- Konu Sahibi _Semiramis_
-
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki parmağımda onun yüzüğünü taşımayı..Herşeyin bi zamanı var heralde.Topiğe katılım olur umarım yaBizde neredeyse 4 yıldır tanışıyoruz ilişkimizde de 2,5 yılı geride bıraktık. Henüz söz, nişan yok. Zaten ben üniversite bir o ikinci sınıfta okulumuzun bitmesi gerek hayırlısı bizde o günleri görürüz inşallah :)
Ay maşallah 7 sene dile kolay bu gidişle bizimde olacak gerçi7 sene oldu beklemedeyiz hala soz nisan olmadı dusunuyoruz onumuzdeki aylarda bakalım
tmm canımmvalla bilmiyorumki cnm hayırlısı oldugu zaman paylasırım burda
İnşallah canım o kadar çok istiyorum ki parmağımda onun yüzüğünü taşımayı..Herşeyin bi zamanı var heralde.Topiğe katılım olur umarım ya
ortak yönlerimiz varmış bayatopiğin hemen dikkatimi çekti :) 3 buçuk senelik ilişkim var, aynen benimki de kısa dönem yaptı ocakta askerden geldi. ben zaten çalışıyorum ama onun iyi güzel bir işi olması lazım, para biriktirmek lazım. eylül ayına felan belki isteme olur ama şuan için önümüzü göremiyoruz. herkesin hakkında hayırlısı olsun.
sorma yaa bi arkadaşım 1 ayda sözlendi 1 senede nişanlandı gerçi gerisi gelmedi o ayrı tabibazen cıktıkları 1 sene icerisinde evlenenleri goruyorumsinirim bozuluyor ya ölelim biz:26:
Eminim birsürü kişi vardır bizim gibi görüp geleceklerdir onlardaAynı şekilde canım bende istiyorum ama gerekli koşulları sağlamamız açısından beklemek şart malesefOlur ya eminim bizim gibi sevdiceğiyle ilişkisini ciddi boyutlara taşımayı bekleyen çoktur :))
sorma yaa bi arkadaşım 1 ayda sözlendi 1 senede nişanlandı gerçi gerisi gelmedi o ayrı tabi
Eminim birsürü kişi vardır bizim gibi görüp geleceklerdir onlarda
Hemde nasıl kötü oluyo insan yaa bana o arkadaşımın annesi bu yaz nişanı yaparız artık diyo diyorum şuan hazır değiliz sevgilimin iyi bi iş bulması lazım ohooo çok bekleriz diyo çok sinir bozucu :2:orasıda var tabi onemli olan devam etmesi ama ne biliyim valla bazen bakıyorum iste 1 sene 1.5 sene oldu uzatmıycaz artık diyorlar onlara cok uzun gibi geliyorbanada soruyorlar kac sene oldu diye 7 deyince hala soz nisan yokmu deyince kotu oluyorum
ortak yönlerimiz varmış bayahaklısın valla kolay değil bu devirde evlilik..Gerçi ben bu konuda ısrarcıyım bana göre bi şekilde idare edilir ama sevgilim iyi bi işim olmadan seninle evlenirsem iyi bakamazsam günahına girmiş olurum diyo.. bekliyorum bende bakalım
evet canım erkekler mantık olarakta bakmaya çalışıyolar bu iyi bişey aslında ama bizde bi an önce sevdiğimizde uyuyup uyanmak istiyoruzzevet erkekler kafa olarak maddi açıdan rahat olmak istiyorlar sanırım bu konuda, e tabii ki iyi işi iyi maaşı kim istemez ama şartlar az çok uygun olunca uzatmamak gerekir aslında ama ben de seninle aynı durumdayım. bakarsın seneye kalır, hatta büyük ihtimalle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?