• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

atractive siyah uzun saclı ince dudaklı cekik gozlu bugday tenli bi kız :1: hayallerimde oyle :23:

gwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense:27:

bnı nası tahmın edıyodunuz marı cırkın ezık bı tıp mı gozluklu mu guzel mı esmer mı sarısın mı:52:

gwencooper canım sende bana su avatarındakı kızla aynı goruntudeymıssın o tipteymıssın gb gelıo bana nedense:27:

bnı nası tahmın edıyodunuz marı cırkın ezık bı tıp mı gozluklu mu guzel mı esmer mı sarısın mı:52:

hııı oyum ben evet evet oyum :27:

valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin :1:

sen hiç çirkin olur musun yaa sen sarısın ya da kumralsın bence ayrıca etkileyici bakıyosun yüzün yuvarlakk ela olabilir diye tahmın edıyorum göz rengini :1:

ben seni avatarında ki kıza benziyomuşsun gibi hayal ettim nedense
kumral,kahverengi gözlü

hııı oyum ben evet evet oyum :27:

valla ben hep avatara gore canlandrdım zaten sende tülin sahin dedin :1:

bende genelde hatunlarda avatarla baglantı kurarım kendılerıne yakın tıplerı secerler dıe dusunurum..
dertlı derlı konularımı acmamıs olsam bende bı album yapıwerırdım ama sımdı tanıdık manıdık cıkar yaş o iş:52::52::52:

bende genelde hatunlarda avatarla baglantı kurarım kendılerıne yakın tıplerı secerler dıe dusunurum..
dertlı derlı konularımı acmamıs olsam bende bı album yapıwerırdım ama sımdı tanıdık manıdık cıkar yaş o iş:52::52::52:

ben belki nasip olursa evlilik fotolarımı koyabilirim beni merakla bekleyin anacım:27:

hadı ınsallah bacım
ben ewlenırsem yenı hesap alırım vallah kocam eskı konularımı gormesın:27::27:
ama sıze haber werırım ben aslında hurremım kızlar dıe:27::27::52:

sende koy evlenirken başka hesap alsanda bizde seni görelim kuğzum bakalım önce burdan kim evlenicek çok merak ettim şuan ya:26:

Back
X