Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar ben sıze cok alısmısım yawsss resmen dun aklıma geldı hep:1:

aşkitomla guzel geçti bı ara yıne gerıldık ama sonra duzeldık kızlar bizim için dua edın yaaa:123:
aynen bende öyle yaa hep aklımdaydı burasıı :16: cok sevindim senın adına inş Allahım yüzünü hep güldürsünnn :29:

ne demek canım ya, ben demiştim ya beyaz tenlilere koyu renk saçı çok yakıştırıyorum diye, gerçekten bu rengi hiç değiştirme bence, gerçekte saçların da bu renkteydi sanırım di mi?
evet kuzum bu renk gibi gerçek saçımda ne güzel dip derdi yok en cokta buna seviniyo insan :1:

aşkitomla guzel geçti bı ara yıne gerıldık ama sonra duzeldık kızlar bizim için dua edın yaaa:123:

canımm hoşgeldinn.:16: özledik sizi yahuu:29: çok sevindim aranızın güzel olmasına, inşallah daha da güzel olur, mutlu mesut bir ömür geçirirsiniz:16:
evet kuzum bu renk gibi gerçek saçımda ne güzel dip derdi yok en cokta buna seviniyo insan :1:

di mi canım, çok iyi olmuş bence de.:34: ay ben de seni görünce çok özendim, saçlarını boyayasım varr :108:

canımm hoşgeldinn.:16: özledik sizi yahuu:29: çok sevindim aranızın güzel olmasına, inşallah daha da güzel olur, mutlu mesut bir ömür geçirirsiniz:16:

di mi canım, çok iyi olmuş bence de.:34: ay ben de seni görünce çok özendim, saçlarını boyayasım varr :108:
kıyamam canım doğal saçındı dmi hiç boyamamıştın eğer dogru hatırlıyosam aman sakın boyama beyazların çıkmadan derim bak bana öz rengime dönmek için uğraşıyorumm :50:

evet tatlım:1: hatta ozan'ın bazı hareketlerine çok gıcık oluyorum. "kızım" demesi çok itici geliyor bana mesela.:50: how i met your mother'ı seveceksin bence kuzum. ahlak açısından pek kültürümüzle uyuşmuyor tabi ama çok komik ve de bahsettiğim marshall ile lily'nin aralarındaki uyum çok hoş.:69:
aynen, hep kızım kızım.. zeynep iyi sabrediyo valla :1: yabancı dizilerin çoğu bizim kültürümüzle uyuşmuyo ama ben gerçek aşkları o dizilerde daha samimi buluyorum nedense.. bizim dizilerde gerçek aşk diye birisini gösteriyolar, sonra yok o kızın ablasıyla, yok kız eniştesiyle.. :51:

inş hep mutlu olursunuz, düzelmesine çok sevindim :16: :nazar:
hosbulduk kuzumm bnde sizi cok özledimmm :16: iyi olmana sevindim evet yanık gibi durumlarda patates püresi koymak bi de buz torbası iyi geliyo :31:
aa patates püresini bilmiyodum, o da aklımda bulunsun bari :21:
çok mutlu ettin benı cok tşkler sizlerde begendiğinize göre gerçekten güzel olmuş :16: evet bende sert gösterir diye siyah istemiyodum biliyosun kahve tonları falan düşünüyodum ama bundan sonra fikrim değişmezse rengim bu :8:

zaten bu doğal rengine de yakın sanırım, cuk oturmuş kuzum :12:

kıyamam canım doğal saçındı dmi hiç boyamamıştın eğer dogru hatırlıyosam aman sakın boyama beyazların çıkmadan derim bak bana öz rengime dönmek için uğraşıyorumm :50:
evet tatlım, sevgilim boyamamı istemiyor, hatta annem de istemiyor, o sürekli boyadığı için baya yıprandı saçları.
dediğin gibi beyazlarım çıkınca boyarım artık canım:31:

aynen, hep kızım kızım.. zeynep iyi sabrediyo valla :1: yabancı dizilerin çoğu bizim kültürümüzle uyuşmuyo ama ben gerçek aşkları o dizilerde daha samimi buluyorum nedense.. bizim dizilerde gerçek aşk diye birisini gösteriyolar, sonra yok o kızın ablasıyla, yok kız eniştesiyle.. :51:

inş hep mutlu olursunuz, düzelmesine çok sevindim :16: :nazar:

aa patates püresini bilmiyodum, o da aklımda bulunsun bari :21:

zaten bu doğal rengine de yakın sanırım, cuk oturmuş kuzum :12:

Çok haklısın canım. Bizimkilerde asıl ahlaksızlık:ssz: onlarınki esprisine bel altı... :31:

1 erkek 1 kadında onurla beni görüyorum, onura biraz daha anlayışlı yaklaşmaya çalışıyorum :1: hiç izlemedim how i met your mother ı ama duymuştum. bana yabancı diziler daha çok geliyo, öyle ki türk diziler çok saçma ve boş geliyor. izleyemiyorum :1: mesela ''csı'' izliyorum bazen, türk dizilerinden ''kanıt'' gibi. ama kanıt mesela çok komik geliyo :1:

herkes 1 erkek bi kadın da kendini görür çünkü insan romantik ve güzel olan her güzel şeyi kendi aşkına benzetir:9:
o aslında bi kadın bi erkek ti 2008 den beri izliyorum ben onu tabi o zamanlar starda değil di digitürte izliyordum stara geçene kadar
annemde beni zeynep'e benzetiyor tutarsız alışveriş yapıyormuşum ve herşeyi çok çok alıyormuşum

napıyım valla cnm teyzemde kaldım uzun zamandır görüşemiyoduk kuzenlerimle gerçi biraz başım ağrıdı küçük kuzenım cok ses yapıyoo :37: :31:sen neler yaptın bakalımm

ben de önceki gece teyzemdeydim canım. valla hayatımda hiç bi gelişme-değişme yok desem yeridir.:31:
hadi biri gecenin sorusunu sorsun.:27::9:

atractive,hurremland,gwen burayı çok boşladılar. msn'den mi kaynatıyorlar yoksaa:63:
bilmiyorum ki olabilir mi acaba cnm :26: hurremland dün aksam sevgilisiyleydi giremeyeceğini belirtmiş atractive az önce burdaydı bi tek gwenciğim yokk :ssz:

Son düzenleme:
bilmiyorum ki olabilir mi acaba cnm :26: hurremland dün aksam sevgilisiyleydi giremeyeceğini belirtmiş atractive az önce burdaydı bi tek gwenciğim yokk :ssz:

hurrem dün gece kalmıştı bugün geldi canım gelir belki birazdan, uzun uzun sohbet olmuyor ya 2 gündür, ondan şey ettim:31:

hurrem dün gece kalmıştı bugün geldi canım gelir belki birazdan, uzun uzun sohbet olmuyor ya 2 gündür, ondan şey ettim:31:
inş olur gene uzun muhabbetlerimiz yaa :29: bu arada sen gwenin hürremin atractivenin resmini falan gördün mü canım öyle anlaşmıştık ya geçen aksam:26:

Back
X