• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar cok canım sıkkın dun erkek arkadasımla kıskanclık yuzunden tartısmıstık bugun de yıne aradım dewam ettırdım bı konuyu çok sınırlendı.bızım ortak sewgılı olan arkadaslarımız bunu bı kızla tanıstırmıslar gıbı geldı bana zamanında yada aynı ortamda bulunmuslar bılemıyorum ama o kız facesınde vs var.aklıma kurt dustu.benımıkıde bana demedıgını bırakmadı hastaymısım ben artık paranoyalarım canına yyetmıs bılmem ne.bende o oyle acıklama yapınca ve sınırlenınce hatalıyım sandım o an gereksız bır kıskanclık yaptıgımı dusundum ozur dıledım ve ortak bır erkek arkadasımınızn yanında bana bılmıyorum deneme suresındesın artık gorucez bıdaha yapıcak mısın gereksız kıskanclık krızlerın evlılık konusunda bnı suphelendırıyor artık her gun bunu cekemem dedı ve arkadasının yanında telde bana bunu demesı cok gururumu kırdı kızlar:43:
facemı kapattım ve telefonumuda kızlar bu haftasonu acmayacagım galıba:5:
çok sinirlerim bozuldu yaaa :14:

iyici bir tarafları kalkmış yani bunun anlaşılan hürremland yüz verdikce şımarıyor belli:53:

canım ewet cok kaldırdım indirmem lazım telim kapalı olursa belkı telaşlanır aklı basına gelır dıye dusunuyorum inşallah acmadan durabılırım bir ıkı gun

bence dayanmalısın biraz yere indirmelisin havasını biraz da o senin nazını çeksin
genede sen bilirsin ama kaçan kovalanır yapmak istiyor bazen erkeklere:20:

bazı erkekler çok anlıyo böyle şeylerden canım. benimkinin annesi sarışın. onun saç rengini çok beğeniyodu, bi de o renkle kullandığı ruju çok beğeniyodu. bana da sarı boya, öyle ruj da alalım falan diyodu. deyiş o deyiş. :1: kaynanacığım sarışın olmaya devam etsin ama ben almıyayım :9:
erkekler demek anneleri gibi olsun istiyo sevgilileriii benımkının annesi esmermişş o da bilinç altında belki de o yüzden sarısın sevmiyoo :1: yarın aksama kuzenlerimde kalıcam kızlarr saçlarımı boyatıcam bi de uzun zamandır görüşemedikk gideyim kalayım bi aksamm :31: bensizsiniz yarın gecee :58:

kızlar cok canım sıkkın dun erkek arkadasımla kıskanclık yuzunden tartısmıstık bugun de yıne aradım dewam ettırdım bı konuyu çok sınırlendı.bızım ortak sewgılı olan arkadaslarımız bunu bı kızla tanıstırmıslar gıbı geldı bana zamanında yada aynı ortamda bulunmuslar bılemıyorum ama o kız facesınde vs var.aklıma kurt dustu.benımıkıde bana demedıgını bırakmadı hastaymısım ben artık paranoyalarım canına yyetmıs bılmem ne.bende o oyle acıklama yapınca ve sınırlenınce hatalıyım sandım o an gereksız bır kıskanclık yaptıgımı dusundum ozur dıledım ve ortak bır erkek arkadasımınızn yanında bana bılmıyorum deneme suresındesın artık gorucez bıdaha yapıcak mısın gereksız kıskanclık krızlerın evlılık konusunda bnı suphelendırıyor artık her gun bunu cekemem dedı ve arkadasının yanında telde bana bunu demesı cok gururumu kırdı kızlar:43:
facemı kapattım ve telefonumuda kızlar bu haftasonu acmayacagım galıba:5:
çok sinirlerim bozuldu yaaa :14:
ah canım yaa cok üzüldümm evet sevgilin düşüncesizce davranmış gerçekten..yine sen en doğrusunu bilirsinn ama bence telefonunu falan kapatmana gerek yok sadece eskisi kadar ilgilenme, kıskandıgnı belli etme tavrını belli et bu daha çok koyarr diye düşünüyorumm.erkekler hiç hoşlanmıyolar kıskanılmaktann nedense :31:

kızlaaaar gözüm yaşlı sonunda bir kaçınız geldı kapadım valla face felan telı dayanamadım actım ama zaten telden sureklı konusan ınsanlar deiliz :14:

kızlaaaar gözüm yaşlı sonunda bir kaçınız geldı kapadım valla face felan telı dayanamadım actım ama zaten telden sureklı konusan ınsanlar deiliz :14:
üzme kendini canım yaa dediğim gibiii erkekler böylee en son söyleyecekleri lafı en önce söylüyolarr :59:

hürroşşşşş üzülme bebeğim ya :ssz:
seni en iyi ben anlarım biliyosun dimi ilgisiz erkek olayını çok iyi bilirim ama böyle devam etmiyor bunu da biliyorsun değil mi bebeğim ya:25:

ay evlıylen bıle mesajlasıyorsunuz demek bız sewgılıyken bıle nerdeeeeeee
ilgi sıfır evlensek bıde nolur dusunemıyorum:ssz:

canım merhabaaa evlendikten sonra sık sık msjlaşıoduukk 2.5 sene oldu evleneli
şimdi msjlaşmalar azaldı sabah 10-11 gibi günaydın aşkım flan yazışıyrz önemli bi konu yokken msjlaşma bitiyor canım :)

tlfda konuşamadığım için msjlaşıyrz he neden tlf da konuşamıyorsun diyeceksin.ben işitme engelliyim, eşimde öyle.
ondan dolayı tek çaremiz mesajlaşma:))

şimdi msjlaşmalar azaldı sabah 10-11 gibi günaydın aşkım flan yazışıyrz önemli bi konu yokken msjlaşma bitiyor canım :)

tlfda konuşamadığım için msjlaşıyrz he neden tlf da konuşamıyorsun diyeceksin.ben işitme engelliyim, eşimde öyle.

ne kadar şanslısın benim öküz sevgiliyken bir günaydın msjı çekmezdi seninki evliyken yapıyor kimi kadınlara erkekler kendileri prenses gibi hissettiriryor nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM isyan etmek istemiyorum sana ama ben haketmiyo muyum böyle sevgi,ilgi :14:

Son düzenleme:
hürroşşşşş üzülme bebeğim ya :ssz:
seni en iyi ben anlarım biliyosun dimi ilgisiz erkek olayını çok iyi bilirim ama böyle devam etmiyor bunu da biliyorsun değil mi bebeğim ya:25:
biliyorum canım biliyorum:ssz:
yok ya sanmıyorumm seviyodur..peki sevgilin hep mi böyleydii en basından beri yoksa son zamanlarda mı böyle olduu :31:

yok hep boyle huyu boyleymişşşş
gercı tanıstıgımızın ilk 1-2 haftası prens romeoyla sevgılı oldum sandım ayaklarımı yerden kestım sonra gec olmadı pat yere yapıstım:27:
o gun bugundur aynı huy dewam:ssz:

ne kadar şanslısın benim öküz sevgiliyken bir günaydın msjı çekmezdi seninki evliyken yapıyor kimi kadınlara erkekler kendileri prenses gibi hissettiriryor nerde yanlış yapıyorum ALLAHIM isyan etmek istemiyorum sana ama ben haketmiyo muyum böyle sevgi,ilgi :14:

bacım gel bırlıkte ağlayalım kendımı bırak bı prenses gıbı hıssetmeyı bı hatun gıbı hıssetmeyelı uzun zaman oldu:14:

maşallah canım valla ilgili erkek cok az bırbırınızın kıymetını bılın:nazar:

biliyorum canım biliyorum:ssz:

yok hep boyle huyu boyleymişşşş
gercı tanıstıgımızın ilk 1-2 haftası prens romeoyla sevgılı oldum sandım ayaklarımı yerden kestım sonra gec olmadı pat yere yapıstım:27:
o gun bugundur aynı huy dewam:ssz:
hımmm son zamanlarda böyle oldu deseydınn kork derdım aşkı bitmiş olabilir derdim ama hep böyleyse o zaman yapacak bişe yok pek tatlım karakteri böyle demekki :31:

Back
X