• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Bende yatıyorum kızlar. Yarın hava güzel olursa bayramlık bakmaya gidicem. Bende çok memnun oldum. Görüşmek üzere 😘

Gemlik çok güzeldir. Yakın sayılırım bende oraya. Bende bursaya geldikçe gorusuruz artik ne dersin? Eşlerimizle birlikte insallah senin evlenmeni bekleriz biz:16:

Insallah çok teşekkür ederim:)

Evet sevgilimde öyle diyor hiç gitmedim ama :) Belli olmaz gerçi belki şehirde olur evimiz yada işi nedeniyle başka şehirde .. Daha belli değil ama şu anlık gemlik gibi gözüküyor :)

Büyük ihtimal Bursada ama :)

Valla süper olur canım yaa iyice konuşalm kaynaşalım :D Bekleyin benii o zaman :1:

hehehe bende KK'ya bakmak için erkenden kalktım :1: Şimdi kahvaltıya gidiyorum canım sonra görüşürüzz :54:

Yatarken uykum kaçmasın diye laptopu hemen yatağımın köşesine koyup yatıyorum, sabah böyle yatakta kalkamadığım
günler için süper oluyor hemen dalıyorum kk ye:1::1::1: Afiyet olsun canımmm benim de kardeşim damlar birazdan okuldan
beraber yeriz bişeyler artıkk:56::56::56::56::56:

Yatarken uykum kaçmasın diye laptopu hemen yatağımın köşesine koyup yatıyorum, sabah böyle yatakta kalkamadığım
günler için süper oluyor hemen dalıyorum kk ye:1::1::1: Afiyet olsun canımmm benim de kardeşim damlar birazdan okuldan
beraber yeriz bişeyler artıkk:56::56::56::56::56:

Ohh afiyet olsun güzelimmmm :16:

Gunaydin kizlar. Bayramlik bakmaya cikiyorum 
Keyifler nasil

İyi valla canım birazdan bende çıkcam :) sende keyifler nasıl ? :)

fıstıklarım nasılsıznız sıze bı ıyı bı kotu haberım var
ıyı olan annemle yarın bana biraz çeyiz alcaz:1:
kotu haber de kpss den ala ala 81 aldım:ssz:

sizler nasılsınız snva gırenler puanlar nasıl.kızlar aldıgım ceyızlerın fotosunu ceker koyarım bakarsınız:1:

sizler nasılsınız snva gırenler puanlar nasıl.kızlar aldıgım ceyızlerın fotosunu ceker koyarım bakarsınız:1:

neler alıcaksın canım..

hoşgeldin canımmm. mutlaka koy foto :1: neler alıcaksın ilk önce ?
81 atanmana yetmiyomu canım yaa. önlisanstan mı girdin sen canım lisans mı. 2013 de bende önlisansdan giricem kısmetse.

kızlar ayakkabı aldım bugün.
$IMG_3418.webp
nasıl ? :17:

Nasil olsun be guzelim. Iyiydim ama tek basima alisverise cikip tek basima yemek yiyince sevglm aklima geliyo. Hep onla geldgm yetlere tek gidiyorum simdi.
:43:

Oyy kıyamam kuzum yaa :43: bende annemle çıktım bi kaç bişey baktım ama sadece yüz kremi aldım Niveanın :)

kızlar ayakkabı aldım bugün.
Eki Görüntüle 539003
nasıl ? :17:

Mmmm.. Hoşmuş canım kombinini güzel yapman lazım ama :) bende elbise aldım dün çok beğendimm :) Sevgilimede söyledim öve öve bitiremedm :1: Evlenince giycem evin içinde dedim.. :17: Ehee:17::17: Resmini çekersem koyarım buraya gösteririm :)

Oyy kıyamam kuzum yaa :43: bende annemle çıktım bi kaç bişey baktım ama sadece yüz kremi aldım Niveanın :)

Mmmm.. Hoşmuş canım kombinini güzel yapman lazım ama :) bende elbise aldım dün çok beğendimm :) Sevgilimede söyledim öve öve bitiremedm :1: Evlenince giycem evin içinde dedim.. :17: Ehee:17::17: Resmini çekersem koyarım buraya gösteririm :)

paçası kıvrık dar kotla giyicem canım. üstümede siyah gri simli çizgili triko.

merak ettm elbiseni mutlaka koy buraya :1:

Back
X