- Konu Sahibi _Semiramis_
- #24.041
canım ruh halım berbat.tam ayrılsam mı acaba dıye dusunuyorum sonra bırden evdekılerın dugunum ıcın nasıl heveslı oldukları gelıyo aklıma kıyamıyorum.ortada emek var ben bızım ilişkimiz için cok cabaladım cok cektım bazı seylerı sineye cektım sırf ilişkimiz iyi olsun ayrılmayalım bırbırımızı bu kadar tanıdık mutlu sonlandıralım dıye..tek basıma caba sarfederkende yorgun dustum kendımı hala cok yalnız hıssedıyorum.sankı hem ondan nefret edıyorum hemde ona tapıyorum ıyıce oynattım kafayı anlıcagınızoh be rahatladım valla kımseye bişi dedıgım yok çıldırmak uzereydım
(
Ahh canımm. Hepimiz ne emekler verdik nelerden vazgeçmedik ki. Sanırım senin sevgilin yapı itibaryle biraz rahat canımm. Sende biraz planlısın gibime geldi. Ama erkekler böyle işte napıcaksın. Sende takmıyıcaksın biraz. O çabalasın sen dinlen birazcık be güzelim. Sizin aranzda kaç yaş var canım
hadi şimdi havalar soğuk seferler iptal olur ama bu işin baharı yazıda vardı baharda yazda bari 15 günde ya da ayda bi gelse razıyım yaz kış böyle 3-4 ayda bi görüşüyoruz![]()
Canım o da gelmek ister tabi ama çocuk belkide sözdü nişandı bunları düşünüp para biriktiriyodur belki güzelim. Senin gitme durumun yok mu.