• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

bence alışabiliriz yani inş :9: baksana seninki de baya sağlıklı besleniyomuş. benimki kahvaltıda ekşimik, kaymak, roka vs yiyen insan ya :53: anlatınca kusucağım geliyo :120: suratım nasıl oluyosa ''ekşimiğim'' diyo bana :1: ordan alışkanlık kaldı, ne zaman bişeyden iğrensem adım ekşimik oluyo :37: bi de ekşimiği börekte bile sevmem yani

ıyy evet aynen ben de ekşimik hiç sevmem. benimki de öyle, bal kaymak zeytin peynir, yumurta yer. hatta maydonoz falan yiyor(du):37: ben maydanozdan rokadan nefret ederim. özellikle maydanozdan.aslında çok faydalılar ama yapacak birşey yok:1: geçen çiğ köfte yiyorduk, içine maydanoz koymadı şaşırdım. "neden bilmiyorum ama sen sevmiyorum dedikten sonra ben de soğudum" diyo:1: o beni sağlıklı beslenmeye alıştıramayacak ama ben onu sağlıksız yiyeceklere alıştırcam galiba:52:

canım çok güzel bir seçim yapmışsınız menekşe almakla, benim annem de menekşelere bayılır.:16:
aklıma pek birşey gelmedi, henüz ben o işlere kalkışmadığım için sanırım:1: sen marifetlisin, pasta yapıp götürebilirsin doğum günü için, çok mutlu olur eminim:16: gerçi yanında nezaketen ufak da olsa bi hediye almak gerek. giyecek olarak onun zevkine göre bir bluz olabilir veya takı seviyorsa o tarz bişey olabilir. aklıma şu an bunlar geldi tatlım. yine bişeyler bulursam yazarım.
canım çok sağol ya, hakikaten evde bişey yapıp onurla gönderebilirim. hem mesafeli hem düşünceli bi hediye olmuş olur, tam da durumumuza uygun :21: çok sağol çok iyi fikir. onun dışında sözlü falan olsak ek hediye gerekebilirdi, ama şimdilik yeter sanki. ama yine de belli olmaz belki takı falan alabilirim. o da benim gibi çok kokoş :12:
ıyy evet aynen ben de ekşimik hiç sevmem. benimki de öyle, bal kaymak zeytin peynir, yumurta yer. hatta maydonoz falan yiyor(du):37: ben maydanozdan rokadan nefret ederim. özellikle maydanozdan.aslında çok faydalılar ama yapacak birşey yok:1: geçen çiğ köfte yiyorduk, içine maydanoz koymadı şaşırdım. "neden bilmiyorum ama sen sevmiyorum dedikten sonra ben de soğudum" diyo:1: o beni sağlıklı beslenmeye alıştıramayacak ama ben onu sağlıksız yiyeceklere alıştırcam galiba:52:

sizin ilişkinizde bizi görüyorum :23: hem de ne maydanoz yemek, peynirin üstüne doğruyo da yiyo :37:
ben de çiğköfteye bayılırım senin gibi, onur da yer ama benim kadar değil, hani ayda yılda bir yer. geçenlerde bişeyden dolayı moralim bozuktu, yürüyoruz, çiğköftecinin önünden geçiyoduk. o da bana yasaklamıştı çiğköfteyi :1: ona rağmen hadi gel çiğköfte yiyelim dedi. :52: hehe zafer bizim ammavelakincim :65:

canım çok sağol ya, hakikaten evde bişey yapıp onurla gönderebilirim. hem mesafeli hem düşünceli bi hediye olmuş olur, tam da durumumuza uygun :21: çok sağol çok iyi fikir. onun dışında sözlü falan olsak ek hediye gerekebilirdi, ama şimdilik yeter sanki. ama yine de belli olmaz belki takı falan alabilirim. o da benim gibi çok kokoş :12:

sizin ilişkinizde bizi görüyorum :23: hem de ne maydanoz yemek, peynirin üstüne doğruyo da yiyo :37:
ben de çiğköfteye bayılırım senin gibi, onur da yer ama benim kadar değil, hani ayda yılda bir yer. geçenlerde bişeyden dolayı moralim bozuktu, yürüyoruz, çiğköftecinin önünden geçiyoduk. o da bana yasaklamıştı çiğköfteyi :1: ona rağmen hadi gel çiğköfte yiyelim dedi. :52: hehe zafer bizim ammavelakincim :65:

evet tatlım aranızdaki mesafeyi bilmiyorum tabi ama dediğin gibiyse kendi ellerinle yaptığın bir yiyecek,pasta vs. çok hoş ve de uygun olur bence.

ayy evet tatlım ya çok benziyoruz sanki.:29: çiğ köfte konusunda da aynı şeyi yaşamız. o çiğköftecide maydanoz olayını yaşadığımız gün 3 gün önceydi ve geçen hafta "1 ay çiğ köfte yasak" demişti.:1: bizi kutluyorum kuzumm:46::65: :9:

Son düzenleme:
evet tatlım aranızdaki mesafeyi bilmiyorum tabi ama dediğin gibiyse kendi ellerinle yaptığın bir yiyecek,pasta vs. çok hoş ve de uygun olur bence.

ayy evet tatlım ya çok benziyoruz sanki.:29: çiğ köfte konusunda da aynı şeyi yaşamız. o çiğköftecide maydanoz olayını yaşadığımız gün 3 gün önceydi ve geçen hafta 1 ay çiğ köfte yasak demişti.:1: bizi kutluyorum kuzumm:46::65: :9:

hahah :60: çok güldüm yaa :1:
canım ben artık kaçayım, gerçi uykum yok ama uyumaya çalışayım, ertesi gün sersem oluyorum.
çok güzel bi sohbetti teşekkür ederim :16:
bu arada kızların yoklukları fark ediliyo, özledik valla bu gece onları :29:
çok öpüyorum canım tatlı rüyalar :54:

hahah :60: çok güldüm yaa :1:
canım ben artık kaçayım, gerçi uykum yok ama uyumaya çalışayım, ertesi gün sersem oluyorum.
çok güzel bi sohbetti teşekkür ederim :16:
bu arada kızların yoklukları fark ediliyo, özledik valla bu gece onları :29:
çok öpüyorum canım tatlı rüyalar :54:

sorma ya bugün nerdeyse kimse uğramadı buraya, özledik hepsini, yarın gelsinler ifadelerini alalım :23:
bence de sadece 2miz olmasına rağmen çok güzeldi sohbet tatlım. teşekkür ediyorum ben de:16:
görüşmek üzere, çok öptümm canım:16:

canım sen çok sabırlı birine benziyosun :31: aklına getirmek istemem sevdiğini, ama söylemeden geçemedim.
yerinde olsam ya kendimi yer bitirirdim, ya da belki de gururumu yerle bir edip onu sevdiğimi onun kas kafasına geçirene ve şans verene kadar onu rahat bırakmazdım.

Ben onu cok rahat birakmadim zamaninda cnm, hep suyuna gitmeye calistm ama her seferinde kendisi kacti.. cok kötu tartistik ve bitti..
5ay sonrasinda aradi ve dedigi tek sey sadece anlik yasasigmiz seyleri bida yasayip yasamicami sormasi oldu,daha yaain genc ya elbet evlenirsin gibide dalgaya alindim sanki evlenme meraklisiymisim gibi.. iste o anda bnde kayislar koptu ve bekledigi cvp gelmeyince arayip sormadi.. sen bu durumdan ne anlardin? ben bi insani omrumun icinde,icimde hissetmek isterim,ama o asna fisne pesinde.. iste sen bu kadar dusemessin dedim kendime ve bidaha arayip sormadim arada bir sms yaziyo ama bnden ona artik bekledigi cvp cikmaz.. :/

Merhabalar fıstıklarr, ben geldim:10:
Ama kimsecikler yok yine:18:. hadi semiramis'le hurremland evde değillerdi, diğerleri nerede bakalımm.:15:

Ben onu cok rahat birakmadim zamaninda cnm, hep suyuna gitmeye calistm ama her seferinde kendisi kacti.. cok kötu tartistik ve bitti..
5ay sonrasinda aradi ve dedigi tek sey sadece anlik yasasigmiz seyleri bida yasayip yasamicami sormasi oldu,daha yaain genc ya elbet evlenirsin gibide dalgaya alindim sanki evlenme meraklisiymisim gibi.. iste o anda bnde kayislar koptu ve bekledigi cvp gelmeyince arayip sormadi.. sen bu durumdan ne anlardin? ben bi insani omrumun icinde,icimde hissetmek isterim,ama o asna fisne pesinde.. iste sen bu kadar dusemessin dedim kendime ve bidaha arayip sormadim arada bir sms yaziyo ama bnden ona artik bekledigi cvp cikmaz.. :/
hımm, şimdi anladım canım. o da elbet anlar senden istediği şeyleri duyamıcağını.. arada bir sms atmayı da bırakır zamanla. bırakması senin lehine bence boşver. bi de yüzsüzce sorduğu şeye bak? haklısın sessiz kalmak da çok haklısın..
Merhabalar fıstıklarr, ben geldim:10:
Ama kimsecikler yok yine:18:. hadi semiramis'le hurremland evde değillerdi, diğerleri nerede bakalımm.:15:
merhaba kuzum günaydın :16:
ben de yeni kahvaltımı yaptım :68:

hımm, şimdi anladım canım. o da elbet anlar senden istediği şeyleri duyamıcağını.. arada bir sms atmayı da bırakır zamanla. bırakması senin lehine bence boşver. bi de yüzsüzce sorduğu şeye bak? haklısın sessiz kalmak da çok haklısın..

günaydın tatlım:16: ben de 12 gibi kalktım, kahvaltımı yaptım.
Az önce de senin tarifinle türk kahvemi yapıp içtim. Mükemmel köpüklü oldu, tadı da gayet güzeldi, evdeki herkes bayıldıı. Çok sağol kuzum tarifin için.:54:

günaydın tatlım:16: ben de 12 gibi kalktım, kahvaltımı yaptım.
Az önce de senin tarifinle türk kahvemi yapıp içtim. Mükemmel köpüklü oldu, tadı da gayet güzeldi, evdeki herkes bayıldıı. Çok sağol kuzum tarifin için.:54:

rica ederim canım ne demek, afiyet bal şeker olsun :16:
ohh ne güzel güne dinç başlamış olmuşsun :31:

rica ederim canım ne demek, afiyet bal şeker olsun :16:
ohh ne güzel güne dinç başlamış olmuşsun :31:

malesef geç yatıp geç kalkınca ne yaparsam yapayım dinç olamıyorum canım ya:50:
Ama erken de yatamıyorum. mesela saat gece 11-12 oluyor. yatmak yerine film izlemek, kitap okumak, internette takılmak daha cazip geliyor.:31:

Günaydin cnlarim :16:
Ben öglen yemegimi bile yedim temizligmi yaptiim oh mis positiv bi gundeyim canimi skan bikac bisey var ama hatirlamamaya calisiorum.. :ssz:

Ben öglen yemegimi bile yedim temizligmi yaptiim oh mis positiv bi gundeyim canimi skan bikac bisey var ama hatirlamamaya calisiorum.. :ssz:

bu güzel başladığın günü sakın kötü düşüncelerle mahvetme canım :34:
aklına geldiği an aç bi film izle :31:
bu arada temizlik yapınca ben de çok rahatlıyorum =)

Son düzenleme:

merhaba canımm.
hiç sıkma canını aklına olumsuz şeyleri getirip.
tüm günün başladığı gibi pozitif geçer inşallah

bu güzel başladığın günü sakın kötü düşüncelerle mahvetme canım :34:
aklına geldiği an aç bi film izle :31:
bu arada temizlik yapınca ben de çok rahatlıyorum =)

Onur benim aklima ztn cok gelmiyo canim, önceden olsa neyse ama artik takmiyorum, ama sadece bazen burda arkadaslarim soru sorunca aklima geliyo, hemen unuturyorm öyle onuuur onuuur diye ölüp bitmiyoruum :1:
Benim canimi skan bikac ameliyatli sorunlarim var ameliyat olmam gerek fln ne bilim ya trye gitmem gerek annem gitmiyo, babam tek gidiyo beni kendi basima kimse göndermiyo, bilindik siradan aile tartismalari iste.. :) baskasiyla sorunum olunca pek takilmiyorum ama aileyle olunca biraz icime dert oluyo.. :31:

malesef geç yatıp geç kalkınca ne yaparsam yapayım dinç olamıyorum canım ya:50:
Ama erken de yatamıyorum. mesela saat gece 11-12 oluyor. yatmak yerine film izlemek, kitap okumak, internette takılmak daha cazip geliyor.:31:
aynen kuzucum yaa, netten dizi izliyorum ben de, gossip girl ü, 1 erkek 1 kadını çok seviyorum mesela :31:
Onur benim aklima ztn cok gelmiyo canim, önceden olsa neyse ama artik takmiyorum, ama sadece bazen burda arkadaslarim soru sorunca aklima geliyo, hemen unuturyorm öyle onuuur onuuur diye ölüp bitmiyoruum :1:
Benim canimi skan bikac ameliyatli sorunlarim var ameliyat olmam gerek fln ne bilim ya trye gitmem gerek annem gitmiyo, babam tek gidiyo beni kendi basima kimse göndermiyo, bilindik siradan aile tartismalari iste.. :) baskasiyla sorunum olunca pek takilmiyorum ama aileyle olunca biraz icime dert oluyo.. :31:

valla şu aşk meşk konularında seni tebrik ediyorum canım :46: bu konuyu da burda kapayalım boşverelim :33:
geçmiş olsun canım :71: baban tr ye giderken onunla gitsen olmaz mı tatlım :26:

aynen kuzucum yaa, netten dizi izliyorum ben de, gossip girl ü, 1 erkek 1 kadını çok seviyorum mesela :31:

valla şu aşk meşk konularında seni tebrik ediyorum canım :46: bu konuyu da burda kapayalım boşverelim :33:
geçmiş olsun canım :71: baban tr ye giderken onunla gitsen olmaz mı tatlım :26:

iste onuda bilemiyorumki canim daha henüz sormadim ama konu gecti bugun bakalim ya insallah.. neyse canlarim bn sarma sarmaya kalkiyorum öptüüm hepinizii :16:

iste onuda bilemiyorumki canim daha henüz sormadim ama konu gecti bugun bakalim ya insallah.. neyse canlarim bn sarma sarmaya kalkiyorum öptüüm hepinizii :16:
mm bayılırım sarmaya yaa, yap da tr ye de yolla :56:
selam bebeklerim
dün gece 11 de yattım pek bi güzel oldu çok süper uykumu aldım heyoo:32:

ohh çok iyi yapmışsın, en sağlıklısı, bi de alışsak süper olcak :8:

Back
X