• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Tabi ki hiç hoşuma gitmezdi

Ama bu böyle devam etmeyecek bana aşık olduğunu söylediğinde sadece onu ikna etmeye çalıştığım için konuşmaya devam ettik

Yani senin bu hissettiğin aşk değil

Şimdi biz dertleşiyoruz ya sen beni kendine yakın hissettin

Boşluktasın o yüzden böyle filan dedim

En son da artık konuşmamız iyi olmaz dedim

seni seviyorum özür dilerim diye msj attı

Bir daha da msj atmadı
iyi ozaman canmmm :) buarada sevgilinle ilgili bazı sorunların vardı biraz dağınıktı sanırımmm o sorun azaldı mı merak ettim :31:

iyi ozaman canmmm :) buarada sevgilinle ilgili bazı sorunların vardı biraz dağınıktı sanırımmm o sorun azaldı mı merak ettim :31:

hımm azaldı mı bilemeyeceğim canım

ben memleketteyim o yaz okulunda :)

görmüyorum yani

ama takmamaya karar verdim bu aralar cok cool takılıyorum

hic biseyini takmıyorum

huzurluyum :27:

bende adam akıllı almıyorum 2-3 kıl koparıyorummm oluyo bişeyler :1:kızlar yaa cep telefonu almayı planlıyorummm nokıa olmak şartıyllaa klavyelilerinden düşünüyorum ama nokıa c3 hosuma gitti görünüş olarak ama özellikleri nasıldır bilmiyorum kullananınız var mı ya da baska tel önerecek olan :26:

bende adam akıllı almıyorum 2-3 kıl koparıyorummm oluyo bişeyler :1:kızlar yaa cep telefonu almayı planlıyorummm nokıa olmak şartıyllaa klavyelilerinden düşünüyorum ama nokıa c3 hosuma gitti görünüş olarak ama özellikleri nasıldır bilmiyorum kullananınız var mı ya da baska tel önerecek olan :26:

iphone :27::27::27:

ben blackberry aldım çok da memnunum canım özellilkeri falan favorim olmuş durumda bi de tuşlarına alışabilsem:1:

Back
X