• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hahahhhh ayyy cok iğrençleştikkkk bu geceee nolurr bunlarııı bizimkilerden birileri okumasınnn Allahımmmm :52::52::52:

aminnn. bundan sonra soğuk davranırlarsa bilin ki okumuşlardır burayı:58:

Sağol tatlımm :) Hıhıı gelip altımı değiştirsinnn :52: Utanmam daa :33:

yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar:52::52:

yani utanmayalım tabi. yarın bi gün evlendiğimizde altımıza işersek onların da üstü ıslanacak, alışsınlar:52::52:
evet kızlarr benden haber alamazsanız bilinki benımki bu yazıları okumuştur bana söylemiştirr bende depresyona girmişimdirrr :58::58:

ay ben benımkine dediğimi düşünemiyorum aşkım çişim geldi falan diyee :1:
dene bi canım:52: alıştırma olur evliliğe:52:

kadınların %99 mantar geçirmiş oluyor ki zaten hayatlarında yalnız değiliz yani kimileri mantar olduğunun bile farkına varmıyor ilerlemedikce:35:

haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden:52::52::1:

aman ne var be ben mesela bazen msnde falan geceleri konuşurduk dur bi dk benim tuvaletim geldi yapıp geleyim diyodum
o da tamamm bekliyorum diyordu
o da aynı şekilde bana söylüyordu
bazen giderken birbirimize iyi rahatlamalar iyi çişler falan derdik ayy ne iğrençmişiz biz yaa sanki akrı kocayız aynı evde:52::52::52:

Hahahah :52: aynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm :D:D fazla mikrobum benn :D pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki :D:D amnn ynlş anlaşlmasn hee :D

haklısın canım. ama benimkine mantarım var diyebilir miyim bilmiyorum, o şimdi toprakta yetişen mantar gibi bişey düşünür falan soğur benden:52::52::1:

yok artık ya araştırır heralde benim ki ben yeşil akıntı geldi değiğimce sayfalarca şey araştırmıştı muhtemel vericekleri ilaçları bile söylemişti bana
o da araştırır bilir
hem sende söylersin beyaz akıntı geliyor süt gibi o mantar tıp dilinde dersin:34:

ben göze alamam kızz o sivilce meselesini bile büyütmüştü demiştim evlenınce herşeyimizi görücez birbirimizin ne var bunda falan diye ama kendımı okadar kötü hissetmiştim ki yanında altıma kaçırsam okadar kötü hissetmezdim heraldeee :58: :1:

aman ne var be ben mesela bazen msnde falan geceleri konuşurduk dur bi dk benim tuvaletim geldi yapıp geleyim diyodum
o da tamamm bekliyorum diyordu
o da aynı şekilde bana söylüyordu
bazen giderken birbirimize iyi rahatlamalar iyi çişler falan derdik ayy ne iğrençmişiz biz yaa sanki akrı kocayız aynı evde:52::52::52:
yok canım biz de çişi aştık zaten. artık su içmek gibi bişey:52::52:

Hahahah :52: aynen canımm hatta üstüne yaparımmm deermişimmmm :D:D fazla mikrobum benn :D pasta kremasını orasına burasını sürüp yalayan insandan ne beklenr ki :D:D amnn ynlş anlaşlmasn hee :D
yanlış anlaşılmasın demeseydin anlamayacaktım gerçekten:23::23::23: neresine sürüyon bakıyım:23:

yok artık ya araştırır heralde benim ki ben yeşil akıntı geldi değiğimce sayfalarca şey araştırmıştı muhtemel vericekleri ilaçları bile söylemişti bana
o da araştırır bilir
hem sende söylersin beyaz akıntı geliyor süt gibi o mantar tıp dilinde dersin:34:

doğru canım. gerçi bende şu an yeşil akıntı var sadece. onu da bugün gördüm. bakalım 1 hafta içinde geçmezse benimkine söyler gideriz dr.a.:18:

Back
X