunlarla karşılaşmak, boşa kürek çektiğini farketmek..canım yanıyor eve sığamıyorum..her yere onla giderdim ben her işimizi birlikte yapardık.bütün sokaklarda onunla dolaştım, dışarı çıkmak bile istemiyorum herşey gözümün önüne geliyor dayanamıyorum..
benimle hayal kurduğu evine şimdi kimi gelin getircek, beni hatırlamayacak mı, içi sızlamayacak mı ?
o da üzülüyor mudur benim gibi ağlıyor mudur içini çeke çeke gizli gizli kimse görmesin diye, yoksa içine mi akıtıyodur gözyaşlarını ?
sarılır mı bana sarıldığı gibi bi başkasına, saçlarını öper mi beni öptüğü gibi, ben gelmez miyim aklına o zaman ?

hergün akıttığım gözyaşları kadar nefret biriktiriyorum ona, bi daha kimseye kolay kolay güvenmemem gerektiğini öğretti bana.Rabbimden tek dileğim deli gibi aşık olduğu birininde aynı şeyi ona yapması.
amin inşallah cnm oda yaşasın...
içim tuhaf oldu gözlerim doldu:(

Back
X