• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

aynen kuzucum yaa, netten dizi izliyorum ben de, gossip girl ü, 1 erkek 1 kadını çok seviyorum mesela :31:

valla şu aşk meşk konularında seni tebrik ediyorum canım :46: bu konuyu da burda kapayalım boşverelim :33:
geçmiş olsun canım :71: baban tr ye giderken onunla gitsen olmaz mı tatlım :26:

1 erkek 1 kadın'a ben de bayılıyorum tatlım. gossip girl'ü izlemiyorum ama ben de how i met your mother delisiyim:1: oradaki marshall ve lily'ye bayılıyorum:69:

1 erkek 1 kadın'a ben de bayılıyorum tatlım. gossip girl'ü izlemiyorum ama ben de how i met your mother delisiyim:1: oradaki marshall ve lily'ye bayılıyorum:69:

1 erkek 1 kadında onurla beni görüyorum, onura biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum :1: hiç izlemedim how i met your mother ı ama duymuştum. bana yabancı diziler daha çok geliyo, öyle ki türk diziler çok saçma ve boş geliyor. izleyemiyorum :1: mesela ''csı'' izliyorum bazen, türk dizilerinden ''kanıt'' gibi. ama kanıt mesela çok komik geliyo :1:

ben bugün bacağımı yaktım :25: kuşburnu içicektim. su ısıtıyodum. su fokur fokur kaynarken tam bardağa dökücektim ki, cezvenin sapı elimden kaydı. hoopp üstüme. sağ bacağımın üstü gitti, hemen buz koyduk, silverdin sürdük. şimdi iyi durumda. bi yandan da 1 erkek 1 kadını izliyorum :31:
sedefcim canım cok geçmiş olsunnn cok üzüldüm okuyuncaa :59:

1 erkek 1 kadında onurla beni görüyorum, onura biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum :1: hiç izlemedim how i met your mother ı ama duymuştum. bana yabancı diziler daha çok geliyo, öyle ki türk diziler çok saçma ve boş geliyor. izleyemiyorum :1: mesela ''csı'' izliyorum bazen, türk dizilerinden ''kanıt'' gibi. ama kanıt mesela çok komik geliyo :1:
aynen canım ben de 1 erkek 1 kadın'ın çoğu bölümünde kendimi görüyorum, ozan'ın bazı davranışları pek uymasa da, uymayan dışında kalanlar bizi yansıtıyor:31: ama how i met your mother'daki marshall ve lily'nin bazı hareketlerinde de kendimi gördüğüm oluyor. onu da tavsiye ederim tatlım.
ben türk dizisi izlemiyorum pek, yabancı diziler daha çok sarıyor. türk dizileri hep dram hep üzüntü hep entrika, izlerken içim bunalıyor valla:ssz:

How i met your mother :16: bende bayılıyorum yaa :) Lily çok tatlııı :27:
di miii, ben de marshall'a daha bi bayılıyorum canım:17:
ben geldimm kuzucuklarımmm özledim valla burayıı :16: :16: :16:

hoş geldin tatlımm. biz de seni çok özledik, eksikliğiniz çok hissedildi :16:
sedefonur'la buraları yalnız bırakmadık ama:7:

kızlar dün teyzeme anlattım nasıl renk istediğimi bi dönem kuaförlük yaptıgı ıcın anlıyo renklerden az cok buğulu siyah ve altın pırıltılı mocco aldık..ilk yıkadıgımda cok üzüldüm çok siyah oldu diye ben daha koyu kahve tarzı renkler istiyodum ama aldıgım tepkiler cok olumlu oldu en cok yakısan renk buymuş bana sevgilimde cok begendi o zaten hep bana siyah yap diyodu :8: bende cok beğendim kuruyunca falan albümüme resim ekledim bakabilirsiniz ordan sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum :54: bi de bi arkadasım avonun tüy dökücüsünü sormuştu bana kullanıcı adını unuttumm :44: teyzeme bi kadın geldi o anda sordum bende kullanmış bi işe yaramıyo dedi yine sen bilirsin cnmm :31:

aynen canım ben de 1 erkek 1 kadın'ın çoğu bölümünde kendimi görüyorum, ozan'ın bazı davranışları pek uymasa da, uymayan dışında kalanlar bizi yansıtıyor:31: ama how i met your mother'daki marshall ve lily'nin bazı hareketlerinde de kendimi gördüğüm oluyor. onu da tavsiye ederim tatlım.
ben türk dizisi izlemiyorum pek, yabancı diziler daha çok sarıyor. türk dizileri hep dram hep üzüntü hep entrika, izlerken içim bunalıyor valla:ssz:

di miii, ben de marshall'a daha bi bayılıyorum canım:17:

hoş geldin tatlımm. biz de seni çok özledik, eksikliğiniz çok hissedildi :16:
sedefonur'la buraları yalnız bırakmadık ama:7:
hosbulduk cnm okudum bütün yazdıklarınızı cok güzel muhabbetler etmşsiniz aklım hep burdaydı benımde :31: :16:

kızlar dün teyzeme anlattım nasıl renk istediğimi bi dönem kuaförlük yaptıgı ıcın anlıyo renklerden az cok buğulu siyah ve altın pırıltılı mocco aldık..ilk yıkadıgımda cok üzüldüm çok siyah oldu diye ben daha koyu kahve tarzı renkler istiyodum ama aldıgım tepkiler cok olumlu oldu en cok yakısan renk buymuş bana sevgilimde cok begendi o zaten hep bana siyah yap diyodu :8: bende cok beğendim kuruyunca falan albümüme resim ekledim bakabilirsiniz ordan sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum :54: bi de bi arkadasım avonun tüy dökücüsünü sormuştu bana kullanıcı adını unuttumm :44: teyzeme bi kadın geldi o anda sordum bende kullanmış bi işe yaramıyo dedi yine sen bilirsin cnmm :31:

canım çok güzel olmuş saç rengin, çook beğendimm:16:. gerçekten çok doğal duruyor.:31:

ben geldimm kuzucuklarımmm özledim valla burayıı :16: :16: :16:

sedefcim canım cok geçmiş olsunnn cok üzüldüm okuyuncaa :59:
oyy kuzum hoşgeldin, çok özledik seniii :70: hemen bakıcam saçına
çok sağol, dün fena yandım :18: ama bugün iyiyim, buz torbası baya işe yaramış demek ki :31:

ozanın çapkınlıkları uymuyor dimi canım :9: çok şükür şakayla karışık da olsa bizde de öyle şeyler yok :31:
ayy o zaman ben başlıcam bu how i met your mother a :6:

vaayy çok güzel olmuşşşş, çok beğendimm
kuzum bence senin rengin siyah ya, ben de koyu kahveler daha iyi durur siyah sert gösterir diye düşünmüştüm ama yok hiç sert göstermemiş, aksine tamamlamış seni sanki
çok yakışmış tatlışım. doğru seçim yapmışsın :46:

çok sağol, dün fena yandım :18: ama bugün iyiyim, buz torbası baya işe yaramış demek ki :31:

ozanın çapkınlıkları uymuyor dimi canım :9: çok şükür şakayla karışık da olsa bizde de öyle şeyler yok :31:

evet tatlım:1: hatta ozan'ın bazı hareketlerine çok gıcık oluyorum. "kızım" demesi çok itici geliyor bana mesela.:50: how i met your mother'ı seveceksin bence kuzum. ahlak açısından pek kültürümüzle uyuşmuyor tabi ama çok komik ve de bahsettiğim marshall ile lily'nin aralarındaki uyum çok hoş.:69:

cok tşk ederim fıstıgım ya olumlu tepkiler almak cok güzel gerçekten :16:

ne demek canım ya, ben demiştim ya beyaz tenlilere koyu renk saçı çok yakıştırıyorum diye, gerçekten bu rengi hiç değiştirme bence, gerçekte saçların da bu renkteydi sanırım di mi?

kızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep:1:

aşkitomla guzel geçti bı ara yıne gerıldık ama sonra duzeldık kızlar bizim için dua edın yaaa:123:

neyse ben sımdı umutsuz ev karılarını ızlıyım gece kaynatırız beybıler öpüldünüzzzz
semıramıs sacını boyadın mı kızzzzz

hosbulduk kuzumm bnde sizi cok özledimmm :16: iyi olmana sevindim evet yanık gibi durumlarda patates püresi koymak bi de buz torbası iyi geliyo :31:

vaayy çok güzel olmuşşşş, çok beğendimm
kuzum bence senin rengin siyah ya, ben de koyu kahveler daha iyi durur siyah sert gösterir diye düşünmüştüm ama yok hiç sert göstermemiş, aksine tamamlamış seni sanki
çok yakışmış tatlışım. doğru seçim yapmışsın :46:
çok mutlu ettin benı cok tşkler sizlerde begendiğinize göre gerçekten güzel olmuş :16: evet bende sert gösterir diye siyah istemiyodum biliyosun kahve tonları falan düşünüyodum ama bundan sonra fikrim değişmezse rengim bu :8:

Back
X