• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

:9:kızım ben altını alırım siz azıcık pohpoh layın pehpehleyin ne bilim pışpışlayın bişiler yapın
ban der4ken sen yapma 5-6 tane:32:
olsunnn ben erkeğime on tane bile yaparımmmmm :63: dermişm ağzından yel alsın yaa düşüncesi bile kötüüüü en fazla 3 tane yeterr:52:

bende öyle istiyorum gerçi hayırlısı ama bi oğlum bi de kzım olsunn:49: küçükken kardeş isterdm hep annemden annemde pastaneden sipariş edelim mi diyodu hep herkese annem hamile benım diyodum babamlada ayrılar düşün yanii ay ne safmışımmm :27:

bu ne yaa koptum :60::60::60:
bana da annemler kardeş istiyo musun diye soruyolarmış. ben de hep ''eğer olursa balkondan aşağı atarım onu'' diyomuşum. :9: sonra boşandılar zaten demek ki gene dediğimde bi hayır varmış :9: ay bu lafımda bile haklı buldum kendimi ya pess :37:

bu ne yaa koptum :60::60::60:
bana da annemler kardeş istiyo musun diye soruyolarmış. ben de hep ''eğer olursa balkondan aşağı atarım onu'' diyomuşum. :9: sonra boşandılar zaten demek ki gene dediğimde bi hayır varmış :9: ay bu lafımda bile haklı buldum kendimi ya pess :37:
katil sedeffff :47: balkondan aşağı atacakmış az kıskanç değilmissinn gerçi sen ne güzel akıllıymışsın ben saftım cok :27:

:60: ya bişey biliyorum da söylüyorum kızım :52: içime doğmuş :27:
tek çocuksun dimi canım :31:
evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorumm :31: sende öylesin dmii :26:

:1: Allah hamileliğimizde sevgililerimize sabır versin o zaman canım:49::1: nasıl aşeririz amaa..:27:

amiiiinnnnn :1: üf ben reglken bile aşeriyorum ya var mı böyle bişey. :27: bi de en olmıcak saatte en olmıcak şeyleri istiyorum. bulamıyo benimki doğal olarak. ''banane bul, hamileyken bebişimizde iz mi kalsın yani'' diyorum bakar mısın :1: ben bile kendimi çekemiyorum bazen :30:

amiiiinnnnn :1: üf ben reglken bile aşeriyorum ya var mı böyle bişey. :27: bi de en olmıcak saatte en olmıcak şeyleri istiyorum. bulamıyo benimki doğal olarak. ''banane bul, hamileyken bebişimizde iz mi kalsın yani'' diyorum bakar mısın :1: ben bile kendimi çekemiyorum bazen :30:
benım canım adetliyken cok cola çekiyo yaa nedensee bi kere buluştugumuzda canım minik ayıcık şekerlerden çekmişti almıştık bu sana benzıyo deyip deyip yemiştimm :9:

evet tekim canım bazen yalnızlık güzel gelsede insan keşke bi kardeşm olsaydı diyo o yüzden kalabalık bi ailem olsun istiyorumm kısmetse bikaç çocuk istiyorumm :31: sende öylesin dmii :26:

haklısın canım :31: ben tek sayılırım. öz babamın bi çocuğu var. üvey babamın da bi çocuğu var. 3 kardeş gibi görünsek de tekim :1:

haklısın canım :31: ben tek sayılırım. öz babamın bi çocuğu var. üvey babamın da bi çocuğu var. 3 kardeş gibi görünsek de tekim :1:
benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslında :1:

annemde bana sus kızım deme öyle diyodu :17: ozaman ben pastaneden bebek sipariş edilir sanıyodumm hep öyle dediği içinnn :30:

kıyamam yaa. :1:ben de hep almanya'dan geliyor sanırdım bebekler:27: bi akrabamız vardı almanyadan gelirken çocuklara bebekler getirirdi oyuncak, bana da getirmiş sağolsun. ama ben "bana gerçeğini getir bunun" deyip almamıştım.:27::1:

yalnız şaka maka harbi bak aklıma geldi gene
benim büyük hayallerimden biride gece yarısı aş erip kocamı fellik fellik aratmak ya da o mevsimde olmayan bişyee aş ermek istiyorum ki kocam benim için arasın tarasın ayy hayatımm bulmalıyım diye çabalasın kocam da ince ruhlu olsun tabi ben naz yapayım o çeksinn off çok şey mi istiyorum acaba
sonra gece bazen ben yoruldum diye beni uyandırmaya kıyamasın o kalksın baksın çocuğa ağladığında noldu babacım falan diye:31:

Son düzenleme:
kıyamam yaa. :1:ben de hep almanya'dan geliyor sanırdım bebekler:27: bi akrabamız vardı almanyadan gelirken çocuklara bebekler getirirdi oyuncak, bana da getirmiş sağolsun. ama ben "bana gerçeğini getir bunun" deyip almamıştım.:27::1:
almanyadann :9: :9: gerçeğini getir demiş bi de kadına ayy ne gülmüşlerdir kim bilirr :1:

benımde babamdan iki tane üvey kardeşim var aslında ama ben onları kardeşim olarak saymıyorum nedense bende 3 kardeşim aslında :1:

aslında biyolojik olarak öz kardeş gözüküyo :ssz: babalar aynı ya :2: dikkat ettiysen nüfus kayıt örneğinde çıkıyo. adı soyadı ne zaman nerde doğmuş fln.. ben öss ye gircekken nüfus kayıt örneğinde görmüştüm kardeşimin olduğunu :27:

Back
X