- Konu Sahibi _Semiramis_
- #21.181
anzer bizim malesef zaman dar istemeyide nisan günü yapalim dedik ikimiz tabi daha söylemedim aileme,birde benimki bize cok uzak ve iznide yok anca cumartesi pazar gelebiliyor..kendimizde ayni ile bagli farkli ilcelerdeyiz 3 saat aramiz..
aman cok geriliyorum kalbim pir pir halinde ve yine malesef yüzükleri onlara gittgimizde alacagiz oradan bakip ben sececem yani
oda bi muamma benim parmaklarim cok kisa o kalin istiyor bende ama benim parmaklara bagli alacagimiz yüzük tek basima sececem,
yani cikolate ve cicegide ben secemeyecegim normalde ayni yerde o da olsa birlikte gider bakardik..
iste tanismaya geldigimizde normal cikolata ve cicek olur mu dedi bende olur dedim,heralde olur degil mi istemede gibi abarti gümüslükte olmaz cikolata...off cok heyecanliyim..yüzüm sivilce doldu ne yapacam bilmiyorum
olur canım tabi tanışmada abartmaya gerek yok ama öyle çok sade birşey de almasın tabi :)
sakin ol stres yapma senden önemli değil ya.. yüzükleri netten baksanız en azından bir fikir olurdu gidince de hemen seçerdiniz.. oda etrafına sorsun biraz bu işlerden hiç anlamıyor sanırım..