• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hastaneden geldim doktor tomografiye gerek yok ivp 'de (ilaçlı rontgen) anlasılır dedi yarın 8'e randevu verdiler aksam 6 dan sonra yemek yemek yasak bana:5: ilac icicem yarın rontgen onceside damardan ilac verceklermis kızlar dua edinde kotu birseyler cıkmasın:31:

çoook geçmiş olsun canım tabi ederiz :5: korkma bi şey çıkmaz allahın izniyle :16:

İşte benim topiğim yaaaaa , kızlar kızlar kızlar sizleri bulduğuma öyle mutluyum ki :)
hoşgeldin lily :34:
hastaneden geldim doktor tomografiye gerek yok ivp 'de (ilaçlı rontgen) anlasılır dedi yarın 8'e randevu verdiler aksam 6 dan sonra yemek yemek yasak bana:5: ilac icicem yarın rontgen onceside damardan ilac verceklermis kızlar dua edinde kotu birseyler cıkmasın:31:

canım Allah korusun inşallah kötü bişey çıkmaz dualarım seninle

:2:

Allah yardimcin olsun canim
Sonuclardan haberdar et bizi :18:

Nazan Öncel - Beni Bu Koca Şehirde Yalnız Bırakma (Video Klip) - YouTube

Üzerler bizi kırarlar bizi
Korkma yıkamazlar
Konuşurlar uğraşırlar
Ama ayıramazlarrrrrrrr :31: günün şarkısı bu olsun muuuu kızlarrr :16: ?

Olsun canim ;)

:2:

Allah yardimcin olsun canim
Sonuclardan haberdar et bizi :18:

Şu kıza bakın yaa maşallah

İşte onun çaldığı parçayı çalışıyorum :27:
[video=youtube;RXjbz4TQOyM]http://www.youtube.com/watch?v=RXjbz4TQOyM&feature=fvwrel[/video]

gwen çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
sen moralini yüksek tutmaya çalış
inşallah kötü birşey çıkmaz

selam millet
iftar bekliyorum nöbet ertesiyim çok yorgunum
vakit geçmek bilmiyor

gwen geçmiş olsun..

berceste bence de neden morardın sen yaa ben de merak ediyordum hep

Back
X