Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ewet topıgı bende cok sewiyorm.dertleseblecegm sewncmi paylasablecegm cok degerli arkadaslar edindm burda..
Sedulu canım wala sabrmı cdden bu cocuk cok zorluo.maalesef aynı sehrde deglz yuz yuze knusup ayrlamyorm.smdi ayrlsam zaten etmedgi hakaret kalmaz sewgli buldm zanneder. Aşagı tkursem sakal yukarı tukursem bıyık anlicagn

tatlım ayrılmayı gerçekten düşünüyorsan sana neler diyeceğini umursama
ettiği laflar ayrılırken yanına kalsın bırak
sen kendini bildikten sonra gerisi boş :34:

ewet topıgı bende cok sewiyorm.dertleseblecegm sewncmi paylasablecegm cok degerli arkadaslar edindm burda..
Sedulu canım wala sabrmı cdden bu cocuk cok zorluo.maalesef aynı sehrde deglz yuz yuze knusup ayrlamyorm.smdi ayrlsam zaten etmedgi hakaret kalmaz sewgli buldm zanneder. Aşagı tkursem sakal yukarı tukursem bıyık anlicagn

tatlım dediiklerinde haklısın bu topiğe bende uymuyorum artık ama co k sağlam ve güzel dostluklar kurduk o yüzden konumun devam etmesini istiyorum herkes ayrılsada genede burdaki arkadaslarımı hep bikaç satır yazılarını görmek istiyorum mesela geçende ben yazlıktayken hürrem semiramis nerelerde ne yaptı merak ettim tarzında bişeyler yazmış okuyunca mutlu oldum gözlerim doldu neolursa olsun önemsendiğimi bilmek cok güzel buda bu topikteki arkadaslarım sayesinde :43:
canım benııııııım bız senın yanındayız bebeımmmmm:29:

çocuğu kötü emellerine alet etme fikrini sevdim :1:

artık kullanma sırası bız de .yasasın kotuluk:kkk:

ben sunu anladım kı ; bız kadınlar da hep su vardır ;

ben onun ıstemeyecegı seyı yapmayım bana karsı buz gıbı

olmasın ,donecegı varsa da donmez "dıye dusunup evde

karalar baglar yaslar tutar gunlerce haftalarca belkı de aylarca

bunalım takılır hergun aglarız .ama onlar nasılsa artık ozgurum dıe

gununu gun eder ,o kız benım bu kız benım dıye dıye cesıt cesıt

kızlarla takılırlar .ve bız de o kadar safız kı ,bunları yaptıktan sonra

pısman oldum dıye donerler ve affederız :14:

onlar gunlerını gun eder hayatı sınırsızca yasar,bız karalar baglarız

donmesıyle sevınırız .nıye hep boyle olsun dımı ama .

bu sefer de o karalar baglasın bakalım .hanı benden cok emın yaa beyımız

sureklı ben onun benı aldatacagını dusundugum ıcın gerılıyormus yaa beyımız

habire onu takıp edıyormusum yaa bunlamıs yaa ,bıraz da ben bunalıyım dımı .

bıraz da o kudursun .dusunsun kendı kendıne ; yere bakan yurek yakanmıs

evde sessız sessız oturuyordu ama ,meger ısler cevırıyormus

bır hafta da bu cocugu nasıl ayarladı ,kesın benle bırlıkteyken de vardı "dıye

dusunerek erkeklık gururunu bı sarsalım ama dımı .benım de sarsılmıstı zamanın da

onun da sarsılsın bakalım :ssz:

alıntyla cewaplayamamak cok kötuymus ya=)
Sedulu wala agza alnmcak hakartler eder beni suclar ben cok kafama takarm kendmi bliyorm ondan zamanini beklicem yoksa tatilim burnumdan gelr blyorm.suan zaten msj atp kawga ckarmamak icn kndmi zor tutuorum adamın umrnda deglm ya..
Harflri eksk yaziorm k.bkmayn kzlar babamlar yatnca adsl kapiolar laptopan gremyorm

benimkide çocuğun biri bana evlenme teklifi etti diye bana tavır aldı iyi mi..
ama hiç çekemicem ya artık kusura bakmasın 2 haftadır peşimde dolanıyo barışta barış, yalvardı resmen.. barışabilirm belki gidişata bakıcam dedi havalara uçtu ama bu olaydan sonrada tavır aldı neymiş anlatmadığım şeyler varmış o çocuk ben yüz vermesem bana teklif edemezmiş.. bana güvenmiyo resmen ki ben sadakate çok önem veririm.. yan gözle bile bakmam kimseye..

kızlar yazılanları uzun süredir okuyorum ama yorum yapmıyorum. inanın şaşırtıyorsunuz beni. anlatılan ilişkilerin konu başlığıyla hiç ilişkisi yok gibi görünüyor. çoğunluk ayrıldığını, ayrılmak üzere olduğunu, ayrılacağını, ayrılmak istediğini yazıyor ben de hiçbir şeyden bahsedemiyorum, yorum da yapamıyorum nedense. napsam şaştım:44::44:

canım aslın da topıgımız tam da konu baslıgına uygun turden .evet son zamanlar da calkantılı oldu ama,sureklı boyle degıldık .

hem de konu baslıgında da belırtıldıgı gıbı "uzun surelı ılıskısı olupda evlılık yolunda henuz hıc adım atılmamıs "arkadaslar olarak toplantık burada .

ee evlılık adımları atılmayınca da ayrılıyoruz .hepımız evlenmıs barklanmıs olsak o zaman konu baslıgına aykırı olurdu bıraz :9:

hem daha ayrılmamıs cıftlerımız var ,suan net ayrılanların sayısı 3 kısı benle bırlıkte

Akhys sakin ol once canm öfkeden çatlasanda suan bellı etme ve arama,hatta telefonunu kapat bir kaç gun dayanabılırsen

senta sana gelınce o nasıl baba yaaa şok oldum ne tuhaf ınsanlarmıs.erkek arkadasn normal mı barı?

sashamia canım anladıgım kadarıyla foto olayında kararlısın,bende benzerını yapmıstım ayrıyken bır arkadasın dogum gunune katılmıstım ve orda erkek arkadaslarla bırlıkte oynarken vs resımlerımızı faceye koymustum,taktık işe yaradı mı evet yaradı kudurmus gorur gormez benı aradı ve bır kac gun sonrada görüşmek ıstedı paçaları tutuşmuştu,ama gel gorkı bır kavga edelım hemen o konu gundeme gelıyor onu hatırlatıyor bana dıyorum normal arkadasm dogun gunu resımlerı dıyorum hem ayrıydık dıyorum ama butun bu acıklamalar her kavgada bunu temcit pilavı gıbı onume koymasına engel olmuyor,iyi düşün

ben de tanıdıkça şok olmaya devam ediyorum :27: allahtan sevgilimin annesi ve kendisi normaller, ezdirmiyorlar beni

canım aslın da topıgımız tam da konu baslıgına uygun turden .evet son zamanlar da calkantılı oldu ama,sureklı boyle degıldık .

hem de konu baslıgında da belırtıldıgı gıbı "uzun surelı ılıskısı olupda evlılık yolunda henuz hıc adım atılmamıs "arkadaslar olarak toplantık burada .

ee evlılık adımları atılmayınca da ayrılıyoruz .hepımız evlenmıs barklanmıs olsak o zaman konu baslıgına aykırı olurdu bıraz :9:

hem daha ayrılmamıs cıftlerımız var ,suan net ayrılanların sayısı 3 kısı benle bırlıkte

3. kim kız???????????????:44:

kızlar yaa bende acaba sewgılıme dersane hocası benle cok ılgılenıyo felan mı desem hakkaten bı tanesı bana bakışları felan farklı adamın hanı ınsan hısseder ya.şimdi dıyorum benımkı dun telde cok bilmiş bilmiş konustu ya ayrılsak ben bır suru bulurum sen bulamazsın dıye.acaba dıyorum bu adamdan bahsetsem bıraz kıskandırsam mı:27:

kızlar yaa bende acaba sewgılıme dersane hocası benle cok ılgılenıyo felan mı desem hakkaten bı tanesı bana bakışları felan farklı adamın hanı ınsan hısseder ya.şimdi dıyorum benımkı dun telde cok bilmiş bilmiş konustu ya ayrılsak ben bır suru bulurum sen bulamazsın dıye.acaba dıyorum bu adamdan bahsetsem bıraz kıskandırsam mı:27:

dersaneden ayrıl demesin sonra :1:

aslında bunların böyle şeyler söylemesinin nedeni bence kızların arada sırada kıskandırmamasından kaynaklanıyor. yani iliişkide ara ara bence ufak tefek kıskandırmak şart. mesela buluşmaya gittiğinizde, işte otobüste/yürürken çok rahatsız oldum biri laf attı vs.
ya da biri okulda bir arkadasıma beni sormuş, ama arkadasım sevgilisi var deyince diyeceği şeyi söylememiş gitmiş..
bu tür ufak tefek oyunlar adamın sevgilisini kolay lokma görmesini engeller bence.
biz kıskanmasınlar, tartışma çıkmasın diye yapmıyoruz bunları ama yapmak şart.

kızlar telden girdm cewap cok zor yazıyorm=( foto muhabbeti cok mralmi bozdu. Abartti artk ya ne oluor anlamiyorm.
Sashamia wala senle cok benziorz bende senn taktgni 2 yl once yapmstm yemedgm hakart kalmamsti ama yanls yapmşm ben öle yapnca beni basit gördu we ayrldgmz icn hic uzulmedi.ters tepti anlcagn sende ii dusun öle yap canm ya

tatlım ben donmeyı dusunmedıgım ıcın ,basıt gormus soyle gormus boyle gormus umrum da olmaz .

ayrıca tatlım emın ol basıt fılan gormuyorlar,erkeklerın genel sozudur o kelıme .

ıstıyorlar kı hep ellerının altların da olalım .o yuızden bızı basıtlıkle suclarlar kı yapmayalım .

bız de onları basıt gorduk ama ,ılıskıye devam ettık .hemde paronoyak olmus bı sekıl de .

eskıden hıc kıskanc degıldım ,kıskanc olmadıgım ıcın aldatıldım ,aldatıldıktan sonra

bıldıgın paronayaga donustum .eskıden hıc begenmezdım onu o yuzden de kıskanmazdım zaten

aman kım bakar ona derdım ,aldatıldıktan sonra cocugu resmen gozum de buyuttum .

onu cok yakısıklı gormeye basladım ,sankı hep kızlar etrafındaymıs gıbı hıssettım

baska bı kız yoldan cıkaracak dıye cok korktum hep uzerıne tıtredım .kıskanc degıldım

sonra dan benı sızofrene cevırdı .her dakıka onu merak edıyordum .

bu hıslerı onun da yasayacagından kat kat emınım .zaten gerı donus de olmayacagı ıcın

bırazcık erkeklık gururu zedelensın yeter o bana :ssz:

.

Son düzenleme:
dersaneden ayrıl demesin sonra :1:
ay yok kız demez domuz gıbıdır o hiç kıskanmaz anca kıyafetımı kısıtlar gerı kafa,gerçi ayrıyken kıskanmıstı cok demek kaybetme korkusu yasamaları gerekıyor

ne testi bu kuzucum? kpss mi? ben de gircem ama hiç çalışmadım :9:
ewet canm kpss bende çok ıyı çalıstım denemez son 3 ay hızlandırılmıs kursa yazıldım

aslında bunların böyle şeyler söylemesinin nedeni bence kızların arada sırada kıskandırmamasından kaynaklanıyor. yani iliişkide ara ara bence ufak tefek kıskandırmak şart. mesela buluşmaya gittiğinizde, işte otobüste/yürürken çok rahatsız oldum biri laf attı vs.
ya da biri okulda bir arkadasıma beni sormuş, ama arkadasım sevgilisi var deyince diyeceği şeyi söylememiş gitmiş..
bu tür ufak tefek oyunlar adamın sevgilisini kolay lokma görmesini engeller bence.
biz kıskanmasınlar, tartışma çıkmasın diye yapmıyoruz bunları ama yapmak şart.

benim fikrime göre şart değil böyle kıskançlıklar
seviyorsa zaten seviyordur ve kıskanıyordur. o bana gelip bak şu kız bana asıldı dese sende yüz vermişsindir derim gözümde küçülür
aynı olay benim içinde geçerli olur kendimi küçük düşürürüm.
ulaşılmaz olmak ya da kolay lokma olmamak bunlarla alakalı değil...
konuşmanızla, kültürünüzle, zekanızla alakalı
bu kıskançlık oyunları ilişkiye gölge düşürür :ssz:

benim fikrime göre şart değil böyle kıskançlıklar
seviyorsa zaten seviyordur ve kıskanıyordur. o bana gelip bak şu kız bana asıldı dese sende yüz vermişsindir derim gözümde küçülür
aynı olay benim içinde geçerli olur kendimi küçük düşürürüm.
ulaşılmaz olmak ya da kolay lokma olmamak bunlarla alakalı değil...
konuşmanızla, kültürünüzle, zekanızla alakalı
bu kıskançlık oyunları ilişkiye gölge düşürür :ssz:

tamam seviyorsa kıskanır ama benim sevgilim hiç kıskanç değildir çünkü aşırı derecede güven verdim kendisine.
aksine o bana aşırı güvenirken, ben bir kaç olay yüzünden ona bazı konularda güvenmez oldum.
biz 4 senedir beraberiz, çok seviyoruz birbirimizi ikimiz de. ama her seven kıskanmıyor işte.
büyük bir olay olması lazım sevgilimin beni kıskanması için. o tür bişeyin olmasına da ben izin vermem zaten.
ayrıca karşınızdaki kişiyle kültür, zeka, konuşma tarzı olarak eşitseniz bu tür şeyler ulaşılmaz kılmıyor insanı.
bazen kaybetme korkusunu yaşatmak, aşkı taze tutuyor gölge düşürmek yerine.

Back
X