Tamamen sorunsuz güllük gülistanlık kimsenin ilişkisi yoktur sanırım..Her zaman inişler çıkışlar fikir ayrıkları istemesek de olur önemli olan bu kavşaklardan dönemeçlerden zararsız ya da minimum zararla kurtarmaktır..
Sıradanlaşmanın önüne geçilmiyor bir zaman sonra maalesef bende dert yanarım bazen ama yine de önüne geçemiyorum geçemiyoruz..
sorunsuz kelimesi bana bayağı ters :)) artık sorun görmektense sevgimizi canlandırmanın yolunu arıyoruz ikimizdeumarım bişeyler bulabilirz ..
ne kadar zamandır birliktesiniz..
Basit ve zor doğrusu =)))
5,5 yıldır :) ama baya mola verdık önceden yılda bır kez soluklanırken zaman uzadıkca daha cabuk yorulmaya başladık
waaaw Maşallah :)))
Eğer ok iseniz ikinizde evlenin gitsin =)))) çocuk da yapın bir kaç sene sonra hayatınızdan sıranlaşma kelimesi tamamen silinir =)))
oğlum 17 aylık her gün ayrı telden çalışıyoruz arada çıldırıyoruz da tabi
ne güzel Allah bağışlasın :) şuan için öyle bir şansımız yok babam çok yüksek ihtımalle vermeyecek, biz de bıraz daha zaman diyeceğiz ..
işte sırf o boşa akıp giden zaman yüzünden sevgimizi birbirimizi hırpladık. ayrılamadık da son bi şans verelim birşeyleri değiştirmek için .. beni ona uygun görmediği için sanırım
neden vermeyecek..
O zamanlar var ya o zamanlar uzadıkça maalesef ki insana zarar veriyor pufff..
yok mu bana tüyo vereblicek olan ?? yıllar geçmesine rağmen aşkı taze tutan ??
yıllar geçtikçe aşk yerini sevgiye ve alışkanlığa bırakıyodur belkide.. keşke hep taze kalsa di mi
Canım, benim ilişkim çok uzun oldu diyemem, 1 yılı geçkindir beraberiz ama ben de geçen yıla kıyaslarsam benim de geçen yıl ki heyecanım yok sevgilime karşı.
Seviyorum orası ayrı, geçen yıl bir sürü mesajlar yazıyordum mesela ona, sevgi dolu güzel güzel mesajlar. Bu yıl hiç yazmadım o tarz mesajlar.
En basiti bu örnek yani.
Geçen yıl onunla görüşmek için fırsatları bile değerlendirirdim, bu yıl ise görüşebilirsek görüşürüz mantığındayım.
Karşı tarafı sorarsan, adam tam tersi. Sabah uyuyorum örneğin, arıyor beni uykumdan uyandırıyor. Neymiş, çok özlemiş sürekli beni düşünüyormuş sesimi duymak istemiş.
Sensiz yapamıyorum diyor, sana hastayım diyor, sana deliyim diyor...
Onda ki heyecan tavan yaptı bende de azalma var 1 yılın sonunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?