heh geldim kızlar vınn çok yawaş k.bakmayın
Ya 2 gün işte bu beni aldattığı bi kız vardı o kızı buna ayarlayanda dilara diye bir arkı var benimkinin
Onla karşılaşmış konuşmuşlar fln bende sinirlendim haklı olarak.
O kızla görüşmesini istemiyorum zaten aralarıda açılmıştı benimkide görüşmüyordu ama ne akla hizmet nolduysa konuşmuşlar ve
Ben sinirlenincede ne var o benim çocukluk arkım diye üzerime geldi bende trip attım nispet yaptım ozmn bende çocukluk arklarmla görüşüsüm die bişi demedi
Ve 2 gündür msj atmıyor. Ya yola çıktım insan bi vardınmı diye sorar en azndan oda yok... Bi haller var zaten ama çözemedim. Beyfendi izmire arkadaşlarıyla gidicekti bana sene başnda söledi ben izin vermedim
Buna rağmen bana sormadan sormayı geçtim haber bile vermeden izmire gtmeye karar vermiş facesinden gördüm... Faceden fotolarımızda silinmiş neymiş benim facemdede foto yokmuş
Kızlar benim facemde anam babam ekli bunu bilior 4 yıldır bu böle ve albüm içinde fotolarımız var bu 4 yıl boyunca batmadıda dilarayla konuşuncamı battı. Profil resmini değişse tmm ama resmi tamamen kaldrmış
Ben burda onu düşünim o beni aklna bile getrmesin bide izmir planı yapsın.. Ayrılıcam ben kararım kesin dediğim gibi olurda şaş kaza bana msj atarsa kendisinede bu kararımı söylicem olmaz bukdrda ya