- Konu Sahibi _Semiramis_
- #5.281
ben geldim kızlarr..teyzeme kızgınım ya kendi kızına lafını geçiremiyo laf söyleyemiyo direk küfürü yiyiyo çünkü ama bana kol gibi laflar söylüyogeçen ay onlarda kaldıgım bi aksam bana dedi dalga geçer gibi fatihle ne zamandır görüşmüyosunuz seni sevse gelir gerekirse yemez içmez seni görmek istese gelirdi falan dedi bende kızdım tabi alakası yok maddi sorunları var dedim sonra kocasının zenginliğinden bahsetmeye başladı bende teyze yapma allah aşkına ilk evlendiğinizde limon satıyomuş pazarda eğer miras olmasaydı zengin olamazdınız hem zenginlik önemli değil önemli olan değer vermesi dedimm (geçmişte eniştemden cok dayaklar yemişti ayrıca eniştem hala içiyo ve kendisinden 16 yaş büyük ) ben dalga geçmek için değil ama kendisi mükemmel olsa neyse ama yaşamadıgı kalmadı bu durumda bana laf söylemeye hakkı yok...bana dedi hiç mutlu olamayacaksın sen görürsün bak falan bende öyle demesene nerden biliyosun ben inanıyorum mutlu olacağıma hem Allah bilir dedim içine öyle doğuyomuş görcekmişim ben okulumu dondurmuşum devam edemeyecekmişim bende devam edicem bu yıl dondurmak zorunda kaldım biliyosun yaşadıklarımı sen bari yapma hem bakalım aytaç liseyi bile okuyabilecek mi dedim ertesi sabah diyo oğlum okursan oku ama okuyamazsan baban bize triplexler alacak onlarla süper geçinirsiniz siz falan dedi bende ya sabır çektim sustum neyse...bugunde teyzemle bi kadına oturmaya gittik kadın fal bakıyomuş banada baktı cok iyi çocuk senınle ciddi düşünüyo falan dedi hatta bu cocugun isminde f harfi var mı dedi şaşırdım kaldım 1-2 yıla sizin iş olacak dedi..sonra sordu nerde oturuyo falan diye gebzede dedim teyzem hemen aman köy gibi yer hiç güzel değill yaşanmazmış orda falan demeye başladı bende bana gittiğim gördüğüm yerimi anlatıyosun köyle hiç alakası yok bizim burdan daha güzel daha gelişmiş dedim..sonra kadın falda dedi sana herkes laf söylüyo ya dedi bende bana laf söylemeyen mi var dedim hemen teyzem bak ne diyo ya ne dedım ben şimdi falan dedi..sonra ordan çıktık diyo ben masus dedim falda görsün bakalım nerde oturacaksın falan diye ondan dedım diyo..bu kadın ona fal bakmış demiş seni bi genc kız cok kırmış demiş sanki kendisi bana laf söylemedi o lafları söylediğindede anneme şaka yaptım semiramise hemen kızıyo demiş dönek resmen ya ne dediği belli değil..ama dün aksam rüyamda teyzeme kızmıştım bana diyodu insanların hakkını yemeyi seviyorum falan diye dayımda kızıyodu semiramisin hakkını yeme diye ertesi günde gerçekten kızdım yanii..uzun oldu kızlar kusura bakmayın cok kızgınım teyzeme
bide teyzemın yanında asla başka bi erkeği övemezsin hemen kendi kocasının mükemmelliklerınden bahsedıyo fatihi övemiyorum çenesi açılmasın diye neden böyle bilmiyorum
![]()
sonuna kadar okudum canım teyzenin söyledikleri biraz tuhaf olmuş ya hiç mutlu olamayacaksın denir mi ya neden böyle diyor? senin sevgilinle aranda bir problem oldu da teyzene mi anlattın teyzenle dertleşiyor musun neye dayanarak böyle diyor yaa aaa garip