• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

benim 4 senelik bi ilişkim var benim ailem gecen sene ögrendi babam hariç herkes bilio onun aileside bilio beni ama hala henüz söz veya nişan olmadı o okuo gelecege dair cok büyük korkular yasio maddi açıdan durumumuzun kötü olacagından korkuo mesleği cok iyi halbuki :S finansman muhasebeci kendisi askere bile gitmedi daha 27 yasında bende 23 önümüzdeki sene nişan yapmayı planlıyoruz ama ne olur bilmiorum annemde durmadan fazla uzatma deyip duruo :S askere gitmeden evlenmeyi düşünüoruz off keşke herşey istediğim gibi olsaydı :(
hosgeldin sende canım :16: benımkide öyle geleceğe dair endişeleri fazla erkekler bu konularda daha ayrıntılı düşünüyolar herşeyii aslına bakarsan haklılarda :31: askerden önce evlenmek cok zor olur canım yaa yine sen bilirsin ama ben askerden gelmesini bekle derimm :31:

ammavelakın gordum sımdı canm senı masallah cok guzelsın
neyse kızlar ben derdımle tadımızı kacırmıyım ee sızler napıyorsunuz
olur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızz :16: iyiyim ben buluşmamıza az kaldı o yüzden mutluyumm :40:

olur mu hiç canım birbirimizin derdini mutluluğunu dinlemek için burdayızz :16: iyiyim ben buluşmamıza az kaldı o yüzden mutluyumm :40:
ooo bıze anlatırsın artık bebiş nasıl gectıgını:16:
insallaaaahh olucakya mayıs sonunda nisan o bakımdan belki yanıma geldiginde alırız ondan bi bakıyım dedim :32:

hadı canm ınsallah havadıslerını beklıyoruz siftahı yap:16:

bu kitabı alınca noluyor onu anlamadım napıcaksınız sevgililerinizi test falan mı ediyorsunuz:26:
test derken mesela düğünde takılan altınlar hakkında ne düşünüyosunuz ? evlilik alışverişi hakkında ne düşünüyosunuz ? vs vs gibilerınden sorular varmış 150 tane onlara cvp veriyosun böylece karşndaki insanı daha iyi tanımış oluyosunn bunu bizde yapıcaz bakalm nasıl cevaplar cıkacakk :1:

kızlar ben de geldımmm
dun gece yoktum malesef siz ne yaptınız dun
korkunc bır gun gecırdım arkadaslar....annemle cok buyuk kavga ettık cok fecii,sinirler gerildi benı ewden kovdu bana beddua ettı bende bavulumu hazırlanıp gıtmeye karar verdım..düşündümki ablamda arkadaslarımda kalırım falan ama sonra dedım kendı kendıme ailem olmazsa sokak kızı gıbı olursam hiç yuvam olmayabılır perişan olabılırım :43: babam sakınlestrdı bende vazgectım:43:
butun boğazlarım patladı bagrırken sınır krızı gecırdım:14:
çok kotuydu:50:
sebebıne gelınce bırıkım dıyelım uyusmazlıklar psıkolojık sorunlar...
off kızlar hayat cok zor.
ciddi ciddi evı terketmek ıstedım gelecegımı sokaklarda ıntıharın eşiğinde olarak hayal ettım kaderıme ısyan ettım cok kotuydu:14:
bi an delirdim sandım :50:

ahhh canım benim yaa çok üzüldüm adına ama annlerle olur öyle benim annemde sinirlenince bazen herşey söylüyor bana ama sonra unutuyoruz anne sonuçta içtenlikle söylediğine inanmıyorum ben en çok seven kişi seni
atlatırsınız inşallah:50:

benim 4 senelik bi ilişkim var benim ailem gecen sene ögrendi babam hariç herkes bilio onun aileside bilio beni ama hala henüz söz veya nişan olmadı o okuo gelecege dair cok büyük korkular yasio maddi açıdan durumumuzun kötü olacagından korkuo mesleği cok iyi halbuki :S finansman muhasebeci kendisi askere bile gitmedi daha 27 yasında bende 23 önümüzdeki sene nişan yapmayı planlıyoruz ama ne olur bilmiorum annemde durmadan fazla uzatma deyip duruo :S askere gitmeden evlenmeyi düşünüoruz off keşke herşey istediğim gibi olsaydı :(

anaa aynı benim gibisin kız benimde 4 ,5 yıllık ilişkim vardı ve babam haricinde herkes adını madını herşeyini biliyordu ama biz ayrıldık tabisi:ssz:
neden askere gitmeden evleniyorsunuz ki bence askerliğini yapsın öyle evlenin ne aceleniz var:34:

Back
X