- Konu Sahibi _Semiramis_
- #21.121
Ne olcak yine bi kavga.
Hemde boktan bi sebepten.
Akrabamın kınası vardı akşam yeride sölemiştim ama ya duymadı yada unuttu bilemicem onun tiribini atıp söyleniyor.
Birde o yetmiyormuş gibi neden topuklu ayakkabı giydiğimi söylememişim diğer giyceklerimi söylemişimde birtek onu geçmişim.
Bende ona diyorum ki düğünlerde topuklu giydiğimi biliosun diye söyleme gereği duymadım dedim. Verdi veriştirdi laflarıyla yok ben adam olmazmışım yalan söylüyormuşum ona o topukluya karşı olduğu halde giyiyormuşum.
Dilimde tüy bitti günlük hayatta zaten topuklu giymiyorum düğünlerde bi tek giyiyorum diyorum . Yok yok yok diğer kıyafetleri söylerken topuklu giydiğimide söylemem gerekmiş. Ben böyle yapınca aklı bende kalıyormuş psikolojisi bozuluyormuş barışmak istediğine pişman oluyormuş!
Öküz sanki çok normal psikolojinde bozulcak!
Valla çok sinir oldum sabır sabır ama nereye kadar. Birde oda artık ben gibi yapıcakmış umursamıcakmış beni düşünmicekmiş geç yazıcakmış oda vs vs vs kıskançlık olur ama bu kadar değil ya.
İnsan sinir olur ama bu adamın siniri çok fazla sinirlendiğinde ağzından çıkanı kulağı duymuyor.Bende yazma dedim şimdi işte molaya kadar yazmanı istemiyorum dedim.
neden sevgilin topuklu giymeni istemiyor ki bi sebebi var mı?