Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

siz de birbirinize yakın oturuyodunuz dimi canım? bizim de aramızda yürüyerek 20 dk, minibüsle 5 dklık mesafe var. her gün görüşüyoruz, bu çok büyük bi şans gerçekten :31:

evet canım evlerimiz çok yakın yürüyerek 15 dakika bile sürmüyor. bu şans için şükrediyorum diyebilirim çünkü görüşmek hiç sorun olmuyor :1:

gwen kuzum cok gecms olsn suan naslsn?
Kzlar ben ayrlmaya karar werdm.bana olurda mesaj atarsa bu kararımi oda ogrenr. Ne kadar küs olsakta insan yazlga wardm mı dye merak eder ben onu dusunurken o izmir planlari yapior yazklar olsn ona

neyin tafrasını yapıyor bu kadar ?

Allah korusun canım yaa kist falan kötü düşünmee :50:hap bende içmek istemiyorum ya ağrım oldugu zamann..sen mutlaka görün bi doktora tatlım sigorta konusunda ne yapılır bi fikrim yok :26:
kuzum devlet hastanesine çıkıyorum ücretli olarak mecburen, ya devlet hastahanelerini kesinlikle kötülemek istemem, ama ben 2 kez kadın hastalıklarına çıktım ve ikisi de bi hap verip yolluyor, ultrasonla bak bari dimi? hatta konuyu daha farklı yere getirip başka bişey için gelmedin dimi, ilişki yaşadın mı vs. gibi sorular sormuştu bi doktor. Allah Allah yaa, 2 saat sorguya çekmişti özelimle ilgili, ben sancıdan gebermişim, o bana ne diyo :27: sonra ''senin gibi gelip böyle söyleyip utanmaktan sonradan başka şey söyleyenler çok oluyo, ondan sordum''demişti. tamam da öyle olsa söylerim yani :37: bi iyi doktora rastlıyamadım, şanssızım şu hastane konusunda :31: geçen gün aile hekimimiz, ailede göğüs kanseri olan akrabalarım var, teyzem ve annemde, ama anneminki kontrol altında, zararsızmış. neyse sen de git görün fakülteye dedi. anam bi gittim, şu ocak ayında sigortası olmayanlara devlet sigorta yapmıştı ya, neyse ben onda yeşilkartlı gözüküyomuşum, fakülte yeşilkartlılara bakmıyomuş. ağlaya ağlaya geri döndüm. bu ne adaletsizlik yaa! yönetmelik böyleymiş peehhh :ssz: ondan sonra da işe başlayınca adamakıllı sigortam olduktan sonra giderim artık hastaneye dedim öyle kaldı kuzum :31:
evet canım evlerimiz çok yakın yürüyerek 15 dakika bile sürmüyor. bu şans için şükrediyorum diyebilirim çünkü görüşmek hiç sorun olmuyor :1:
ne güzel canım, valla çok rahat oluyor, hele bu sıcaklarda :1: biz bi de hele biz sözlenelim birlik cafe emel cafeden başka yere gitmeyiz diyoruz (apartmanlarımızın ismi) :27:

heh geldim kızlar vınn çok yawaş k.bakmayın

Ya 2 gün işte bu beni aldattığı bi kız vardı o kızı buna ayarlayanda dilara diye bir arkı var benimkinin

Onla karşılaşmış konuşmuşlar fln bende sinirlendim haklı olarak.

O kızla görüşmesini istemiyorum zaten aralarıda açılmıştı benimkide görüşmüyordu ama ne akla hizmet nolduysa konuşmuşlar ve

Ben sinirlenincede ne var o benim çocukluk arkım diye üzerime geldi bende trip attım nispet yaptım ozmn bende çocukluk arklarmla görüşüsüm die bişi demedi

Ve 2 gündür msj atmıyor. Ya yola çıktım insan bi vardınmı diye sorar en azndan oda yok... Bi haller var zaten ama çözemedim. Beyfendi izmire arkadaşlarıyla gidicekti bana sene başnda söledi ben izin vermedim

Buna rağmen bana sormadan sormayı geçtim haber bile vermeden izmire gtmeye karar vermiş facesinden gördüm... Faceden fotolarımızda silinmiş neymiş benim facemdede foto yokmuş

Kızlar benim facemde anam babam ekli bunu bilior 4 yıldır bu böle ve albüm içinde fotolarımız var bu 4 yıl boyunca batmadıda dilarayla konuşuncamı battı. Profil resmini değişse tmm ama resmi tamamen kaldrmış

Ben burda onu düşünim o beni aklna bile getrmesin bide izmir planı yapsın.. Ayrılıcam ben kararım kesin dediğim gibi olurda şaş kaza bana msj atarsa kendisinede bu kararımı söylicem olmaz bukdrda ya

Ya 2 gün işte bu beni aldattığı bi kız vardı o kızı buna ayarlayanda dilara diye bir arkı var benimkinin

O kızla görüşmesini istemiyorum zaten aralarıda açılmıştı benimkide görüşmüyordu ama ne akla hizmet nolduysa konuşmuşlar ve

Ben sinirlenincede ne var o benim çocukluk arkım diye üzerime geldi bende trip attım nispet yaptım ozmn bende çocukluk arklarmla görüşüsüm die bişi demedi

Ve 2 gündür msj atmıyor. Ya yola çıktım insan bi vardınmı diye sorar en azndan oda yok... Bi haller var zaten ama çözemedim. Beyfendi izmire arkadaşlarıyla gidicekti bana sene başnda söledi ben izin vermedim

Buna rağmen bana sormadan sormayı geçtim haber bile vermeden izmire gtmeye karar vermiş facesinden gördüm... Faceden fotolarımızda silinmiş neymiş benim facemdede foto yokmuş

Kızlar benim facemde anam babam ekli bunu bilior 4 yıldır bu böle ve albüm içinde fotolarımız var bu 4 yıl boyunca batmadıda dilarayla konuşuncamı battı. Profil resmini değişse tmm ama resmi tamamen kaldrmış

Ben burda onu düşünim o beni aklna bile getrmesin bide izmir planı yapsın.. Ayrılıcam ben kararım kesin dediğim gibi olurda şaş kaza bana msj atarsa kendisinede bu kararımı söylicem olmaz bukdrda ya
cok terbıyesızlık yapmıs .bu ne rahatlık yaa ,kendısıne kız ayarlayan kızla hala gorusup konusması

sana yapılan buyuk saygısızlık .bunu kabullenmen ıcın mıgdesız olması gerekıyor ınsanın .

nasıl bu duruma anlayıs gostermenı beklıyor kı ,bu ne saygısızlık yaa .

bak yaa ben sınırlendım haa :41: bunlar ıyıce tozuttular yemın ederım

sacmaladıkca sacmalıyorlar .herseyı alttan almamızı ısıtıyorlar,gormemızı ıstemıyorlar .

yanı su durum karsısın da ben de kesınlıkle tepkısız kalmazdım kalamam!

yanı o kıza karsı senın de gururunu kucultuyor.o kız dusunmez mı ; "sevgılısıne

gıttım kız ayarladım ama AkhyLs bu duruma ses etmıyor ,yada hıc bırseyden haberı yok yazık kıza "

dıye dusunur .sevgılın bu sebepden dolayı mı trıp atıyor sana?

o zaman atmaya devam etsın kuzum .yanı ne yapacakmıssın bu duruma anlayıs mı gosterceksın

hayret bırsey yaa .

cok terbıyesızlık yapmıs .bu ne rahatlık yaa ,kendısıne kız ayarlayan kızla hala gorusup konusması

sana yapılan buyuk saygısızlık .bunu kabullenmen ıcın mıgdesız olması gerekıyor ınsanın .

nasıl bu duruma anlayıs gostermenı beklıyor kı ,bu ne saygısızlık yaa .

bak yaa ben sınırlendım haa :41: bunlar ıyıce tozuttular yemın ederım

sacmaladıkca sacmalıyorlar .herseyı alttan almamızı ısıtıyorlar,gormemızı ıstemıyorlar .

yanı su durum karsısın da ben de kesınlıkle tepkısız kalmazdım kalamam!

yanı o kıza karsı senın de gururunu kucultuyor.o kız dusunmez mı ; "sevgılısıne

gıttım kız ayarladım ama AkhyLs bu duruma ses etmıyor ,yada hıc bırseyden haberı yok yazık kıza "

dıye dusunur .sevgılın bu sebepden dolayı mı trıp atıyor sana?

o zaman atmaya devam etsın kuzum .yanı ne yapacakmıssın bu duruma anlayıs mı gosterceksın

hayret bırsey yaa .

yani canım ve bide bu dilarayla benimkinin arası baya açılmıştı ne akla hizmet bi anda çocukluk arkadaşı oldu yeniden anlam veremedim

Bu işte bi iş var ama çözemiorm. Evet canım bu yüzden trip atıor neymiş saçmalıomuşm o çocukluk arkıymış ve anlatmasa bana benim dünyadan haberm olmazmış adam olacakmışm

Ayrılık kararını ben aldım kuzum yani herkesin içinde o kızla görüştü ve ben küçük duruma düştüm. Yani ben bana birini ayarlayan bi arkımla görüşsem o kimbilir nasıl tepki verirdi

Ben yine kavga çıkarmadm trip attım ama suçlu ben oldum 2 gündür aramıor ve utanmadan izmire gidiyor. İzmirde rahat etmek içinmi aramıo anlamadım. Dilediği gibi rahat olabilir hayatında ben yokum artık.

Terbiyesiz yaaaa. demekki gözünde zerre kdr değerim yokmuşki yazlığa sağ salim gittimmi gitmedimmi umrunda değil

kızlar önerılerınıze ıhtıyacım var .dıktırdıgım etek bunun aynısı .

henuz dıkım asamasın da ınsallah sorun olmaz ıse yarın etegımı alıyorum:16:

sımdı ben bu tul sıyah etegın ustune renklı gıyımı pek sevmıyorum .

yanı etek tul olunca ve bır de sıyah olunca uzerıne gıyılen renklı parca etegı sıradanlastırıyor

kesiıyor gıbı gelıyor bana .o yuzden bu etegın ustune sıyah ıp askılı

bi bustıyer gıyecegım .etegın belı de yuksek bel oldugu ıcın ,butun olarak cok zarif duruyor .

ancak benım bu kombıne ayakkabı yada canta da renk atmam gerekıyor .neon renkler ornek ;

sarı yada pembe dusunuyorum .fakat sıkıntı şu ki ; sarı cantam da pembe cantam da yok :14:

pembe bı tane vardı da onu begenmıyorum :19: gecen lcw den sarı canta almıstım gıttım onu salak

gıbı mavı renkle degıstırdım ,sımdı yıne sarıyla degıstırcem fıslerı ve etıketı attım ımkansız :2:

yenı suan da alamam ,tum paracıklarım gıttı kı daha agdaya, kuafore gıdecegım ve pudram bıttı almam lazım .

o yuzden suan da cantaya ayıracak butcem yok .neyse cok uzattım kızlar sızce bu renk atma olayını canta degıl de

ayakkabıyla yapsam olur mu ? ayak bılegım cok mu kesılır yaa :44:
98wlg.jpg

Eklentiler

• $image1xxl-1.webp
    $image1xxl-1.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
yani canım ve bide bu dilarayla benimkinin arası baya açılmıştı ne akla hizmet bi anda çocukluk arkadaşı oldu yeniden anlam veremedim

Bu işte bi iş var ama çözemiorm. Evet canım bu yüzden trip atıor neymiş saçmalıomuşm o çocukluk arkıymış ve anlatmasa bana benim dünyadan haberm olmazmış adam olacakmışm

Ayrılık kararını ben aldım kuzum yani herkesin içinde o kızla görüştü ve ben küçük duruma düştüm. Yani ben bana birini ayarlayan bi arkımla görüşsem o kimbilir nasıl tepki verirdi

Ben yine kavga çıkarmadm trip attım ama suçlu ben oldum 2 gündür aramıor ve utanmadan izmire gidiyor. İzmirde rahat etmek içinmi aramıo anlamadım. Dilediği gibi rahat olabilir hayatında ben yokum artık.

Terbiyesiz yaaaa. demekki gözünde zerre kdr değerim yokmuşki yazlığa sağ salim gittimmi gitmedimmi umrunda değil
canım bu konu da sakın tavız verme .uzun zamandır gorusmeyıp de bırden gorusmek de ne demek oluyor !

eger bı ıs varsa da kokusu merak etme cıkar .gızı saklı ısler gızlı kalmaz ,bırgun elbette cıkar ortaya .

ama sakın bu konu da tavız verme .sen degıl o anlayıs gostersın bu konu da sana ç

tüm bu yazdığın olaylar benim ilişkimde olsaydı daha aldattığını öğrendiğim an biterdi. her ne şekil olursa olsun affetmem böyle bir hatayı.
ama sen affetmişsin bi kere e bu çocukta yüz bulmuş astarını istiyor misali olmuş
bence daha fazla kendine işkence çektirme
inceldiği yerden kopsun.
anlattıklarına göre oluru yok bu ilişkinin

kesinlikle arayıp sorma artık bi anda tavır değiştirmeler foto silmeler falanda ne oluyo ?:20:

kızlar önerılerınıze ıhtıyacım var .dıktırdıgım etek bunun aynısı .

henuz dıkım asamasın da ınsallah sorun olmaz ıse yarın etegımı alıyorum:16:

sımdı ben bu tul sıyah etegın ustune renklı gıyımı pek sevmıyorum .

yanı etek tul olunca ve bır de sıyah olunca uzerıne gıyılen renklı parca etegı sıradanlastırıyor

kesiıyor gıbı gelıyor bana .o yuzden bu etegın ustune sıyah ıp askılı

bi bustıyer gıyecegım .etegın belı de yuksek bel oldugu ıcın ,butun olarak cok zarif duruyor .

ancak benım bu kombıne ayakkabı yada canta da renk atmam gerekıyor .neon renkler ornek ;

sarı yada pembe dusunuyorum .fakat sıkıntı şu ki ; sarı cantam da pembe cantam da yok :14:

pembe bı tane vardı da onu begenmıyorum :19: gecen lcw den sarı canta almıstım gıttım onu salak

gıbı mavı renkle degıstırdım ,sımdı yıne sarıyla degıstırcem fıslerı ve etıketı attım ımkansız :2:

yenı suan da alamam ,tum paracıklarım gıttı kı daha agdaya, kuafore gıdecegım ve pudram bıttı almam lazım .

o yuzden suan da cantaya ayıracak butcem yok .neyse cok uzattım kızlar sızce bu renk atma olayını canta degıl de

ayakkabıyla yapsam olur mu ? ayak bılegım cok mu kesılır yaa :44:
98wlg.jpg
wooow etek süper:23:
bence ayakkabıylada yapabilirsin hiçbir farklı olmaz ha ayakkabıda ha çantada
bu maxi modellere çanta olarak portföyleri yakıştırıyorum ben sadece
çok şık bi hava katıyo

Akhlys
canım nedense o kızın arkadasıyla konusmus olmasını ben cok abes bulmadım sonucta sıkı fıkı kanka deiller çocukluk arkadasıysa oyle bı konusmustur.
İzmire giderken haber vermemesi de hadi tolare edılır
ama nıye faceden resmı siliyor niye bu kadar çok trip yapıyor
senın yapman gereken sey ayrılıyorum triplerine gırme kendıne guwenmıyorsan barışırım gene dıyorsan,
senın suan yapman gereken sey fazla kafanda kurmaman sakinleşmen baska seylerle ılgılenmen ve onu aramaman,sakın hesap sorma yada şikayet etme umursamıyor gıbı dawran.

Back
X