- Konu Sahibi _Semiramis_
- #4.321
aynen bende öyle yaa hep aklımdaydı burasııkızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep
aşkitomla guzel geçti bı ara yıne gerıldık ama sonra duzeldık kızlar bizim için dua edın yaaa:123:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen bende öyle yaa hep aklımdaydı burasııkızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep
aşkitomla guzel geçti bı ara yıne gerıldık ama sonra duzeldık kızlar bizim için dua edın yaaa:123:
evet kuzum bu renk gibi gerçek saçımda ne güzel dip derdi yok en cokta buna seviniyo insanne demek canım ya, ben demiştim ya beyaz tenlilere koyu renk saçı çok yakıştırıyorum diye, gerçekten bu rengi hiç değiştirme bence, gerçekte saçların da bu renkteydi sanırım di mi?
bende umutsuz ev kadınlarını izleyip gelicem kızlarrneyse ben sımdı umutsuz ev karılarını ızlıyım gece kaynatırız beybıler öpüldünüzzzz
semıramıs sacını boyadın mı kızzzzz
kızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep
evet kuzum bu renk gibi gerçek saçımda ne güzel dip derdi yok en cokta buna seviniyo insan![]()
kıyamam canım doğal saçındı dmi hiç boyamamıştın eğer dogru hatırlıyosam aman sakın boyama beyazların çıkmadan derim bak bana öz rengime dönmek için uğraşıyorummcanımm hoşgeldinn.özledik sizi yahuu
çok sevindim aranızın güzel olmasına, inşallah daha da güzel olur, mutlu mesut bir ömür geçirirsiniz
di mi canım, çok iyi olmuş bence de.ay ben de seni görünce çok özendim, saçlarını boyayasım varr :108:
aynen, hep kızım kızım.. zeynep iyi sabrediyo valla
evet tatlımhatta ozan'ın bazı hareketlerine çok gıcık oluyorum. "kızım" demesi çok itici geliyor bana mesela.
how i met your mother'ı seveceksin bence kuzum. ahlak açısından pek kültürümüzle uyuşmuyor tabi ama çok komik ve de bahsettiğim marshall ile lily'nin aralarındaki uyum çok hoş.
![]()
inş hep mutlu olursunuz, düzelmesine çok sevindimkızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep
aa patates püresini bilmiyodum, o da aklımda bulunsun barihosbulduk kuzumm bnde sizi cok özledimmmiyi olmana sevindim evet yanık gibi durumlarda patates püresi koymak bi de buz torbası iyi geliyo
![]()
çok mutlu ettin benı cok tşkler sizlerde begendiğinize göre gerçekten güzel olmuşevet bende sert gösterir diye siyah istemiyodum biliyosun kahve tonları falan düşünüyodum ama bundan sonra fikrim değişmezse rengim bu
![]()
evet tatlım, sevgilim boyamamı istemiyor, hatta annem de istemiyor, o sürekli boyadığı için baya yıprandı saçları.kıyamam canım doğal saçındı dmi hiç boyamamıştın eğer dogru hatırlıyosam aman sakın boyama beyazların çıkmadan derim bak bana öz rengime dönmek için uğraşıyorumm![]()
aynen, hep kızım kızım.. zeynep iyi sabrediyo vallayabancı dizilerin çoğu bizim kültürümüzle uyuşmuyo ama ben gerçek aşkları o dizilerde daha samimi buluyorum nedense.. bizim dizilerde gerçek aşk diye birisini gösteriyolar, sonra yok o kızın ablasıyla, yok kız eniştesiyle..
inş hep mutlu olursunuz, düzelmesine çok sevindim![]()
aa patates püresini bilmiyodum, o da aklımda bulunsun bari
zaten bu doğal rengine de yakın sanırım, cuk oturmuş kuzum![]()
1 erkek 1 kadında onurla beni görüyorum, onura biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorumhiç izlemedim how i met your mother ı ama duymuştum. bana yabancı diziler daha çok geliyo, öyle ki türk diziler çok saçma ve boş geliyor. izleyemiyorum
mesela ''csı'' izliyorum bazen, türk dizilerinden ''kanıt'' gibi. ama kanıt mesela çok komik geliyo
![]()
umutsuz ev kadınlarını izledim ve geldimmm kimler burda bakalımmm![]()
napıyım valla cnm teyzemde kaldım uzun zamandır görüşemiyoduk kuzenlerimle gerçi biraz başım ağrıdı küçük kuzenım cok ses yapıyooben burdayım canım.ee anlat bakalım görüşmeyeli nasılsın neler yaptın.
![]()
napıyım valla cnm teyzemde kaldım uzun zamandır görüşemiyoduk kuzenlerimle gerçi biraz başım ağrıdı küçük kuzenım cok ses yapıyoo![]()
sen neler yaptın bakalımm
eveett benm aklıma hiç soru gelmediii biriniz sorun bakalımmmmben de önceki gece teyzemdeydim canım. valla hayatımda hiç bi gelişme-değişme yok desem yeridir.
hadi biri gecenin sorusunu sorsun.![]()
bilmiyorum ki olabilir mi acaba cnm :26: hurremland dün aksam sevgilisiyleydi giremeyeceğini belirtmiş atractive az önce burdaydı bi tek gwenciğim yokkatractive,hurremland,gwen burayı çok boşladılar. msn'den mi kaynatıyorlar yoksaa![]()
bilmiyorum ki olabilir mi acaba cnm :26: hurremland dün aksam sevgilisiyleydi giremeyeceğini belirtmiş atractive az önce burdaydı bi tek gwenciğim yokk![]()
bilmiyorum ki olabilir mi acaba cnm :26: hurremland dün aksam sevgilisiyleydi giremeyeceğini belirtmiş atractive az önce burdaydı bi tek gwenciğim yokk![]()
kıyamam sedefe cvp yazdın bana bişey demeyince bende bişey demedimmevet burdaydım ama benimle kimse ilgilenmedi bende gittim![]()
inş olur gene uzun muhabbetlerimiz yaahurrem dün gece kalmıştı bugün geldi canım gelir belki birazdan, uzun uzun sohbet olmuyor ya 2 gündür, ondan şey ettim![]()