• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

nereniiiiiiiiiiiii nereniiiiii:27:
doktor gömleği de çok karizmatik haa wuuu:27:eridin dimi seni muane edince hınzır:9:
sende mi oğlak burcusun çok inatçı oluyorlar yaa:53:

bacım karın agrım vardı o sebepten karnıma bişiler yaptı bastırdı felan:21:
ay hoş bişe tabı ınsanın hastalanası gelıo:37:
ay ewet ınatcıyım bnde ama kadınları daha ılımlı erkeklerı cok ıllet oluyo

benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu:53:
aynen valla o geceyi bi atlatsamm acısız sızısız doğumu okadar düşünmüyorum nedensee :18:

benimde canım çok tatlı ya doğumu geçtim bende ondan önce ilk gece varyua ben ondan çok korkuyorum işte hemde nasıl korkuyorum napsam yenemiyorum bu korkumu:53:

ya ilk gece diyosunuzda benim aklıma ne takıldı gerci acık sacık bi konu olcak ama :1: gecen gun merak ettim kızlık zarıyla ilgili yaz okıyım dedim neymis ne degilmis falan filan yahu gorseller vermisler ben tam nerde anlayamadım he sapıklar gibi resimlere baktım durdum :9:

güzellerimm ben yatayım artıkk geç olmuş baya sizinle muhabbet ederken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorummm :16:
hepinizi seviyorummm iyi geceler :54:

bacım karın agrım vardı o sebepten karnıma bişiler yaptı bastırdı felan:21:
ay hoş bişe tabı ınsanın hastalanası gelıo:37:
ay ewet ınatcıyım bnde ama kadınları daha ılımlı erkeklerı cok ıllet oluyo

biliyorum yavrucum nasıl illet olduklarını amann çok fenaa kıskanç ve inatlar hemde kıymet bilmiyorlar:57:
hıhh o benimkini bilmese ne ollur beni kaybetti işte şimdi taş arasın kendine hangisine vursam kafamı diye

Back
X