• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hosgeldın tatlım kusuruma bakma moralim okadar bozukki ilgilenemedım senınle :5:direk derdımı sıkıntımı yazdım.. ne güzel heyecanlı olmazmı insan ya ben bulusucaz diye bile nekadar heyecanlıydım cok salağım ben ya :14:

semiramiscim, canım, sen sevgilini karşına alıp açık açık konuş bence artık... Biz bile çok üzülüyoruz bu duruma ki senin üzülmen çok normal. Bundan sonra gelmeye kalksa bile konuşun bu durumu, havada kalmasın.

kızım seninki çok romantik ve anlayışlı katlanıyor herşeyine gülüp geçiyor seni anlıyor dinliyor değer veriyor umursuyo en azından bi de benim karşımda kine bak ahşap odun bi gün umursaar gibi davransa 10 gün umursamaz sinirlendimmmmmm:19:
Kuzum siz hala birlikte misiniz? ona göre yorum yapacağım:9:

Esra Erolu izliyomusun ordakilere bakınca benim bazen evlenme isteğim kaçıyo :66: bazen katılıp gırgır geçmek istiyorum yada canlı yayina bağlanmak :102:
canım valla pek izlediğimi söyleyemeyeceğim, evlilikten soğumak istemiyorum:9:
:9::9:
Ammavelakin ve atractive sizi bilmem ama bana katlanan benim psikopatlıklarıma dayanan biri varsa ve hala yanımdaysa kimse eşsiz kalmaz bu dünyada :9:
Ben bazen hatta çoğu zaman çok sopalık oluyorum valla kendime tahammülüm kalmıyor :D

aynı canım, aynı. Ben kendimle sevgili olsaydım çoktan katil olmuştum.:1: Malesef şu hayatta en çekemediğim şey "trip" Ve en çok yaptığım şey de "trip" :))
Bazen sevgilim değil de arkadaşlarım sevgilime karşı bazı tavırlarım yüzünden beni dövecek raddeye geliyorlar ama Allah'tan benimkinde peygamber sabrı var. Bir gün patlayacak diye korkmuyor da değilim:1:

semiramiscim, canım, sen sevgilini karşına alıp açık açık konuş bence artık... Biz bile çok üzülüyoruz bu duruma ki senin üzülmen çok normal. Bundan sonra gelmeye kalksa bile konuşun bu durumu, havada kalmasın.
gelmeyecekki biliyorum ben bugece hiç iyi değilim ölsemde kurtulsam artık resmen işkence artık bu :50:

Kuzum siz hala birlikte misiniz? ona göre yorum yapacağım:9:

canım valla pek izlediğimi söyleyemeyeceğim, evlilikten soğumak istemiyorum:9:

aynı canım, aynı. Ben kendimle sevgili olsaydım çoktan katil olmuştum.:1: Malesef şu hayatta en çekemediğim şey "trip" Ve en çok yaptığım şey de "trip" :))
Bazen sevgilim değil de arkadaşlarım sevgilime karşı bazı tavırlarım yüzünden beni dövecek raddeye geliyorlar ama Allah'tan benimkinde peygamber sabrı var. Bir gün patlayacak diye korkmuyor da değilim:1:

Şahsen bende erkek olsam benle sevgili olmazdım :D
Ama şanslıyız sanırım bizi sevip vazgeçemeyen sabırlı insanlarlayız :):nazar:Gerçi benimki beni çok üzdü bi dönem ama artık maşallah deyim :)

gelmeyecekki biliyorum ben bugece hiç iyi değilim ölsemde kurtulsam artık resmen işkence artık bu :50:

Semiramis tatlım yüzyüze görüşme olmuyor aranızda ama en azından telefonda açık ve net bi şekilde herşeyi konuşsanız... Her ne varsa söylenicek söyleyin birbirinize..
Böyle daha çok yıpratıcan kendini yoksa ...
Konuşmak içindekileri söylemek aklındakileri sormak seni rahatlatıcak üstündeki yükü içindeki sıkıntıyı biraz olsun atarsın üstünden..

Semiramis tatlım yüzyüze görüşme olmuyor aranızda ama en azından telefonda açık ve net bi şekilde herşeyi konuşsanız... Her ne varsa söylenicek söyleyin birbirinize..
Böyle daha çok yıpratıcan kendini yoksa ...
Konuşmak içindekileri söylemek aklındakileri sormak seni rahatlatıcak üstündeki yükü içindeki sıkıntıyı biraz olsun atarsın üstünden..
haklısın cnm ama telefonda konusmakta bi yere kadar etkili oluyo uzaktan kumandalı olduk iyice gerçek bi ilişki gibi değil ki bu yasadıgımız ben yüzyüze konusmak gerekirse tartışmak sarılmak istiyorum olmuyo bu uzaktan kumandalılıktan kurtulmadıgımız sürece ne söz ne nişan istemiyorum ben bu kararımı ona yarın bildiricem...

canım benim ya. böyle konuşma lütfen. Sen bu kadar üzülürken o ne yapıyor acaba? Bence ciddi anlamda konusun artık bu meseleleri. Artık sen değil o düşünsün.

Bende aranıza katıldım daha yeni farkettim bu topiği biz 4 senedir beraberiz.şuan sevgilim askerde ocakta gelicek:)) 347.kısa dönem yareniyim yanii:)) fakat bizimde bu tarz bir ciddi söz nişan falan yok daha:))
Bende bazen çok hevesleniyorum bazen o heves tamamıyla gidiyor yanii bir yandan en azından artık teklifi bekliyorum bakalım:)

Şahsen bende erkek olsam benle sevgili olmazdım :D
Ama şanslıyız sanırım bizi sevip vazgeçemeyen sabırlı insanlarlayız :):nazar:Gerçi benimki beni çok üzdü bi dönem ama artık maşallah deyim :)

maşallah canım maşallah:nazar: kendimizi onların yerine koyup davranalım artık azıcık da olsa :)

Bende aranıza katıldım daha yeni farkettim bu topiği biz 4 senedir beraberiz.şuan sevgilim askerde ocakta gelicek:)) 347.kısa dönem yareniyim yanii:)) fakat bizimde bu tarz bir ciddi söz nişan falan yok daha:))
Bende bazen çok hevesleniyorum bazen o heves tamamıyla gidiyor yanii bir yandan en azından artık teklifi bekliyorum bakalım:)

hoşgeldin canım aramıza. Askerden sonra bir adım var gibi o zaman sizde de. Allah kavuştursun sevgilicine inşallah:16:

Sizi buraya toplamak için entrika mı olması lazım

Şaka yapıyorum kızlar ya

Özür dilerim napıyım kimse gelmiyodu özledim hepinizi :)

Geldiniz madem gitmeyin geri lütfen :)

cainim zaten anlamistim

yildirm nikahi bile ayni gün olmuyor adi yildirm sadece yine 1-2 gun yine sürer

bende nedense hep öyle bi nikah yapmak istiyorum heycan olsun diye ama yapamiyorum tabi ki

semiramis canim burada herkesin kendinden örnekler vermesi seni ne kadar üzüyor tahmin edebiliyorum,

ama olmasi gereken bulusmak arada binlerce km yoksa,

sizinki cok yakin bir mesefa 2 saatlik yollar 15 tl diye biliyorum hadi bilmedin 20 olsun

tamam kalacagi zaman harcamalar biraz olur ama bunu düsünmesi gerek yani sen görmediignde üzülüyorsunda o ne düsünüyor..

sanmiyorum ki o sana param yok dese sen bir simit bile paylasmaktan mutlu olursun,

öyle bir yere oturalim orada yiyelim baska yerde pasta yiyelim surda alisveris yapalim diyecek biri degilsin sanirim.

yani o düsünmeli..

uzaktan iliski yürütmenin zorlugunu belki en iyi ben biliyorum cok zor ama bir görmeden yan yana konusmadan gülüsünü görmedende cok daha zor

zamanla artik duygu degisiyor bagimli gibi oluyorsun,his sende var ama karsindakinde

bilmiyorum,kimsenin iliskisi hakkinda ahkam kesmek istemem

ama zorunlu degilsin belki benimkide yanlis bir düsünce ama senelerini veriyorsun ayrilinca ya da birseyler olunca kime nasil güveneyim oluyor..

eger olmuyorsa zorlamanin anlami yok,sen gel demeden o geleyim demeli hadi demiyor yinede gelmeli..

para skintisi kötü birsey ama cok degil 100-200 yaninda olsa kalacagi 1 hafta degil yani senin derdin tek görüsmek ama anlamiyorum ki..

para konusunu sana demesi bile yanlis,yok kredi kartiylami geleyim yok sunlami bana dese ben kesinlikle gelsede gitmem görmem..

bazi seyler sevgiliyken güzel olmali canim,evlenince bunlar konusulacak maddi durumlar serilecek ortaya ama simdi bunu sana demesi sacma

bilmiyorum iyice düsün tasin,ayni ülkede olmadan iliski yürütmek berbat ama ayi ülkede yakin mesafede görüsememek daha kötü

Allah yardimcin olsun

kız buldun mu burayı sonunda :27:

yuhhh neler olmuş öyle ya :53:
berceste yaptığın şakaya ve sonrasında dalga geçiş şekline bayıldım canım.. çok tatlısın.. çok güldüm ya Allah seni iyi etsin.. :9:

sorma yaa hepimiz birbirinden güzel kızlarız ama bahtımız pek güzel değil galiba :50:gne benım oduna kızdım ya aylardır bi türlü bulusamadık bıkac gun sonra bulusacaktık bu seferde patronu maasını vermedi hala kredi kartıylamı gelsem acaba dedi bende neden olmasın dedım ya ödeyemezseymiş ailesıne ne dicekmiş bende dedım semiramis calısmaya baslayacak hemen bulusmamız lazım de paranı alınca git derler diyo bende en sonunda 'bi erkegın kendı kazandıgı parasının kurusu kurusuna hesabını vermesi cok tuhaf bence ' dedım iyi geceler yazdı aradım aradım acmadı kötü bişey dediğimi düşünmüyorum haklıyım yani bu ne böyle aramızda 2 bucuk 3 saat var ayda bi kez cok rahat bulusuruz istesek sinir oldum ya:14:

SemiRamiS canım öncelikle seni hiiç ama hiç incitmek istemem, hassas bi dönemdesin..Sevgilimden yeni ayrıldığım için-hiç hakketmediğim bi şekilde(konumu okursan ne dediğimi anlarsın)- en iyi ben anlarım seni...2 sene çıktım bu insanla yemin ediyorum Allah canımı alsın ki hep ben onu düzelttim ona 'şöyle davran' 'şöyle konuş' 'beni kırma' 'bizim için şöyle yap' hep bu laflarla geçiyodu bu insan bi gün beni karşısına alıp 'Kübra canım şöyle yapalım, bizim için daha iyi olur, yeter ki sen üzülme ' demedi..NE ACIDIR! Çok iyi bilirim..Demek istediğim ilişkide hep ben yıprandım, hep ben ağladım..Senin bazı sorunlarını okuyunca kendimi görüyodum..Kırılmak istemeyen ama en sevdiği insan tarafından HEP kırılan Kübra oldum 2 senedir...Çok sorun yaşadım ailevi sorunlarım çok oldu, gece ağlayarak uyuyodum sabah mide ağrısıyla uyanıyodum..Babamı 4 ay içinde kaybettim.Gözlerimin önünde 4 içinde öldü..Ve daha neler neler...O sorunlardan sonra huzur istedim sadece ama olmadı yanlış insandı..Hep 'olcak olcak' dedim ama kendimi kandırdım..Beni hakketmediği halde o ayrıldı...Bu bana çok koydu zoruma çok gitti-az önce yazdığım üzere konumda okursun- Sana şimdi 'ayrıl' desem belki kızarsın bana, belki ağlarsın çünkü sana baktıkça kendimi görüyorum, çok ama çok hassassın.. Ama yazık değil mi bize? Nereye kadar üzülücez? Bizi hakketmedikleri halde nereye kadar yüz vericez bu insanlara? Deli gibi seven erkekler var, ben öyle bi ilişki istedim hep..O deli gibi sevicek,bende...Ki ben öyleyim, yapamıyacağım şey yoktur..Sende öylesin..Anne gibi severiz, titreriz, kırmayız.... Peki onlar? Kısacası bi düşün derim..Bunun sonrası da var..Ayrılırsan çok üzülürsün ağlarsın,ağlarsın ama geçer..Ben yeni ayrıldım, cuma gecesi..Ağlıyorum, zoruma gidiyo, deliler gibi zoruma gidiyo ama o insan beni hakketmiyodu hep üzülücektim diyorum..Bana ayrılmadan önce neler neler diyen insan çekip gidiyo..Sen düşün artık... Ama ben inanıyorum Rabbim karşıma benim gibi biinsan çıkarıcak.O zaman ben 'o insanı nasıl hayatıma soktum, nasıl üzülmüşüm,ne kadar da safmışım' dicem...Seni kesinlikle ve kesinlikle kırmak istemem canım benim..Bu topikte en sevdiğim insanlardan biri de sensinn..Yemin ederim..Üzülmeni hiç istemem..Kırdıysam seni Çoook Çook özür dilerim, affet beni..Ama iyiliğini isterim ben..Sen seni Senin sevdiğin gibi, deliler gibi seven bi insanı hakkediyosun, bunu sende biliyosun, bende, bu topikte seni tanıyan herkes de...Tekrar özür diliyorum,kırılmanı hiç hiç istemem...

Back
X